V prvé řadě je potřeba mít zvládnutou psychiku (jak jako pár, tak jako dva jednotlivci). Pokud jsi ty, nebo spíš partnerka, zvyklá spojovat sex s emocema tak je to blbý nápad. Pokud to máte oba jen jako změnu stereotypu a druhý pár berete jen jako nástroj k uspokojení, tak to bývá v pohodě. A doporučila bych spíš náhodný pár, se kterým se jinak vídat nebudete.
Celkem dobře napsané, až na tu poslední větu. Vzhledem k tomu jak těžko se páry nebo trojky dávají dohromady, mně přijde mimo realitu.
Ne má pravdu.Oni nevědí co a jak..ať si zajdou na swingers, tam se domluví a vyzkoušejí to zda na to mají koule :)..něs někde kafíčkovat, tahat někoho domů nebo někam jezdit....
Sex jako takový s sebou přináší spoustu hormonů, které simulují lásku a prohlubují emoční pouto. Čím víc spolu budou dané páry trávit času, tím větší je riziko, že se mezi nimi navzájem vyvine vztah. V tomhle oboru dělám
Pod to se podepisu

V tomto případě je důležitější co máte v hlavě, než v trenkách (kalhotkách) :-)
my čtyřku praktikujeme osm let,a mužu říct že je to takové spěstření.
A praktikujete ji s těmi samími lidmi?
ano,mame super vztah,trávíme spolu hodně času,
Kolik vám je a máte děti,a oni?
nám je 39 a 36 let. máme dvě velké děti jim je 45 a 41 let ,ona má 3 děti z toho dvě mají spolu.a jsou věkově stejné s našima.
no, já to kdysi absolvoval, ze začátku to bylo fajn a rajcovalo nás to všechny, ale nakonec jsme se rozvedli my i ten druhej pár .. a noví partneři nás všech pak už byli odjinud ..
Z jakého důvodu ste se rozvedly,žárlily ste na sebe?
50% párů se v dnešní době rozvádí, a určitě to není k vůli tomu, že vyzkoušeli čtyřku.
Důvodů k rozchodu je vždycky více a určit kdo, nebo co způsobilo rozvod je u každého páru velmi individuální.
Důvodů k rozchodu je vždycky více a určit kdo, nebo co způsobilo rozvod je u každého páru velmi individuální.
Je lepší když se páry dobře znají,nebo jsou lepší jednorázovky?
Děláš si srandu??????
Tohle máš napsáno ve svém vlastím profilu Sexuální záliby:
anální sex, hluboké kouření, domina - otrok, latex, orální sex, sendvič, sex na veřejnosti, sexy prádlo, skupinový sex, sadomaso, sperma, svazování, swingers, šmírování, vysoké podpatky
Tohle máš napsáno ve svém vlastím profilu Sexuální záliby:
anální sex, hluboké kouření, domina - otrok, latex, orální sex, sendvič, sex na veřejnosti, sexy prádlo, skupinový sex, sadomaso, sperma, svazování, swingers, šmírování, vysoké podpatky
No a, tobě na tom něco vadí? A kde je napsáno že když se mi to líbí že sem to zákonitě musel vyzkoušet?
Mě to rozvedlo první manželství . No vlastně šťastně, má současná manželka byla z toho druhého páru. Dnes po 14 letech jsem vlastně rád že jsem do toho tenkrát šel.
A praktikujete čtyřku pořád,nebo už je to po této zkušenosti pasé?
Od té doby nic. Manželka je dost náružívá sama říká že dva je víc než jeden ale prý by to psychický nedala ,já ji občas lákám na trojku ale zatím nic,ženy ji neberou raději dva muže. Tak uvidím třeba ji někdy s někým ještě "prefiknu" at si pořádné užije
ve čtyřce
Je to přínosem či problémem pro manželé?