Ani mojej žene sa nechce.Aj predtým sme mali sex raz za dva,tri týždne.Ale teraz je to na mŕtvom bode.
Niekoho má, o kom nevieš... :)
Ja mam ten istý problém. Mám ho s ňou raz za 3-4 mesiace. Po hadkach keď ho máme tak ma to vôbec nebaví. Ja chcem poriadny sex aj keď 3x do dňa a nie raz za 3 mesiace. Keď jej poviem že pôjdem za druhou tak je ticho.... Nejaká rada?
Nedá sa niekoho úprimné milovať s nemilovať sa, pokiaľ je človek fyzicky v poriadku.A to už vôbec nie ak pred časom chuť bola.Nieco sa asi pokazilo.
Ta uz je nacata inde. 

Ahoj píšem Ti ako žena. Kamoška mala ten problém. Lenže ako začal manžel jej robiť masáž už aj chuť bola keď chodil aj jarčekom. Stačil obyčajný detský olej a aj mokra bola. Ved aj ju naplnil olejom a už aj sex s umelákom bol úžasný, čo volakedy odsudzovala.
Ja by som sa rada dozvedela z opačnej strany. Ženy, ako často s vami váš chlap doma spáva?
Môj ked nechce a pička mi horí, tak mu obyčajne leziem medzi nohy pohram sa mu s nástrojom až kým mu nestvrdne, takto ho zvyknem naštartovat a potom sa mu nan napichnem a už trtkame ako divý.
Aj ja si myslim. Určiťe by jej pomohla Tantra masaž od skuseneho profika.Ved môžete isť na párovu Tantru
chlapi aj ste sa videli sa vasim zenam ani necudujem ze s vami nechcu trtkat
..no nič rozum a cit príde možno aj k tebe vekom.Trebars keď sa pomení tvoja budúca zena či v neskoršom veku ty.
Dopraj jej tantra masáž a pomôže jej to.
Najdi si bokovku ak chces drzat manzelstvo co je mega p..... a, lebo je to tvoj zivot a premrhas ho takto. Zivot sa neda vratit nedostanes druhu sancu, ako v hre. Ja som na to prisiel, len mi to tiez dlhooo trvalo.
Hej posledne roky co som bol s nou vzdy bolo nieco, aby to zahrala do autu a mala pokoj a nakoiec som zistil, ze sa kurvila uz niekolko rokov.
To poznám ja mam stále chuť a moja už nie nerozumiem tomu.
U nas za posledne roky raz za mesiac, aj to len ked ma plodne dni. Ja to riesim tak, ze chodim na nuru masaz s fajkou. Zena je spokojna, mysli si ze to tak ma byt a ja som spokojny tiez. Samozrejme o masazi nevie.
Ty na nuru masaz a ona niekomu do postele. Spokojni ste obaja.

aj fajka je fajn, určite poteší
Treba nájsť náhradné riešenie.
u nás je to opačne.ja večne na sex myslím a moj nie ani bohovi a raz do pol roka alebo 1x za rok je hrozne málo
Ahoj, aj u nás to tak bolo. Prvého pol roka sme sa milovali denne tak 3x. Potom povedal, že nevládze, či by sme mohli menej. Nechala som to teda na ňom. Miloval sa so mnou raz za 3-6mesiacov. To je 4 alebo 2x za rok! Po 12rokoch som to vzdala a nasla som si iného. Povedala som to mužovi. A div sa svete, už dva roky sa milujeme denne a niekedy aj viac krát. Tak sa teším. Snáď to vydrží. Horšie je, že začal na mňa strašne žiarliť a všade chodí so mnou. Nemôžem ísť ani s kamoškami do kina. Tak neviem, čo ti poradiť. Držím ti palce, viem čo prežívaš.
No ja trochu castejsie ale aj tak to je na hovno a to vazne ...
ked je to tak, tak uz dlho polovicka nebude...
75percent dobreho vztahu je sex.. ak sex nieje.. tych 25 percent to nezachrani
75percent dobreho vztahu je sex.. ak sex nieje.. tych 25 percent to nezachrani
ahoj je to podla veku.ja mam stale cut ale moja nejak stratila chut na sex.aj sme boli u lekara ale po telesnej stranke je zdrava.jednoducho to nechce tak casto ako niekedy.ja to respektujem a nas vztah funguje nadalej v poriadku.
Polovičke sa nechce
Ahoj ludia mal tu uz niekto taky problem ze s