jedmou jsme si s manželkou řekli, ze si okorenime naše milovani sexem s jiným párem. Po opravdu dlouhém hledání jsme našli par. Ona byla bi on hetero. Bylo to krasne a vzrušující setkání. Sex začal tím, ze si moje žena lehla mezi nás muže, a my ji začali hladit a dráždit. Bi kamarádka Zálezlice mezi její roztažené nohy a začala moji ženu lizat a nás muže honit. Když se začala moje žena kroutit vzrusenim přesunul se kamarád nad moji ženu a začal ji sukat, jeho žena mi ho začala kouřit. Přesunul jsem se tak , abych dobře viděl jak do ni zajíždí penisem, měl sem velkou chuť mu dráždit kule a penis. Byl tak krasne mokrý z kundicky moji ženy, ze me to neuvěřitelně vzrusovalo. Kamarád byl hetero, tak jsem si nedovolil mu sáhnout na penis ani kulky. Krasne jsme si to všichni užili.
No včera jsem byl v práci a kolem 14:00 k nám přijel pritelčin kamarád dlouho to asi neměl .psala my že si to jde s ním rozdat a 14:20 my psala že už odjel 14 :40 jsem přijel dom všechno ji nastřikal do pipinky vyděl jsem kalhotky úplně durch mokré nádhera když jsem klečel a sundaval je dolů vydel jsem jak ji stéká semeno po nohách byl jsem s toho tak nadržený že jsem ji musel hned začít lízat její šťáva a semeno dohromady prostě nádhera
Když jsme přišli domu, tak jsme si s pani začali o tom povídat. Řekl jsem ji, ze jsem byl velice vzruseny, když jsem ji viděl jak je vzrusena, když sukala s jiným muzem a ze jsem ho u toho chtěl dráždit a i kouřit jeho vodním když ho vytáhnul vlhký z její kundicky. Pani mi řekla, ze uz ji dlouho vzrusuje představa jak kouká na dvy bi muže jak si to navzájem dělají, s ženou to bylo pekne, ale uz to zatím nemusí, představa trojky s bi muzem ji docela vzrusuje. Tak jsme si zase dali inzerát , všichni asi víte jak vypadali většinou odpovědi. Pomalu každy by chtěl sukat moji oani, možná i trochu honeni, ale bez kouření. Nakonec jsme jednoho vybrali. Příděl dali jsme řec, pak koupel s začali jsme si mezi muži hrát. Moje pani přišla povídala di s námi, divala se, ale nepřipojili se. Bylo na ni vidět, jak ji to vzrusuje. Po chvilce se začala dráždit otočila se tak, ze jsme oba mohli vidět, jak si dráždí muslicku, abema nam z toho stalo peto jako stožár. Posunula se tak , ze kamarád který mi honil pero najednou měl obličej mezi jejímž nohama, podíval se ne me a z jeho pohledu bylo jasne, za by chtěl dráždít s lizat moji drahou polovickou, já jsem řekl ze ma co čeká, ze muže, jinak ba se mu moje pani nenastavila. Přidal se k její muslicce a já jsem cítil v puse jak mu ještě více trvdnul penis a začal pulzovat. Začal jsem mu ho honit, protože jsem chtěl vidět, jak ji to děla a moji pani jak se u toho kroutí slasti.
Bylo to nádherné, začal jsem mu dráždit i kulky a u toho jsem si honil penis. Pani si ho začala přitahovat na sebe a co nejvíce dávala nohy od sebe, bylo na ni vidět, jak je vzrusena a chce aby ji vsunul penis do kundicka. Já jsem ho uchopil ze penis a vsunul ho do vlhké a horké kundicky mají ženy. Když ji začal sukat, tak jsem si nad me stoupl, oba mi začali na střídají kouřit penis. To kamarada tak vzrušují, ze musel vytáhnout penis z kundicky a ani nestihl nakrmit moji pani a začal strikat na její tělo proud horkého semene s bylo ho hodně. To me tak vzrušilo, ze jsem hned zasunul svůj hucici penis do její vlhké a horké kundicky. Byl to nádherný pocit, sukat kundicku kde byl před okamžikem klacek jiného muže. Jak jsme začali sukat tak jsem na ni cítil všude sperma kamarada, ona si to sperma začala mazat na kozicky a tam kamarád ho začal z koníček lizat u toho se líbali a on ji předával sperma s píší do pusinky. Jak jsem z toho byl tak vzruseny rychle jsem ho vytáhl z kundicka a strčil sem ho pani do pusinky a začal strikat. Když měla všechno semeno v puse, js jsem ho vynadal zasunul zase do kundicky a díval jsem se jak se líbá s kamarádem a oběma jim teče moje semeno po tvářích. Moje pani rychle všechno semeno olizala a Blažena polkla. Pak mi ho začal kamarád kouřit a já se mohl dívat jak ho moje pani lehce dráždí mezi nohama.
Ahoj to je super. Scházel jsem se s jedním párem, kde on byl Bi. Úplně nejlepší bylo, když ona byla na čtyřech on jí šukal a já ležel pod nimi a lízal jsem kundičku a zároveň jeho péro, jak do ní zajížděl. Když měl chuť tak ho vytáhl a nechal si ho ode mě očistit. Takhle jsme se scházeli skoro 4 roky, ale oni nyní chtějí k sobě Bi pár. Mám sice přítelkyni, ale je strašně žárlivá ta by do toho nešla. Takže mám smůlu
Ahoj,něco podobného jsem zažil a je to můj nejlepší sexuální zážitek.Nemůžu na to přestat myslet.Jsem lehce bi,kdyby se tady našel pár,který by mezi sebe rád vzal někoho třetího,který rád kouří,líže vystříkanou kundičku a líbá se s ní s plnou pusou semene,tak se mi prosím ozvěte,nestyďte se...
Mohl bych dal pokračovat jaké to bylo krasne, ale to asi všichni co jste to zažili znáte. Bohužel jak to tak bývá. Kamarád uz nemá na nás tolik času co bychom potrebovali (je ženatý) a tak bychom našli někoho, kdo by se mam oběma věnoval.
Zapomněl jsem napsat proč si myslím, ze jsem bi kanda. Velice mne vzrusuje, když vidím manželku jak je vzrusena když sexuje s jiným muzem a taky si rad smutek užijí i já .
Moc pekne, jsem na tom taky tak. Měli jsme s manželkou do trojky muže a bylo to moc vzrušující. Jen je skoda, ze se nějak nedaří najít toho třetího na pravidelně setkávání, aby se dalo plánovat a vylepšovat 😉. Většina co odepise, chce hlavně sukat s drahou polovickou a Bi ze sebe jen delaji a nejde jim o sex mezi muži.
Bi kanda
Dovadeni ve třech kde jsou muži bi
dlouho už hledám takový pár, nejraději Ostravsko a okolí ...
Ozve se někdo ?
Hned bych si dal dávku tvého semene.