tak by mne zajímalo

zda těch pětiprocentních je opravdu jenom 5%

tak by mne zajímalo, zda těch pětiprocentních je opravdu pouze pět procent*18*
Podle mě je teploušů mnohem víc než 5 procent. Dnes jsou snad úplně všude, šíří se to jako nějaká nakažlivá nemoc. Nic proti nim nemám, ale jejich počet rapidně stoupá. Čím je to způsobené, se můžeme jenom dohadovat. Každý má holt nějakou úchylku. Např. včera jsem se podíval ze zvědavosti na zdejší chat (už nevím, jaké to bylo téma) a nestačil jsem se divit, kolik různých undividuí tam loudilo a škemralo o vyhonění, o šukání o mrskání apod. Dneska lidé nemají žádnou zdravou hrdost.
Na tohle je velmi jednoduchá odpověď. Homosexuálů bylo vždycky plus mínus stejně, jenom se k tomu teď logicky mnohem víc lidí veřejně hlásí (nebo respektive to neskrývá). A pokud jde o počet třeba tady, tak je potřeba si uvědomit, že homosexuálové obou pohlaví to mají daleko těžší se seznamováním (po "ksichtu" fakt gaye nepoznám), a proto třeba mnohem aktivněji používají internetové seznamky.
Docela kloudné vysvětlení👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Ono taky jestli se nejedná o virtuální buzíky. Ze zoufalství honí sobě rovné.....
Jenom co je bukviců zde na amatérech...když jsem se tu onehdá registroval, tak jsem jasně napsal do svého profilu, že si nepřeji vzkazy od homosexuálů a ejhle....Jeden vzkaz za druhým právě od nich :-)
s těmi procenty asi opravdu něco nesedí. Např. v inzerátech ona hledá jeho je 16 žen. V inzerátech on hledá jeho 96 mužů To mi tedy vychází skoro 84% v neprospěch žen*9*
Takže mnozi hoši se tady přetvářejí a zmůžou se tak leda na Anču Dlaňovou 😁
taky bych chtela peknou holku s ptakem
podle mne tedy věci jsou stvořeny tak, aby patřily tam kam patřit mají , ostatní fakt akorát do pr....
holka s ptákem, no nevím, nevím. Přeci jenom klacek do klacku nezarazíš. Je vůbec pro toto nějaká kategorizace?
Co se mě týká , tak si neumím představit sex s mužem, ale na druhou stranu mi nevadí se před nějakým cizím chlapem ( po domluvě tady na Amatérech ) venku svléknout a předvést mu svou masturbaci .. U některých mi ani nevadí, když mi ho pohoní, ale když se někdo zeptá jestli chci vykouřit,tak to už jednoznačně odmítám... Což u holky by mi vůbec nevadilo.. A myslím, že v určitém smyslu je většina lidí bisexuální..
Těch 5tiprocentních je možná opravdu jen 5%.Problém je že do této kategorie počítají i bisexuály.
Dle mého názoru je nejvíce lidí bisexuálních. (Bisexualita může být různá)
Méně je heterosexuálních lidí
Nejmíň ne homosexuálních lidi
takže si myslíš, že nejvíce je bisexuálů? *9*
Má zkušenost. Sama jsem hetero, představa dotyků od ženy nebo naopak je mi nepříjemná. Ale....Je to pár let, co jsem chodila s mužem. Tvrdil, že je 100% hetero, pak ale lezly na povrch různé věci, které se mi donesly od jeho přátel. Chodili jsme na nuda a on se tam rád chodil procházet...prý jen tak. Vím, že se chodil ukazovat a dělalo mu dobře, když muži obdivovali jeho péro. To, že si v autě s kámošem navzájem honili, už mi ale přišlo trochu divné. Zapíral a vykrucoval se. Zpětně je mi jasné, že ač tvrdí, že není bi, jen popírá svou sexualitu. Lhal nejen mě, ale hlavně nalhává sám sobě.
This post has been deleted by user.
Tricho: Přesně tak. Nemusí jít přímo o sex,stačí mít pouhou chuť se třeba jen dotýkat stejného pohlaví. Jak jsem psala:Bisexualita je velice široký pojem a věřím že bisexuálních lidí je více než heterosexuálních. Ten původní dotaz na těch 5% ,může být opravdu jen 5%.Jenže lidé pokud vidí někoho ať už muže nebo ženu se stejným pohlavím a vidí mezi nimi už jen sebemenší větší kontakt, nebo pohled, než je zdrávo, tak už jsou označeni za homosexuály.Pritom to můžou být bisexuálové.Problem s tím mají hlavně muži. Je spousta můžu co se označují za hetero a už se jim někdy v životě stalo, že potkali jiného může který jim byl sympatický a byli by ochotní do něčeho jít..Jenže tohle přizná malé procento mužů.
To se mi nějak nezdá. Představa jakéhokoliv kontaktu s mužem se mi hnusí. Stejně tak třeba představa, že bych se před chlapem honil a on na mne čuměl (jako má uživatel v příspěvku níže). Těžko věřit tomu, že když sedím s chlapama v hospodě, že polovina přemýšlí, kdo má jakého ptáka...

Možná že ženy to mají trochu jinak - ale u chlapů - s jistotou tvrdím, že valná většina jsou čistě hetero.
Můžeš mluvit maximálně za sebe. S věkem se hladina hormonů mění, podle toho se můžou a nemusí změnit preference. Že někdo v hospodě myslí na to, jakého má kdo ptáka, je nesmysl, každý nemyslí pořád na sex a míra bisexuality je různá. Svět není černobílý, každý s trochou rozumu to chápe. A kdo to rozporuje, tomu je zbytečné to vysvětlovat. Peace
Pěkně jsi nám obhájil své buznoidní sklony.
ty jsi zas předvedl svou inteligenci
Bimas, souhlasím s tebou.