Zmeny a návrhy pre server

Aktualizácie pripomienky

Bol by som rád keby sa sem vyjadrilo čo najviac ľudí.
Napríklad návrhy pre adminov ako vylepšiť stránku.
Ja osobne navrhujem aby v ďalších aktualizácia urobili obmedzenie na dobrú neaktivnosti nicku napríklad rok a koniec maže se profil.
Ďalej aby každý profil musel byt overený bohužiaľ čím ďalej tým viac sa stretávam s fake profilmi nemám s tým len ja problém ale po komunikácii aj viacero párov žien...
Ohledně přepínání/listování mezi stranami, zejména v sekci BLOGY by tato nějaká funkce přišla vhod, tak přidat zkrátka možnost "skoku" na libovolnou stranu, třeba zadáním konkrétního čísla a ne listovat po jedné stránce jak vocas...
Na toto poradím jeden trik. Preklikni sa na druhú stránku v poradím, potom choď hore na URL adresu a tam nájdi text page=2. Tú dvojku zmeň na číslo v rozmedzí 1-max stránka čo je v danej sekcii. A máš preskakovanie. Nemusíš čakať na tú funkciu.
To áno, ale koľko tých adminov to tu celkovo spravuje? Jeden musí byť ten hlavný alebo prvotný ktorý to tu založil. Väčšina adminov len pravdepodobne potvrdzuje zverejnenie albumov a videí a kotrolujú možno nahlásenia profilov či príspevkov. ale to je asi všetko, o celkovú správu stránky, súkromia a podobných vecí musia rozhodovať len niektorý. Tak ako minule bolo že sa tu dobrých 24 hodín nedalo nič nahrať .. bol ato chýba serveru alebo len 24 hodín sa neprihlásil žiaden admin aby to potvrdil?
radi by sme sa pripojili k diskusii. No skor nas trapi diskretnost tohto portalu. Sme na Amateroch uz par rokov, po case sme sa stali overenymi a pridavali albumy a videa. Boli sme v domneni, ze ked sa prihlasujeme s heslom a loginom do tohto portalu, tak sme v samostatnej komunite tohto portalu. No pravda je taka, ze nemusite byt ani na tejto stranke zaregristrovany a tretia strana vidi vas obsah vratane galerii a videi. Tretia strana sa nemusi prihlasovat a moze prezerat albumy... My pomerneme mame nastavene sukromie, tak aby sme mali obsah (zaluby, orientacia, vek a pod) zverejneny pre overenych uzivatelov, cize tento obsah nevidia, ale preco nie je mozne nastavit aj fotky a videa, tak aby neboli pristupne bez prihlasenia resp. registracie.
Myslime, ze tymto je dost porusena diskretnost portalu a fotky si moze prezerat kazdy, kto narazi na tuto stranku... Zaroven ponukate VIP ucet, ktory za to, ze si ho platim by mal diskretnost dodrziavat, tak podstate to. nerobi a myslime, ze je to len tahanie penazi lebo, ci si ma niekto pozera to pre nas nie je az taka vyhoda. Zaroven, ked mame videa, tak mozeme vidiet aj my videa inych ludi. (samozrejme dakujeme vsetkim nasim priaznivcom a komentom, ktore sme doposial dostali).
Tymto komentom by sme radi chceli upozornit adminov, ze by mohli prehodnotit svoje postoje a zariadit to, tak aby tu bola diskretnost informacii, tak aby nebola zdielana s tretimi stranami a zaroven aby nebolo mozne stahovat obsah ( fotky a videa) z tejto stranky . Myslime, ze su tym porusene pravidla voci tym, co tu maju svoje galerie a pod.
Prepáčte, ae mne sa rozum zastavuje nad niektorými časťami vášho príspevku... Najviac, "aby nebolo možné sťahovať fotky"... Priznám sa, ani neviem, či je to vôbec technicky z realizovateľné, ae isto viem, že mi nikto nezabráni urobiť si fotku čohokoľvek, čo mám na displeji... A teda akúkoľvek fotku z internetu si viem "stiahnuť"... A tuším drvivá väčšina návrhov pre adminov sa nesie v tomto duchu... Ze... Takto by sa nám to páčilo... Ae IT realita je niekde úplne inde :D a to ja nie som žiaden IT guru, normálny užívateľ...
ZbohomBuzny
ZbohomBuzny 4 years ago
This post has been deleted by user.
S týmto ako je hore písané kto môže a kto vidí galérie sme už asi pred dvoma rokmi oslovili aj admina, bohužiaľ odpoveď nedošla, či si Vip či nie , každý si môže pozrieť všetky galérie , bez rozdielu. Nemôžu zakázať sledovanie neprihlasenej osobe, ináč by klesla sledovanosť a to by prišli o zisky.
Mate uplnu pravdu. Toto neskutocne hneva aj nas. Eroticka stranka a zabezpecenie nulove. A to mnozstvo falosnych nickov. Treba nejako zabezpecit aby jeden clovej nemal 20 profilov.
ja jsem nedavno posilal na kontakt jeden fake profil, ale jelikoz byl certifikovan pres mobilni cislo, tak ho nechali. i kdyz bylo jasne najevo, ze fotky jsou stazene od zenske nekde z ameriky.
DO PICI JAK U CHUJOCH NEZNAM JAK TU PISAC LEN ODPOVEDE NA NIEKOHO NO SAM TU NENAPISES NIC LEBO NENI MOZNOST LEN VYTVORIŤ NOVÚ TÉMU TO ČO ZA KOKOTI SEM DALI
Letsdance
Letsdance 6 years ago
Osobne si myslím že nie každý má VIP a hlavne viacej nickov pohode to sa dá len nech muži nemajú ženské a párové o to sa jedná už sa mi pár krát stalo ze som si aj 2-3 týždne písal a nakoniec chlap 🤢
Marny to boj, keď samotní admini vytvárajú falošné ženské profily a inzeráty, len aby za každú cenu zvýšili návštevnosť stránky....
Ku kazdemu nicku dat kolonku aj mesto nie len kraj myslim tym vo vyhladavani