Žena s pripinakem je hezká představa ale představa jak mě drží za boky a prirazi ..to už pro mě hezká představa není..
Hlavně u análku s citem a láskou, s maximální šetrností. Jak to pokazíš, má vývod bokem 
A ty po análu.....
Pokud na to ženu řádně přípraviš, je to pro ní zážitek a až na výjimky to nebude chtít jinak....
Ta která to nezkusila, nevi o co přišla

A ty po análu.....
Pokud na to ženu řádně přípraviš, je to pro ní zážitek a až na výjimky to nebude chtít jinak....
Ta která to nezkusila, nevi o co přišla

No nebojte , nic ji tam nervu a ani ji nenutim. Jsem něžný vůči ní... teda když ji ukecavam na zadeček :-D
Zajimave je to , ze ona by mi do zadku furt chtěla něco strkat , ale já se na to zatím neodvážil :-D třeba udělám první krok já a pak i ona :-D
Zajimave je to , ze ona by mi do zadku furt chtěla něco strkat , ale já se na to zatím neodvážil :-D třeba udělám první krok já a pak i ona :-D
This post has been deleted by user.
Odstupňovaný podle velikosti? :P
tak počkej, vyhovovat by měl hlavně penetrovaný(mu) ne? :)
A nechceš že bych ti šel modelem? 
Případně poskytnu sádrový odlitek
( ale těch 6 kg sádry si hradíš sama)

Případně poskytnu sádrový odlitek

( ale těch 6 kg sádry si hradíš sama)

Prý S, L, M, Xl....... až po XXXXXXXL 
Říká mu Black kamión

Říká mu Black kamión

Jasně se hecni a jděte do toho oba, třeba tomu přijdeš na chuť :)
Tak to závidím. Já už bych měl v tom případě koupeného připínáka...
Njn asi už jinej nebudu, co se dá dělat

Tak to zkuste opačně. Nech si tam něco narvat a pak pochopíš, proč tam nechce nic narvat ona ;-)
Rozhodně na ní netlač. Když si nechá prst, zkus po čase přidat další a pak to časem třeba půjde, ale nespěchej. A hlavně používat hodně gelu.
Tak buď chce nebo nechce. Pokračovala bych v hraní a třeba časem změní názor. Určitě na ní nijak netlačit, povídat si, hrát.
Jak na první anal
Jsme mladý par a anal jsme zatím nedělali