Co byste chtěly zažít v 2018

Co byste si přály zažít v novém roce 2018?

Všem; co mají svá nenaplněné přání; přeji hodně zdaru k jejich splnění. ..
Poprvé v životě vykouřit chlapa před manželkou která se bude pouze dívat nebo se sama uspokojovat. Prostě *92*tak.
Aby se do me zamilovala Ta,kterou moc miluji
A co světový mír ? A záchrana deštných pralesů ? To si , sakra, nepřeje nikdo ??!! *1*
Tak třeba já bych moc rád, ve svých 51-ti letech, alespoň jednou v životě na vlastni oči viděl úplně nahou ženu připoutanou na kříž do tvaru písmene X.. Jak to ale zařídit zatím opravdu netuším 😉
Kotelna, bunkr, fantasy, zagoogluj, navstiv, uvidis.
chci poznat ženskou s velkejma pyskama, která by mi je nechala vycucat, když by mi močila na obličej
Přečetl jsem si všechna přání, některá zajímavá a druhá úsměvná. Mým přáním je konečně najít Bi pár kde mě žena naučí orálně uspokojit muže. Můj velký sen.*49*
Jakému, houpacímu? *4*

V mládí mi říkali hřebec, mohu zaskočit *2*
Dobrý den,
Chtěl bych se dívat na pár, jak si užívá při sexuálních hrátkách. Byl bych pouze Vaším divákem a sledoval bych Vaše radostné chvíle. Maximální moje zapojení může být fotografování Vás pro vaše účely. Máte zájem o mě 19-ti letého diváka? Neváhejte se ozvat! :)

Aby se naše země proměnila v pohádkovou zemi, kde bychom v létě chodili všichni nazí a veřejně souložili podle chuti.
Tak tohle zní hodně zajímavě, představa ke to pěkná a k zamyšlení *73*
Chtela bych konecne rozhodnout co si dam tetovat na muj druhy stydky pysk.
Chtěl bych v tomto roce najít pohodový bisexuální pár, který by mě přijal jako svého stálého rodinného přítele.
Chtěl bych najít mladou milenku z Prahy, na občasné hrátky v mé postílce :) Jsem po rozchodu, takže na rovinu chybí mi sex a ruka už bolí :D najdu?
Najít ženu s vlastním zázemím v Brně kde se diskrétně a občas scházet. Aby měla ráda piss a nebránila by se skoro ničemu.
Chtel bych v letosnim roce potkat na lesni stezce, kam mne Pani vodi naheho a uvazaneho za curaka, lidi, u kterych bych mnel jistotu, ze nezavolaji policajty. Pry by mi prikazala, abych si ho pred nimi vyhonil :-)
Nikoho to nezaujalo? *9**17*
Věřil jsem, že by se někdo chtěl třeba s námi potkat *24*
Nejsem náročný...Takže....klid, pohodu a dvojku dobrého červeného...Ale protože si rád věci komplikuji a dávám náročné cíle...tak jsem si dal letos za úkol narazit na někoho "normálního z Jižních Čech" kdo chápe význam D/s a v klidu si vyměnit u kávy zkušenosti :-) Protože to v tomhle oboru začíná být čím dál víc plné nezkutečných omezenců :-)
Není to diskriminace, ptát se jen holek??? :-D

Chci mít sex s o hodně starším mužem*75*
Jsem kousek od Prahy. Ozvi se mi a uzijeme si
ahoj tak to jsi kousek ode mě
Hledas kamarada+ ? Popiseme si a setkame
ahoj,,odkud jsi?,já od Břeclavi,,49
Nějaký úlet s klukem ,ale tady asi těžko.
Žít a užívat si a dožít se příštího roku
Konečně se tady setkat s nějakou slečnou, která by chtěla nějaké experimenty. Zatím to byli jen plane sliby :/
ja bych chtel zazit cfnm - nahy muz pred oblecenou zenou,zenami...
Slečna s připínákem by mi udělala radost ;)
My uz ho objednali...*4* to bude veselo*1*
This post has been deleted by user.
Jeden s popruhy pro ní cca 15x4 i s vnitřním do kundičky...a druhý pro něj na připnutí na penis ať si ona užívá trochu toho dablu do obou direk...*4*
Tak to závist. Ta moje na experimenty moc není
Chtěl bych letos konečně kouřit pěknýho čuráka!
Lubos27let
Lubos27let Inactive 7 years ago
S přítelkyní chceme zažít trojku ve variantách MFF i MMF :) A MFF je velmi na spadnutí :) Jinak samozřejmě co nejvíc sexu s přítelkyní a milenkami :)
Najít si konečně přítelkyni, mazlit se o život a finanční stránka. :/
Ahoj..a v čem je problem,ze nemaš častejši šukani?Kolikrat to mas za tyden?
Pořádnou trojku s normálním chlapem, aby dirky dostaly pořádnou nakládačku... a taky víc normálních lidí tady, ne jen úchyly a loudiče...
Očištěné amatéry, od té chamratě podvodnické, co tady převažuje....
A přál bych si více amatérů s mozkem a méně úchylů - viz. vlákna *13*
No já sem strašný podvodník *3**3*