VELKÝ A DLOUHÝ PYTEL

VELKÝ A DLOUHÝ PYTEL

Jsem posedlý touhou mít velký a dlouhý pytel. Vždyť je to symbol samce. Nechápu, že někteří muži si naopak nechávají pytel zkracovat. Je to neskutečný zážitek běhat v létě nahý v lese, když ti pytel krásně lítá sem tam. Kdyby se vytvořil klub přátel dlouhých pytlů, rád bych se přihlásil. Jinak vítám sdělení technik, jak pytel prodlužovat. Já používám kroužků a závaží.
Herbert_Shulin
Herbert_Shulin Inactive 6 years ago
This post has been deleted by user.
Další idiot co nechápe pointu....Proč na tyto témata lezeš,abys urážel druhé!?Komu není z hůry dáno....
Herbert_Shulin
Herbert_Shulin
Nic si nedělej z komentářů. Mně se líbí vytahaný pytel, čím větší a delší, tím lepší.
Nevim proč to lidi vlastně čtou,když je to pro ně tak nechutné!Ten chlap napsal co se mu líbí,a chtěl radu.Ani jeden jste mu neporadili,a jen zklízí kritiku.Mně se velké pytle líbí,a chtěl bych mít větší.Partnerka miluje,když ji můj pytel při souloži pěkně pleská o dírku...
Pravda pravdoucí. Spousta žen si libuje, když jim pytel pleská u soulože třeba o zadek. Nic nechutného na tom nevidím. Nechutný je hlavně přístup lidí k tématům. Už je to tady celkem prohnilé lidmi, kteří se stále více navážejí do lidí. Ano. Fórum je především o názoru a tuto skutečnost většina z vás splňuje. Jen způsob vyjadřování je na úrovni, která se slušností nemá nic společného. Je mi vás opravdu líto.
Tak co? Jsme ještě lidi a nebo?
Nešlo se nepodívat na galerky, ale mé zvědavé oko zůstalo nehnutě koukat a docela dlouho na profilové fotce 😂😅😂.. Za sebe Vám moc děkuji , takhle sem se dlouho netlemila .. Vas potkat v lese 😂 😂.. a ještě s klubem přátel 😂. To by byl masakr 😂
Jsem se teda taky kouknul, takovyhle nicky by tam mely mit nejaky varovani :)
Já to beru jako dobrý pokus zvýšit si sledovanost profilu. I já jsem se koukla.*3*
Že já vás poslechl a profil otevřel *3**3*
Ta profilovka vypadá jak hlava kyklopa *1*
😂😂😂 je to bezva , ma muj palec nahoru 😀😀😀 ja mu fandim ..
Taky bych řekl že mám dlouhý pytel.Ale zase menší perko
Copak ještě ten pytel, ale ta řiť rozjetá, jak ženské pysky po mrskačce *3*
Je to falk brutus dyt mas vetsi koule nez pero
Tady se člověk opravdu pobaví.*3**3*
Nevíš co je pěkný. Mě se líbí když má chlap vytahaná varlata a dlouhý hlupajicí pytel..Je to pěkné na hraní.
Herbert_Shulin
Myslel jsem si, že amateři jsou tolerantní ke všem praktikám a způsobům vyžití, ale vidím, že tomu tak není. Škoda.