Poprvé v životě vykouřit chlapa před manželkou která se bude pouze dívat nebo se sama uspokojovat. Prostě
tak.

Aby se do me zamilovala Ta,kterou moc miluji
A co světový mír ? A záchrana deštných pralesů ? To si , sakra, nepřeje nikdo ??!!

Tak třeba já bych moc rád, ve svých 51-ti letech, alespoň jednou v životě na vlastni oči viděl úplně nahou ženu připoutanou na kříž do tvaru písmene X.. Jak to ale zařídit zatím opravdu netuším 😉
Kotelna, bunkr, fantasy, zagoogluj, navstiv, uvidis.
chci poznat ženskou s velkejma pyskama, která by mi je nechala vycucat, když by mi močila na obličej
Přečetl jsem si všechna přání, některá zajímavá a druhá úsměvná. Mým přáním je konečně najít Bi pár kde mě žena naučí orálně uspokojit muže. Můj velký sen.

Jakému, houpacímu? 
V mládí mi říkali hřebec, mohu zaskočit

V mládí mi říkali hřebec, mohu zaskočit

Dobrý den,
Chtěl bych se dívat na pár, jak si užívá při sexuálních hrátkách. Byl bych pouze Vaším divákem a sledoval bych Vaše radostné chvíle. Maximální moje zapojení může být fotografování Vás pro vaše účely. Máte zájem o mě 19-ti letého diváka? Neváhejte se ozvat! :)
Chtěl bych se dívat na pár, jak si užívá při sexuálních hrátkách. Byl bych pouze Vaším divákem a sledoval bych Vaše radostné chvíle. Maximální moje zapojení může být fotografování Vás pro vaše účely. Máte zájem o mě 19-ti letého diváka? Neváhejte se ozvat! :)
Aby se naše země proměnila v pohádkovou zemi, kde bychom v létě chodili všichni nazí a veřejně souložili podle chuti.
Tak tohle zní hodně zajímavě, představa ke to pěkná a k zamyšlení

Chtela bych konecne rozhodnout co si dam tetovat na muj druhy stydky pysk.
Chtěl bych v tomto roce najít pohodový bisexuální pár, který by mě přijal jako svého stálého rodinného přítele.
Chtěl bych najít mladou milenku z Prahy, na občasné hrátky v mé postílce :) Jsem po rozchodu, takže na rovinu chybí mi sex a ruka už bolí :D najdu?
Najít ženu s vlastním zázemím v Brně kde se diskrétně a občas scházet. Aby měla ráda piss a nebránila by se skoro ničemu.
Chtel bych v letosnim roce potkat na lesni stezce, kam mne Pani vodi naheho a uvazaneho za curaka, lidi, u kterych bych mnel jistotu, ze nezavolaji policajty. Pry by mi prikazala, abych si ho pred nimi vyhonil :-)
Nikoho to nezaujalo? 

Věřil jsem, že by se někdo chtěl třeba s námi potkat

Věřil jsem, že by se někdo chtěl třeba s námi potkat

Nejsem náročný...Takže....klid, pohodu a dvojku dobrého červeného...Ale protože si rád věci komplikuji a dávám náročné cíle...tak jsem si dal letos za úkol narazit na někoho "normálního z Jižních Čech" kdo chápe význam D/s a v klidu si vyměnit u kávy zkušenosti :-) Protože to v tomhle oboru začíná být čím dál víc plné nezkutečných omezenců :-)
Není to diskriminace, ptát se jen holek??? :-D
Chci mít sex s o hodně starším mužem

Jsem kousek od Prahy. Ozvi se mi a uzijeme si
ahoj tak to jsi kousek ode mě
Hledas kamarada+ ? Popiseme si a setkame
ahoj,,odkud jsi?,já od Břeclavi,,49
Nějaký úlet s klukem ,ale tady asi těžko.
Žít a užívat si a dožít se příštího roku
Konečně se tady setkat s nějakou slečnou, která by chtěla nějaké experimenty. Zatím to byli jen plane sliby :/
ja bych chtel zazit cfnm - nahy muz pred oblecenou zenou,zenami...
Slečna s připínákem by mi udělala radost ;)
My uz ho objednali...
to bude veselo

This post has been deleted by user.
Jeden s popruhy pro ní cca 15x4 i s vnitřním do kundičky...a druhý pro něj na připnutí na penis ať si ona užívá trochu toho dablu do obou direk...

Tak to závist. Ta moje na experimenty moc není
Chtěl bych letos konečně kouřit pěknýho čuráka!
S přítelkyní chceme zažít trojku ve variantách MFF i MMF :) A MFF je velmi na spadnutí :) Jinak samozřejmě co nejvíc sexu s přítelkyní a milenkami :)
Najít si konečně přítelkyni, mazlit se o život a finanční stránka. :/
Ahoj..a v čem je problem,ze nemaš častejši šukani?Kolikrat to mas za tyden?
Pořádnou trojku s normálním chlapem, aby dirky dostaly pořádnou nakládačku... a taky víc normálních lidí tady, ne jen úchyly a loudiče...
Očištěné amatéry, od té chamratě podvodnické, co tady převažuje....
A přál bych si více amatérů s mozkem a méně úchylů - viz. vlákna
A přál bych si více amatérů s mozkem a méně úchylů - viz. vlákna

No já sem strašný podvodník 

Co byste chtěly zažít v 2018
Co byste si přály zažít v novém roce 2018?