My máme rádi chloupky .Moje partnerka má ráda mojí zarostlou hruď a chlupatý rozkrok , stejně jako já její chlupatou ...... .Ochlupení je přirozená věc a nepříjde mi na tom nic divného ,na rozdíl od různých úprav .Někdy mi přijde až komický když tu vidím chlapa a vyholeným přirozením a všude okolo je chlupatý .
Vidím to naprosto stejně,vyholený chlap mne vůbec nepřitahuje.
Začal jsem se taky holit do hladka. Nyní jsem po IPL depilaci a je to super.
Dávám přednost upravenému muži v rozkroku úplně oholené nemusím 😂 Sama se holim úplně do hladka nebo na úzký proužek pravidelně
No vidiš co člověk to názor........
Čau. Hele sám si úplně holím pouze podpaží, ale to jen proto, abych nebyl tak moc cítit. Co se týče jinych partií, jako jsou vousy a rozkrok, tak tam používám zastřihovač. Ale do oholení celého těla bych asi nešel. Přijde mi, že to vypadá hloupě

Žena neholí, já ano...vyhovuje nám to takhle
Když už, tak už ... tak to většinou bývá obráceně, že žena se holí a muž ne, u vás výjimka potvrzuje pravidlo.
No myslím, že holek, které se neholí přibývá
Já si myslím opak, že přibývá holek, co se holí. Ty co jdou do puberty, už asi zcela automaticky a jak si na to navyknou, tak už takhle pojedou do konce života.
Když tady mrkneš na fotky mladších, tak jsou vyholené. Možná se někdo neholí z lenosti, nic jiného mě nenapadá. Nebo ještě ze zdravotních důvodů - pihy, vyrážka nebo něco jiného s kůží, ale takových asi moc nebude.
Když tady mrkneš na fotky mladších, tak jsou vyholené. Možná se někdo neholí z lenosti, nic jiného mě nenapadá. Nebo ještě ze zdravotních důvodů - pihy, vyrážka nebo něco jiného s kůží, ale takových asi moc nebude.
Beru podle galerií,tam je holek neoholených, řekl bych dost
Asi každý navštěvujeme jiné galerie. Holky = mladší ročníky - ty se fakt holí skoro všechny. Nějaké starší dámy, dominy atp. ty třeba ne, ale mladé určitě jo. A mrkni i na Zakulisi, Sex-doma a další, tam je taky se čím kochat.
Já si to dělám taky sám strojkem na vlasy na takové strniště, mám o tom i galerii - pánské holičství. Jinak podle toho co vídám na nuda,se holí nebo nějak upravuje naprostá většina žen a víc jak polovina mužů. je to hezčí a příjemnější.
Záleží hodně, jak se v tom člověk cítí sám. Kdysi dávno, když to ještě nebylo tak v módě, jsem to nejdřív zkusil zkrátit, upravit a časem se holím na intimních partiích kompletně. Do chlupů bych už nikdy nešel.
Manželku jsem dost dlouhou dobu přemlouval, dneska se taky holí a taky by už do chlupů nikdy nešla.
Pokud se podíváte na videa nebo na fotky, a nic tam není vidět, jen porost - co vás na tom neproniknutelném houští vzrušuje? Mě teda nic.
Docela mě šokují ženy (moc jich není, ale člověk na ně občas kápne), že nemají oholené nohy či podpaží. Jak to musí vypadat asi tam dole? Brrr ....
A hlavně zas tady netvrďte cosi ve smyslu, že oholené = pedofilie. Těch témat o holení je tu docela dost, je to věčné téma kdo z koho.
Pokud by se mi podařilo se s nějakou holčinou seznámit, tak bych si přál taky oholenou, ale u mladších ročníků je to snad dneska už normální, že se holí.
Manželku jsem dost dlouhou dobu přemlouval, dneska se taky holí a taky by už do chlupů nikdy nešla.
Pokud se podíváte na videa nebo na fotky, a nic tam není vidět, jen porost - co vás na tom neproniknutelném houští vzrušuje? Mě teda nic.
Docela mě šokují ženy (moc jich není, ale člověk na ně občas kápne), že nemají oholené nohy či podpaží. Jak to musí vypadat asi tam dole? Brrr ....
A hlavně zas tady netvrďte cosi ve smyslu, že oholené = pedofilie. Těch témat o holení je tu docela dost, je to věčné téma kdo z koho.
Pokud by se mi podařilo se s nějakou holčinou seznámit, tak bych si přál taky oholenou, ale u mladších ročníků je to snad dneska už normální, že se holí.
V tomto bych se přizpůsobil protějšku. Některé se líbí chlupatí, jiné přistřižení a další preferuje holátka. A pokud jsem ještě nezakotvil nebo to střídám, tak je dobrý domyslet že co na jednom vypadá dobře, tak na druhým může vypadat blbě. Jednoznačné doporučení v této oblasti asi neexistuje.
Holim cele telo, zena chlupy moc nemusi a tak se pravidelne holim.

Jitrnici si holím pouze sám a pouze tu 
Zarostlý si připadám takový "špinavý". U žen se ale na ochlupení dívám zcela obráceně.

Zarostlý si připadám takový "špinavý". U žen se ale na ochlupení dívám zcela obráceně.
This post has been deleted by user.
Ahoj dovol abych se predstavil.jsem clovek neandrtalsky krizeny s jetym.hi,hi,hi.
Holení
Jak se holíte?
P.S. Znáte někdo v Praze panský salon na depilaci a jaky by jste mi doporučili?