Masáže

erotické a uvolňující

provede masáž ženě za přítomnosti muže?
My střední věk.
Ahoj.
Mate nejaky tip na masera/maserku v Brne?
Diky
Máš chuť na relaxační uvolňující masáž olejem? Potřeboval bys odreagování od napětí a stresu. Napiš do soukromého vzkazu v profilu
mam chut" na masaz.. masér v praze ?
Ahoj,
v Praze je masážních salónů, které nabízí erotické masáže, opravdu mraky. Asi doporučuji vybrat něco s dobrým hodnocením.
Ale ještě jsem moc v nabídce služeb neviděla foot job: https://www.erotic-massage-in-prague.cz/massage/foot-job/ Znáte to někdo? Máte s tím někdo zkušenosti?
Díky,
Kolego pokud nabizis masáže zdarma tak pravděpodobně ti jde o jedno. Každý poctivý masér ví jak je masáž náročná proto si zaslouzime finanční satisfakci.
Osobně jsem tady u kolegy byl a o to "jedno" mu nešlo. Byl jsem spokojen.
Díky za oslovení kolego. Ale není všechno jen pro prachy, lidi dělají i věci nezištně.
zítra někdo v bunkru na klasickou masaz?taky te namasíruju.
Jižně od Brna jezdim na skvělou sportovo relax masáž, nakonec i erotická.Levný, a diskretní kluk.Byl sem tam i z kámoškou, a super.Můžu jen doporučit, jak heterákum, tak i bi klukům. Jeho nik oleandeer
kto vie dat v trnave dobru masaz ?
Ahoj, koukám že všichni hledáte kvalitní masážní salon. Tady jsem natrefil na jeden v Praze a mohu říci, že jsem nadmíru spokojen, osobní zkušenost. Takže kdo je z okolí, neváhejte už ani minutku ;). https://eroticmassagepraha.cz/
Chce si vyzkoušet některá pražanda Tantrickou masáž?
Ahoj, nabízím profesionálně zdravotní, relaxační a tantrické masáže pro ženy, tak kdyby některá měla zájem zrelaxovat, tak napište vzkaz. Martin
Nejakej maser. Nekdo kdo to umi. Holesovsko
Nejakej maser. Nekdo kdo to umi. Holesovsko
Ahoj, dělám s kamarádkou erotické masáže v centru Prahy. Masírujeme rády a celé nahé polité olejem. Masáž končí ručním zakončením.*114*13* Přijď za náma!!*73**15**250* Pro info o ceně a detailech piště do zpráv!!!!!
Nemá prosím někdo tip na příjemnou relaxační masáž v HK nebo někde poblíž. Chtěla bych masáž od profi maséra. Ale nechci nabídky těch, kteří pod pojmem masáž hned vidí všechno možné. Chci jen příjemně zarelaxovat, vypnout a nechat se rozmazlovat. Já si užívám už jen to, že mě masíruje muž.
Rád bych zkusil tantrickou masáž ale pouze od ženy,ozve se mi nějaká,která se o tantru opravdu zajímá a umí to?
Udělat smyslně relaxační nebo ero masáž není problém, vzláště, když zájemce o masáž ani neví, co má očekávat *19* Pokud to již ví, tak rozdíl mezi amaterem a profi masérem pozná hned. U tantry je to ještě složitější.
Ahoj,nabízím v útulném soukromém Studiu v Brně Tantra masáže.Nejedná se o poskytování sexuálních služeb,pouze masáž dle pravidla Tantry :-) ...Jde o masáž celkového těla a tělo na tělo...Máš zájem?Napiš budu se těšit.Výběr je ze dvou masérek :-)
Chcem erotickú masaz od skúsenej masérka mam 47 rokov som muz
dobrý večer - jsem masér z Prahy a dělám i erotické masáže
Ahojte rad masirujem som Rekvalifikovany maser, tiez rad prijmem masaz tak dame masaz za masaz?:-)Bratislava okolie
Dakujem
To moji ženu masíroval kamarád, zajímá se o masáže, něco si přečte, takoví amater. Masíroval ji ve vedlejší místnosti, byly otevřené dveře. Teprve po dlouhé době se přiznala že po chvilce mu dovolila masírovat i prsa a mezi stehny. Při tom měla dva překrásné mokré orgasmy. Dlouho na to vzpomínala
Som masér. Mám masérsky kurz. Ponúkam klasickú masáž a reflexnú masáž chodidiel.
pomasirujem aj navzajom... ja bi.
tt,ga,nr okolie, byt mam
Vidím že autor příspěvku už rezignoval,vždit masírovat ženu .to je neco nádherného!!!
velmi rád provedu ženě masáž ,jak klasickou tak erotickou dle jejího přání za přítomnosti jejího druha odměnou mi bude její spokojenost.
ahoj vsechni, bral jsem nejaky doping a pak jsem cvicil 10 hod v kuse, nutne potrebuji masera/ku, klidne i amater, umiram tu v Praze bolestma
Kdo by měl zájem o tantrickou masáž děláme ve Zlíně pro pány, ženy i páry.
Na ceně se můžeme domluvit.
Je možná i masáž za masáž.
jdi do prdele s tvou placenou masáží ,nechápu jak se někdo může snížit k takovéto odpovědi-nabídce?autor toho příspěvku myslel masáž z přátelství nezávazně ,nechápu jak mohou být lidi takto sprostí a vidět ve všem pouze peníze hned každého odřít v životě bych nezaplatil žádné ženě za sex také by to plno žen urazilo vím co je to povinost chlapa pozvat ženu na kafe koupi láhev vína pozvat na večeři .
Před časem jsem narazil na inzerát nabízející erotické masáže...bylo to moooc lákavé, ale ty ceny... nicméně jsem se o to začal víc zajímat, pročetl kde co (zrovna jsem ležel s chřipkou, takže jsem měl času dostatek..) a nadchlo mě to ještě víc. S přítelkyní se pravidelně nasírujeme, je to velice příjemné i užitečné zároveň. Ale po nastudování dalších věcí jsem si pro ni připravil překvapení: erotickou masáž, jakou ještě nezažila! Napřed jemná masáž od šíle až po chodidla...pak od chodidel pomalu zase zpět k zadečku...při tom jsem jí jakoby mimochodem dráždil a promazával análek...poté se otočila na záda a masáž zase pokračovala od ramen až po prsty u nohou...a od nohou zpět k mušličce...celá byla maximálně uvolněná a vzrušená zároveň a na závěr jsem jí masíroval a dráždil zároveň jednou rukou mušličku a druhou análek..tolik orgasmů a tak silných v životě nezažila! Celé to trvalo asi dvě a půl hodiny a i bez soulože si to maximálně užívala... Pokud by nějaká slečna nebo paní chtěla zažít něco podobného, může napsat. Neboj, nikdo se nic nedozví a je to něco tak nepopsatelně příjemného, že na to buděš ráda vzpomínat!
Samozřejmě že bez jakýchkoliv nároků :-)
Může být, udělám ženě masáž, dál by se vidělo, podle simpatií a chuti.
...nabízíme masáže pro všechny...www.wellness.forlov e.cz
Brno
profi z Ostravy.nabizi sluzby.
ahojki, jsem certifikovaný masér a nabízím služby od relaxačních masáží až po speciální dle přání...
Jsem certifikovany maser,pracuji na ZL doma v Praze.Delam relaxacni a eroticke masaze.Danovy doklad je samozrejmosti.Masiruji zeny,muze i pary.Kontakty v profilu.
mate s tim nekdo nejake zkusenosti?
This post has been deleted by user.
potreboval by som msaááž najde sa nejaka???
nebo masera, ktery mi udela erotickou masaz. Jsem z Karvine. Prosim ozvete se nekdo. Dekuji.
Odkud Jste? Já 55 let na mmann@email.cz
Ahoj ak mas chut na senzualnu masaz od rekvalifikovaneho masera. ozvi sa neolutujes.. som z Bratislavy a mam 26r
This post has been deleted by user.
Mám také stejný zaměr.Jsme manželé od Přibyslavi.Nevyměníme manželky na masáž?Společná domluva,Zatím ahoj
Som masér. Ponúkam žene, a kludne aj za prítomnosti muža. Je záujem?
Ahoj provedu ženě masáž za přítomnosti muže,jestli je zájem napiš...
hledame take masera a nemusi bejt profi mužem ženu masirovat společně co ty na to
Ahoj já pohledný sympaťák 38/180/85m18 rád pozvu pohledný pár či dva páry do soukromé sauny a vířivky na příjemný relax a pokud přeskočí jiskra vzájemně mohli si užít příjemné chvíle plné nehy,vášně a bouřlivé orgasmy.Můžu napsat scénář a stanu se vaším rodinným přítelem,bez narušení vašeho soukromí.Napište vyměníme foto a dohodneme.Jen opravdu pár,který to myslí vážně.Můžu vás pozvat do soukromé sauny a vířivky na 2hoď club relax,Praha7.
Hledáte-li zkušené maséry, žádné amatéry, kteří dovevedou provádět skutečné erotické masáže, podívejte na nick PEPAS. I erotická masáž by se měla umět :-) Nešli bychom za žádnými amatéry i kdyby vypadali jako hvězdy s nádherně vymodelovanými těly, ale šli bychom jen za zkušenostmi.. Jsou to nádherné věci a stojí za to, aby se to umělo a ne improvizovalo!
Jo???? A kde ses to prosím Tě jako učil, Ty profesionále:-)
kachenko...., nečteš pozorně ! Já jsem se nikde nic neučil :-), byl jsem n na masážích, které se mi hodně moc líbily a které pokládám za špičkové!
ale na svých dvou profilech nabízíš masáže,za tučné prachy,takže proto tady odrazuješ od amatérské?Jak primitivní:-)
No na amatérskou,až erotickou masáž bych si také troufnul.Něco mám odkoukané od našeho sportovního maséra.Pokud má někdo zájem.Olomouc,Přerov,Prostě jov a okolí.
Jo, nechám namasírovat manželku - Přerov třeba
:-) tak to je velmi zajímavé počtení.
Ponukam rozne druhy masáže-profi masér,je len na vás aku si vyberete,nebránim sa ničom,ak mate záujem tak ma kontaktujte
Já také hledám pro svoji ženu masérku nebo pár co by ji udělali masáž a u toho ji vzrušily.Já u toho a přidal bych se.Ona nesmí vědět ž e je něco domluvené,bude vědět jen že jde o klasickou masáž.Rád bych aby se vzrušila a cilem je s ní sex i před diváky.V sexu před jinýma je stydlivá.
problém je v tom najít masérku nebo pár na to.
jsme pár a masáž by se zkusila
taky bychom do toho šli
MY HLADAME PRESNE TO ISTE !!! AK SA VAM TO PODARI , PROSIM NAPISTE NAM ...
dobrý večer , jsem prof. masér a dělám i erotické masáže
Aj ja by som sa nechal od dákej pomasírovať až po orgazmus a opačne.Som v strednom veku.TT,SA,?Ga...Tiež by som dáku pomasíroval...
I nám dejte vědět,pouze masáž.
Praha není problém. Dojíždím, Honza
Potřebujete maséra profi a nebo by stačil amatér? Já nejsem profík, ale troufl bych si.
kdo provede erotickou masaz me zene za me pritomnosti
Ahoj já pohledný sympaťák 38/180/85m18 rád pozvu pohledný pár či dva páry do soukromé sauny a vířivky na příjemný relax a pokud přeskočí jiskra vzájemně mohli si užít příjemné chvíle plné nehy,vášně a bouřlivé orgasmy.Můžu napsat scénář a stanu se vaším rodinným přítelem,bez narušení vašeho soukromí.Napište vyměníme foto a dohodneme.Jen opravdu pár,který to myslí vážně.Můžu vás pozvat do soukromé sauny a vířivky na 2hoď club relax,Praha7.
Rada bych s partnerem dala nejaky wellnes s pritelem, ale nemame moc penize, jemu je 21modrookyblondak a mne 24 a jsem brunetka. Oba jsme stihly a muzeme si to pred tebe spolu udelat....a kdo vi? Treba i vic. :)
Ne chcete se mnou 44/185/16*6. Jsem nemec a ted´v Praze.
Ahoj mohl bych vás pozvat je mi 40 štíhlý normální chlap
já určitě já určitě já určitě já určitě já určitě já určitě
ahoj pokud jsi z Prahy - není problém .....Honza
stačí masér amatér,masáž se může vyvinout i v erotickou.