Ahoj, velmi záleží na tom, na je zvyklý. Možností je spousty a lze vše udělat doma.Ale chce to více informací.
Na mně velice dobře fungovala obyčejná paruka . Mít po dlouhe době najednou doma brunetu nebo zrzku je opravdu fajn :)
Jak překvapit? Třeba nemít půl roku sex :DD
Ideální večerní překvapení je když žena udělá dobrou večeri, k tomu nalije pivo. Potom co to sním a vypiju,prinese štamprli rumu. Nakonec mně nechá v klidu dívat na televizi a při tom usnout. To je romantika panečku.
A když si tak užíváš, dle tebe parádní romantiku, tak se jde nechat vyšukat k sousedovi a oba jste spokojeni.

Přesně tak,přece se nebudu zbytečně potit já,když to muže odřít soused.
Podobně to viděl pán, co ke mně vozí manželku na masáže. Po jedné masáži mi řekl, minule jsi mi zavařil, rozdělal jsi ji a já se musel doma dřít jako kůň. Co si dnes rozděláš, tak si taky sám dodělej....
Ahoj, Copak by jsi mi poradila?
Moje na sex moc není, jo odbyde se, podrží, vyhoní. Dobrý, tedy v mezích jejích skromných možnostech ochoty.
Ráno o božím hodu mě překvapila svým ranním příchodem za mnou do ložnice oděna do dárkových mašliček na pičce a kozičkách.
Legrajda byla, že ji náš malej málem objevil, když si to lepila. Zdhla před ním na půdičku a tam půl hoďky mrzla, než se malej z pokojíčku vykodrcal dolů do obýváku 😂😂
Ráno o božím hodu mě překvapila svým ranním příchodem za mnou do ložnice oděna do dárkových mašliček na pičce a kozičkách.
Legrajda byla, že ji náš malej málem objevil, když si to lepila. Zdhla před ním na půdičku a tam půl hoďky mrzla, než se malej z pokojíčku vykodrcal dolů do obýváku 😂😂
Prst do zadku... Já byl tedy překvapenej...
Určitě nečekaně na nějakém nevšedním místě, potom taky nějaký tématický kostým. A mě nedávno přítelkyně překvapila analkem. Rok a pul co jsme spolu odmítá, reapektivě řekla že ne a já na to nijak nenalehal a neptal se a nedávno zničeno nic při sukani řekla, nechces to zkusit do zadecku?
Pokud hledáš ve fóru: "... a okolí nějaká romka co by si chtěla nezávazně zašukat. Já 30 let. Klidně za FO" (amateri.com/cs/forum/11248/romove - jen tak mimochodem určitě bych to dal do INZERCE/SEZNAMKY, ne do fóra), máte asi s přítelkyní nějaký volnější vztah a z toho usuzuiji, že přítelkyně v případě análku dosud odmítaného zažila ten análek s někým jiným, zalíbilo se ji to a teď chtěla vědět, jestli ten análek bude schůdný i s tebou.
Hlavně že to klape, pa a pusu, měj se
Nejvíce překvapí iniciativa partnerky. Třeba kabinky v obchodě, příroda nebo i rychlovka v kuchyni.
Pro stě když doma nemusí loudit sex, tak ho to vždy příjemně překvapí a udělá ti to pořádně.
Pro stě když doma nemusí loudit sex, tak ho to vždy příjemně překvapí a udělá ti to pořádně.
Nedávno mě partnerka překvapila tím , že dívala nejdřív jak něco dělám a pak si rukou zajela pod kalhoty a začala se dráždit a nakonec je stáhla a začala si jí pořádně honit .Bylo to fajn překvapení . Tak to vyzkoušej si ji nečekaně začít honit před partnerem a dej vědět jak se mu to líbilo .Já byl nadšený .
Mě partnerka nejvíc dostane, když sedíme a třeba mluvíme o něčem, třeba plán na dovolenou atd. A najednou po mě hodí kalhoty a začne masturbovat. To su pak jak tygr v kleci.
Úplně nejlepší je udělat, co má nejraději.
Skoro každý miluje nějaký úlet, který běžně nikde nezažije.
Tak stačí to nenápadně zjistit, a pak ho překvapit. Určitě, když na to téma dáte řeč, tak se rád pochlubí.
Skoro každý miluje nějaký úlet, který běžně nikde nezažije.
Tak stačí to nenápadně zjistit, a pak ho překvapit. Určitě, když na to téma dáte řeč, tak se rád pochlubí.
Čímkoliv , hlavně nebýt nudná . Třeba nečekané provokování na nezvyklém místě ,nebo něčím vtipným , můžeš taky vyzkoušet nějaký obleček a nebo pomůcku .
Jak překvapit
Jak překvapit partnera v sexu? :)