Nevěrná???

Co si o tom myslíte

Ahoj. Cca před měsícem byla manželka s kamarádkama na tahu. Ráno jsem náhodou zahlédl v koši s prádlem v jejích kalhotkách bílé fleky. Když jsem se jí zeptal, zda si někde užila, řekla že je to špinění. Tak jsem to neřešil. Leží mi to ale stále v hlavě. Otázka zní hlavně na dámy. Když máte před nebo po menstruaci, je špinění na černých kalhotkách bílé? Když tak mohu poslat foto - sem nejde vložit. Děkuji za info a hloupých komentářů se prosím zdržte.
Já úplně vidim tu scénu. Chlap mává ženě před obličejem kalhotkama, které vyhrabal v koši na špinavé prádlo. Odpověď ho neuspokojí, tak si to jde vyfotit a měsíc si tu fotku hejčká v mobilu, než jí nabídne cizím lidem na amíkách k detailnímu prozkoumání. Já padám :D Měl jsi to prostě vočuchat :)
Hele měl bys ženě po 20ti letech více důvěřovat. Jinaj jako ok zůstal jsem překvapený kolik chlapů nevidělo špinavé dámské prádlo .... ženská vám nevyprat tak smrdíte jak odpadky....
No buď rad že tam byli jen bile skvrny, kdyby tam byli pruhy barvy kokosu to už by bylo horši *363*
Odpoved zni - ano, kdykoliv v prubehu cyklu, i treba pri ovulaci, to i muze stopa pripominat zaschle sperma...proto existuji slipove vlozky/intimky pro ochranu pradla...
This post has been deleted by user.
Vepredu zlute a vzadu hnede alias univerzalni znaceni spodniho pradla *3*
jo tři pruhy barvy kokosu a bude tvrdit že ma značkove kalhotky Adidas *3*
Děkuji za info. Hážu to za hlavu.
Ještě dodám, že jsme spolu 20 let. Není to žádná rajda a udivuje mě že by šla bez??? Nebo to opravdu může být jen šmouha z ženských věcí?
jasně že to může být špinění.....