Keď som videl čo za individum tam včera sedelo celý deň tak sa nečudujem že to tam smrdí ako v latrine...dedo tam sedel tak 3.hodiny a len prechádzal z kabínky do kabínky ..na takých len kaser
Na najvyššom poschodí pri kníhkupectve na wc je diera, mne sa do nej nezmestil síce (iba špička žaluďe trčala) ale vyhonkal som sa tam s jedným pekne sme na seba cez dieru pozerali. Aj on skúsil pichnúť tiež iba špička žaluďe mu vykukla (tak na oblizanie).
Niekto dnes 10.12. ? Budem v Európe rad by som s niekym pohonkal. Kludne aj len pri pisoaroch vedľa seba, pozerat si na nich a ak tam nikto nebude trochu si ich pochytat a pohonkat vzájomne. Ja 24 rokov som BI. Napíš čas skusim sa prispôsobiť.
Je pre mňa fascinujúce ako si vy starý tlstý šedivý ko..ti myslíte že vám niekto dá keď budete v kabínke zavretý 2 hodiny ...ste nechutný a kazite celú glory ...kôli takým hajzlom sebecký ako ste vy zrušili glory v ZA zažil som niekoľko mladých chalanov ktorý od tial ušli a prestali tam chodiť len preto že nechápete odmietnutie
Viem ze to sa prerába ale viete niekto kde sa tieto akcie premiestnili? rad by som tam siel ale jedine ak nejaky mladši muž lebo minule ma po celej europe prenasledoval jeden dedko všade do obchodou za mnoj všade uz sa začinal bát mohli by dedkovia pochopiť že ich dobre chvile už skončili a mohli by nechat priestor mladým ale raz sa mi podarilo vyfajčif dvoch za sebou a chcel by som vediet kto suu 🤭 ale boli mladši do 30
Nájdem dnes niekoho s peknym vtakom na diskretne stretko v Banskej Bystrici ? Chcem mat v puse dobru klobásu . som bi versatil teda akt aj pas . 35 170 74 m16.5 teraz dnes v BB .. V tvojom aute . u teba. Ci niekde v diskretnosti.. Dbes teraz honenie fajčenie hulenie mozne sukanie a najme striekanie do mojej huby .
V zv v Európe na horných wc je už zacata diera len ju treba zväčšiť aby sa dal prestrčiť vták a nová glory hole je na svete..zatiaľ je tam len mala diera na pozorovanie ale už teraz tam chodia ľudia honit…kto by sa podujal zväčšiť dieru? Návštevnosť by bola určite bohatá
Katastrofa aké podivné obstarožene individuá vám tam snoria po záchodoch. Minule som z hajzla vyhadzoval jedného čo si pri pisoari žmolil zvädnuteho zdochnuteho červíka🤮🤮🤮🤮 strašne
Ja som tam bol už niekoľko krát, aj v diere, aj pri pisuaroch a tam si našiel niekoho do kabínky. Len škoda že tam chodí toľko veľa starších ľudí a ľudí s malým ktorého ledva viem chytiť v diere
Nechápem čo tu riešite. Mladý, starý, tučný, chudý...🤔🤔 Podstatou glory holle je pocit vzrušenia pretože nevieš kto je na druhej strane a ako vyzerá.... Nech mi všetci opačne orientovaní muži odpustia som výhradne na baby, dámy, ženy, dievčatá, slečny... Vidím len ženskú ruku prestrčenu cez dieru a pokiaľ je tá ruka pekná upravená dokážem sa vzrušiť keď ma bude robiť rukou cez dieru. Pritom neviem kto je na druhej strane diery - či je mladá, stará, chudá, tučná, ryšavka, blondínka, hnedá a ani to ako vyzerá. ..to je to čaro glory holle. Nechápem prečo riešite ako ten človek vyzerá
Ja tam chodim a vzdy natrafim na pekny penis ,par krat tam nik nebol ale vecinou furt tam sa aj cakaju v ostatnych kabinkach ma vymenu ,uvital by som dieru aj z dalsej kabinky aby som mohol dvoch fajcit spolu alebo jeden v zadocku a druhy v ustach
A presne kôli takýmto vyjavom tam už nechodí nikto normálny a mladý ...moja posledná skúsenosť bola asi taká že po chvíli čakania tam došiel protivny tlstý chlap tak som zapchal dieru a ten tam vyklepkaval na stenu ako na dvere na úrade práce ....celé zle
Celé zle sú skôr tie vaše nároky "mladý, tenký, chudý, veľký, hentaky,onaky". Gloryhole nie je casting na princa na bielom koni či manžela. Nikde inde vo svete som nezažil, že sa určuje kto tam ma prísť alebo nemá. Samozrejme, každý máme svoje nároky, ak na dieru príde niekto, kto sa mi nepáči (i keď gloryhole je práve o anonymite, takže skúmať kto je na druhej strane je trošku proti logike gloryhole) tak z kabínky odídem a je vybavené. Zapchat dieru papierom je dosť úbohé.
Rimming_pig.... To čo píšeš vyznieva rozumne... Avšak treba vyžadovať porozumenie z oboch strán diery. Ja tam prídem, na druhej strane je osoba, s ktorou nechcem mať nič, teda odídem a prenechám miesto inému. Fajn.... Len čo ten na druhej strane? Myslím, že každému sa tam už stalo, že nechutný, smradľavý, obézny a neviem ešte aký človek to tam obsadil na 5 hodín... V tomto prípade by nemalo platiť, že keď moja prítomnosť odrádza ľudí, tak sa zdvihnem a vypadnem odtial?
Presne tak ako píšeš ..mne je jedno nech si vyzerá ako chce ... Ale tým že to tam obsadí a zakempuje tam na hodiny tak po pár návštevách keď tam sedí stále tá istá osoba to vzdám a nejdem tam ...nie som jediný čo sa na to práve preto vykašľal ... A to že tam to robia starý a tlstý dedovia je možno len náhoda ...ale dosť častá
@Dalton, áno máš pravdu. No treba si zvážiť aj to, že aj taký človek si chce užiť. Pri zmienke o hygiene, no čo k tomu povedať. Skôr na toto by som dbal, než na to,. či je niekto tučný alebo chudý. Veď cez dieru fajčíš vtáka, postavu nevidíš, resp o tom je hlavná myšlienka gloryhole ako takej, že ta zaujima vták. Pekného vtáka môže mať aj chudý, aj tučný. No rovnako smradlaveho môže mať aj chudý, aj tučný... Neraz sa mi stalo, že prišiel týpek, pekná postava a keď vopchal vtáka, tak som so zdesením ušiel...
V piatok budem v glory v poslednej kabinke (ak bude volna) medzi 18:00-19:00. Vopred pisem ze fajcit chcem ja takže kto chce fajcit musi pockat na ineho a kto chce byt fajceny, musi prist :)
Včera 2.12. Neviem koľko bolo hodín ale okolo 18:00 má vyhonil jeden cez glory ak to čítaš tak napis máš nádherne hrubý penis, nemal som moc čas rýchlo som sa urobkal a musel som ísť
Ahojte ja by som navštíviť Gloryhole v Utorok niekedy medzi 15:00 - 17:30 . Už dlhodobo ma to láka skúsiť niekto mladý nepríde? ja 29r hetero s chuťou skúsiť
Dnes 19.05.2023 okolo 10:00 niekto chcem vyskúšať vopchat do diery takú rýchlovku trochu si ho nechať pohonkat a niekomu skúsiť pohonkat. Ja 22 rokov nebudem sám v Európe tak nebudem dlho na wc chcem len skúsiť
Dnes okolo 13:00 tam budem čo najdlhšie a chcem pofajčiť čo najviac kokotov. Ak bude obsadené, bude niekto honit pri pisuaroch a dovolí mi postarať sa o jeho kladú dokým sa neuvoľní dierka ? Napíšte mi kľudne
Ahoj, je to tam bezpečné ? Ako často tam chodia ľudia ktorý majú dáke choroby, nechcem chytiť niečo. Ale ak si zdravý a Chceš pofajkat v glory, napíš prosím. Alebo aj v aute, v kabínke, kdekoľvek ti pofajkam
Dnes som bol prvýkrát a hneď sa mi podarilo. Prišiel som do kabiny a videl som, že je tam niekto. Navliekol som si cickring a začal si honiť. Potom som videl, že na druhej strane tiež honí. Prstom cez dieru mi naznačil aby som vopchal kokot. Príjemný pocit keď som ucitil ako ma začal fajčiť. Mladý chalan to vedel s ústami. Potom prešiel ku mne do kabiny a ja som ho tam nakrmil.
bol som sa tam dnes pozriet po dlhsom case .... je to hnus ... okupuju to tam dvaja dedovia obaja su by som povedal az agresivny ked s nimi nic nechcete .. jeden tucny v okuliaroch a druhy evidentne cvok co stoji na 3 hajzli odzadu a pozoruje ludi vedla v kabinkach .... len chcem povedat ze v daka takym ako ste vy sem uz nechodia mlady chalani a nebudem ani ja .. fajcite si ich tam navzajom a nie ze tam sedite 7 hodin ako dnes ... DEBILI stary
Kto má skúsenosti a fajčila ho aj viacerých naraz v Európe v BB alebo inde v kabínke či na wc taká sexi čiernovláska malé prsia veľké bradavky vraj je to pár a chodia takto si užívať hlavne ona,kto ich pozná?
Dnes som tam bol a ani jedna.kabinka.nemala.papier. A keď som siahol do jednéj plastovej krabice,.kde by mal byť, boli tam.zelen.spodky... kto si ich tam.zabudol?
Bol som tam dávnejšie pozrieť a škoda že je diera tak nízko 😀 pre nás vysokých je to maximálne nepohodlné 😀 keby je diera vyššie tak som tam každý deň 🤣🤣
Navrhujem začať nahlasovať SBS tých starých smradlavych chlapov čo tam dokážu sedieť 4 hodiny ...aj včera tam jeden sedel od 14 tej do skoro 18 tej ...a potom príde mladý chalan len sa pozrie a ide preč ...ste nechutný !!
Nie ..stačí povedať že si šiel na wc a niekto tam stále pcha prsty a vtáka do diery ... To že už starý chuji nevedia čo od dobroty naozaj nie je dobre alebo sa na nich dá použiť kaser keď to nejde po dobrom
Dnes som tam bol asi 3x sa pozrieť. Nikto nikde. Ale natrafil som na sbskara ktorého ste tu asi spomínali. Vyzeralo že niečo by aj mohlo byt len tam prišiel jeden a keď nejak neodchádzal tak ten sbskar sa zobral a odišiel. Následne aj ja som odišiel a po kolégiu som sa vrátil spať či sa nevráti ale už neprišiel. No keď je to ten o ktorom sa píše tak celkom fešák.
Pozná niekto peknú čiernovlásku čo fajčí na wc aj v BB alebo inde? Vraj dáky pár zvykne občas chodit ona super fajčí čo som počul v BB V Európe,bol už niekto s ňou? Vraj aj viacerí naraz môžu.
Ahojte sme párik veľmi by sme s priateľom chceli skúsiť Glory Hole radi by sme si užili s cudzími rada nastavím moju kundicku cez dierku a aj mnohé iné veci sme párik 😘
a v čom je problém??? No tak choďte tam, kde je dierka - zas tak veľa ich na Slovensku nie je - a robte to, čo chcete skúsiť! Sú tu tisíce príspevkov typu rád by som to, rád by som tamto... Kedysi som to aj ja skúšal týmto smerom a nikam to neviedlo. Zmenilo sa to vtedy, keď som prestal s tými nezmyslami a išiel som sa pozrieť ako to funguje tam, kde ma to zaujímalo a začal som robiť to, čo som chcel skúsiť. Teraz som plný zážitkov a s prázdnami gulami. Veľa šťastia!
Ahojte vysvetli mi niekto ako funguje GH v Európe? Dnes som tam sedel 20 minut niekto vedľa honil a nevedel som ako to prebieha nic . Ak môžete kľudne aj do súkromnej správy.
Ahoj budem tam každý deň od zajtra 19:00 väčšinou vo večerných hodinách. Rád fajčím, papam. Ak máš záujem napíš aj dohodneme... Dôležitá jr anonymita a kľudne mi ho môžeš dať do krku aj párkrát týždenne
Tiež sú to len ľudia ktorí majú svoje túžby a potreby ako ostatní. Tiež som robil v sbs v Čechách v jednom podniku a na hale na wc o ktorom vedelo málo ľudí boli 3 kabínky a na každej GH. Tam sa fajčilo a strieľalo vo veľkom. Často sa stávalo že tý čo sa chceli nechať vyfajčiť museli čakať kým prišli na rad. Dosť často som sa odtiaľ vychádzal a v ústach a na tvári mal som ešte dosť veľké množstvo semena.
Stalo sa niekomu,že po ňom pozeral ten mladší Sbs-kar ? Už dlhšie mi príde trochu "uvolnenejší" ako všetci ostatný :D a podla jedneho príspevku, si uvolňoval tlak v boxerkách na wc. Čo mi nepride ako nič zlé, ruku na srdce každý sme niekedy nadržaný. Som zvedavý, či sa niekomu (alebo mne) podarí ho stretnúť :D
Je to tam otrasné, čisté zúfalstvo. Sedel som v jednej z vedľajších toaliet a chvíľu pozoroval. Už tam radšej viac nepôjdem, aj chuť na sex ma prešla keď som videl tých zúfalcov, ale aspoň som sa pobavil.
Ako to tam funguje zajtra okolo cestujem a chcel by som skúsiť fajčiť na tých wc dáva dá volake znamenie alebo len mám počkať kým cez tu dieru niekto prestrči vtáka
Tak to áno 😂😂😂 sbs - kar robil riadnu raziu. Ten len po zachodoch chodí niekoľko krát denne a naťahuje si klbasu pri pisoari. Vysielačku si položí vedľa pisoara a onanuje ako nič. Že mu hanba nie je. V uniforme toto robiť. Nevie kto ho môže poznať. BB je malá
Ty si asi taký HETERO, ako som ja farárova dcéra. .
Dáš si 3x vyfajčiť vtáka neznámemu chlapovi cez dieru a si HETERO. Hanbíš sa za to, že si BI/G? Veď to dnes frčí.
Minule ma po dlhom čase napadlo, že sa tam pôjdem pozrieť. Som 20 r.chalan ,neviem či mam málo šťastia alebo ... čakal som par minut a potom tam prišiel asi 80 ročný (nič v zlom) ujo . Tak som sa pobral a šiel si dať panáka kym som vstrebal zážitok haha
Ja som bol Včera. Vojdem na WC a vidím ze predposledné dvere zatvorené inak prázdne, vojdem do posledných dvery. A už pri dierke chlap klacal s vyplazenym jazykom. Rozmýšľam co ďalej von stála moja ale neodolal som. Vytiahol vtáka priložil k dierke a pre strčil dnu. Ihneď som zacítil známy pocit, keď ti ho fajčia... Koniec taky ako očakávate dotyčný na druhej strane ma šikovne vycucal veľmi dobre som sa vystriekal fakt super pocit ako tu pár ľudí písalo, ideš tam akože na WC, vonku pred WC je žena... ten pocit keď som prišiel k nej a videl jej usmiať tváričku a sexi postavičku...
Tiež som tam bol minulý týždeň, posledná kabínka zamknutá vošiel som do poslednej, strčil som prst, že mám záujem a chlap mi tam strčíl vtáka, pekne som ho vycmúľal.
Ja som bol v piatok okolo obeda. Jeden pekný chlapec ma príjemne fajčil.A ako to funguje - jednoducho... prídeš do kabínky a začneš si honiť. Keď má ten druhý vedľa záujem, tak prestrčí vtáka alebo prst. Ak záujem nemá, tak máš smolu...Držím ti palce.
Ešte upresním čas zajtra kedy tam budem presne. Dám sa vyfajčiť, prípadne ja niekomu uľavím, prípadne dohodou aj iné veci. bez nároku na FO. Možné temer všetko.
Som heterak išiel som na WC v BB erope frajerka ma čakala na chodbe a zrazu mi niekto pre strčil curaka do kabínky cez dieru som nevedel co mam robiť ale skúsil som to keď bolo po všetkom som sa bal ze frajerka keď mi dá pusu uciti ešte zbytky semena ani neviem kto mi ho tam dal vyfajcit bolo to sobotu okolo 15:00 dik za zážitok....
hádam nám len nejdú zaplátať dieru :) to ai budeme musiet vytvorit nejakú novú..ma niekto nejaký nápad? mozno nejake menej frekventovane/ kontrolocané wc?
Diera tam je a dosť veľká aj pre hrubších, ale posledná kabínka je bez kľučky. Asi by stálo za pokus priniesť si svoju kľučku a potom už len čakať, kto sa objaví v predposlednej kabínke.
Ahojte tak ako funguje to? :) chodia často SBS? ja som bol zatial dva krát. Raz som chílu počkal, keď prisiel do zadnej kabínky “niekto” tak som zakašlal,, následne on vybral toaleťák z diery a prestrčil toho svojho.. chvilu som sa snim hral potom ho vybral strcil som ja a pekne som sa po chvílke spravil..druhý krat som si len sám vyhonil nakolko dlho nik nechodil.. ale vzrušujúce aj tak..
Ale je to super a láka ma to znova..Mal by tam niekto záujem aj zasunuť?;) napis sukromnú správu.
Mám dosť ináč 😂🤣😀 hocikomu to návrat takto do huby...... A hocikomu to takto vziať do huby..... 😧Boha chlapi ste sa varí s koňmi zrazili.... Alebo čisté zúfalstvo, 😝😝 keby aspoň ešte ze ta žena......😀 Zdravie si dnes nik neváži a potom budete plakať neskôr... Modliť sa a pýtať sa ze prečo... Hmmm..
Sa čudujte......
Na posledy ked som tam so svojou subkou bol, tak potom co sme skoncili s dohodnutym stretkom, tak zrazu tam dosiel niekto, kto bez vahania a bez akehokolvek signalu strcil vtak do diery.
A aj ked ho subka toaletakom vytlacila a dieru zapchala, tak hned do 10 sekund vytlacil toaletak a strcil ho tam znova. A teraz si predstavte, ze tam niekto len nahodou serie. Jasne, ze sa pojde stazovat.
A potom to dopadava tak, ze je diera zatvorena ako je to v BB. Treba trochu rozmyslat nie len.......
Včera som bol v Európe s manželkou. Povedal som jej že musím na potrebu a šiel som do GloryHole. Ona čakala vonku a chlapík ma super vyfajcil. Veľmi vzrušujúci zážitok.
Niečo podobné, asi pre 6 mesiacmi, som tam zažil aj ja, s tým rozdielom, že ma fajčil chlap, ktorý ponáhľal, lebo vonku ho čakala manželka.. vzrušujúce.
bol som na obhliadke , iba sa presvedcit ci to tam naozaj je, nik nebol c lelom WC..tak som zasiel do posledneho WC a hla otvor tam je. pousmial som sa a aj podivil, že personal toleruje tu dieru v stene?..nezalepi ju?...divné, ale nevadi mi to ak to tam tak funguje. Neviem si predstaviť, že idem sediet na WC nie za tym ucelom o com to je..a niekto odvedla strci jazyk...skor by som prijal oslovenie chces?..hmm, ale to by naozaj vtedy v priestotoch WC nemohol by tam nik iný byt. A ci by som sa nechal?...asi aj ano...alebo lepsie ak sa dohodneme a prides autom a v aute vecerom a v klude..fajka iba
Navrhujem začať nahlasovať SBS tých starých smradlavych chlapov čo tam dokážu sedieť 4 hodiny ...aj včera tam jeden sedel od 14 tej do skoro 18 tej ...a potom príde mladý chalan len sa pozrie a ide preč ...ste nechutný !!
Zvyknem si ho vyhonit pri pisuari. Vzdy tam mam velmi silny orgazmus a nohy sa mi trasu od vzrusenia. Zatial nikto nebol zvedavy. Mozno najdem podobneho.
GLORY-HOLE WC BB EUROPA
FAJKA NA PANSKYCH TOALETACH
Ďakujem za odpísanie
Zvolen
35r170cm76kg m16.5 versatil
Išiel by som tam pozrieť
Zajtra a v stredu som služobne v BB. Rád by som zašiel ku glory hole. Mohli by ste mi upresniť, kde nájdem? Ďakujem.
Prípadne ak by niekto chcel diskrétne stretko, spoločná honka, masáž, sauna alebo aj len pokec napíšte správu.
Ďakujem.
Alebo aj u mňa, priestor je. Ja 26r, neskúsený, 99,9% hetero, chcem skúsiť diskrétne pofajkat.
..
Vzájomná fajka , napis
bolo by super aj vo zvolene mat
Dávajte pozor.
Príde niekto dnes najlepšie teraz ?
Dáš si 3x vyfajčiť vtáka neznámemu chlapovi cez dieru a si HETERO. Hanbíš sa za to, že si BI/G? Veď to dnes frčí.
Mlady by bolo super necham sa vydajat aj vyfajcim niesom velmi skuseny
Mal zaujem.
alebo sa ozvite
Ale je to super a láka ma to znova..Mal by tam niekto záujem aj zasunuť?;) napis sukromnú správu.
Na posledy ked som tam so svojou subkou bol, tak potom co sme skoncili s dohodnutym stretkom, tak zrazu tam dosiel niekto, kto bez vahania a bez akehokolvek signalu strcil vtak do diery.
A aj ked ho subka toaletakom vytlacila a dieru zapchala, tak hned do 10 sekund vytlacil toaletak a strcil ho tam znova. A teraz si predstavte, ze tam niekto len nahodou serie. Jasne, ze sa pojde stazovat.
A potom to dopadava tak, ze je diera zatvorena ako je to v BB. Treba trochu rozmyslat nie len.......
PS: Maximálne diskrétne pls !
pri ktorom obchode?