Dovolenka Grécko

Dovolenka v Grécku - rady, zoznamka atd..

This post has been deleted by user.
Ide nejaký pár do grécka chalkidiki sarti v polovici augusta 2019?
Pár do grécka chalkidiki sarti 21 augusta zabava spoločne večere *32**400*
v grecku uz je nudizmus tolerovany a nie je zakazany uz len na thassose mate tri oficialne nudaplaze ako aj na inych miestach
bratislavaokolie ma mylne informacie a zakaze nudizmu v grecku pracoval som tam dva roky a nebol problem nikde staci si aj zadat fkk plaze v grecku a zistite ze ich maju aj cez tridsat oficialnych fkk plazi viac info naturista.cz
V Grécku,aj na ostrovoch si treba dať pozor na jednu dôležitú vec - v čase školských prázdnin (júl, august) nie je tolerovaná nahota na plážach. Že vraj kvôli deťom, ale na hoteli na Kréte mi povedali, že "nahota nie je zlučitelná s gréckym spôsobom života".

A pritom všade samé nahé sochy :-)
Realita je , že príde chlápek za tebou na pláž a vyzve Ťa aby si sa obliekla ...

Ale aby vyzbierali smeti okolo pláže to nie.

Kréta už nie je to, čo kedysi ...
ahojte mozeme vam odporucit vid v galerii sarti chalkidiki tohto roku sa tam chystame zas je to vzdialene od mesta asi 10 minut peso je to neoficialna mala nuda plaz bolo nas tam cez 30 nahacov mozno 5ti textilaci kludne tiche miesto
To poznám je tam super kľud pár min. pešo od hlavnej pláže
Nevadí že odpisuješ na 5r starý príspevok ? *22*
Ahojte - keď Vám niekto poradí nejakú fajn FKK lokalitu v Grécku, dajte mi prosím vedieť.
Ďakujem
Odporucam ostrov MYKONOS, pravidelne chodievame, su tam oficialne naturist plaze a vyborna zabava.Zive hl.mesto a spusta mladych ludi na disco.