Fórum?

Je to opravdu o fóru?

Možná je to pouze můj dojem, ale myslím, že se už o fóru nedá bavit. Pár lidí zde vytvořilo továrnu na urážky. Přesto, že každý z nás je tady z nějakého důvodu, se najde velká hromada jedinců, kteří nejspíš jen zabloudili. Kde jsou ty zlaté dobré časy, kdy se tu dalo normálně diskutovat a třeba i poznat někoho zajímavého?
Souhlasím. Dost často uráží a napadá ostatní urážkami Beruska69, Dama, Tricho.
Pro ně existuje jen jejich názor a názory ostatních vůbec nepřijímají.
Dělají tady že sebe moudré dámy na úrovni.
Dama se téměř nevyjadřuje poslední dobou.
To že jsi hnusný slizký tvor si myslím jen o Tobě Pravýprofile, gezolle a buch ví kolik dalších nicků.
*3**3**3* tebe není třeba urážet,to ty zvládáš sama
a neber si nás do huby ano? oproti tobě jsou všechny ženy na úrovni
Podle mě stálo fórum vždy za starou bačkoru.

Poslední dobou vkládám na fórum jen minimum příspěvků. Nebaví mě pořád dokola stejné témata a stejně hloupé inzeráty.
Ahoj všem tady. Tak tu bobecek založil vlákno , nervalo dlouho a diskutují tu především n3pi a widipidespice oba rozesiraci všeho co se tu napíše. A aby se ukázalo jaká oni jsou elita napíšou jak dnes má přístup na net každý jaká ze to je špatná věc ze bi se to mělo vrátit do dob minulich kdy jak píšou měla přístup k netu jen elita jejich velikosti. Vždyť to jste právě a jen vi co to tu kazite a jen proto že jste v anonymitě. Hrajete si tu na ochránce utlacovanych a veřejného pořádku. Ale opravdu bi mne zajímalo jak ve skutečnosti žijete a věřím že je to pravej opak toho co tu píšete.
69pro... naprostý souhlas *114*
Tobě bych nejdříve doporučoval si zaplatit doučování z gramatiky protože hrubky kterých se v textu dopouštíš jsou do očí bijící.Pak nikdo nemůže brát tvé vyjádření vážně jelikož si ihned udělá úsudek o inteligenci pisatele.*22*
Na cestinu, gramatiku apod. kasli ;) to jsou malickosti (i kdyz “bi” vyvola usmev na rtech) *3* lepsi je ten slatany obsah *3*
To je"bi",z dob"minulích" a v jeho dalších textech to taky stojí za to.
Ano máš pravdu ta gramatika. Píšu přes t9 a jelikož mi na tom co zde píšu nějak zvlášť nezáleží teda na lidech nečtu to a ne opravuji po sobě. A jsem rád že vím jak saboduchy je to co píšu jelikož tam jsou hrubky. A moc se omlouvám jestly jsem ti zpusobyl nějakou újmu . Ale i tak si myslím ze jsi to přečetl a pochopil obsah. Takže je to vlastně je a jen další malicherny důvod k strapnovani a po vis ování se viď? A pochopil jsi o čem sem vlastně psal, ano nebylo to o českém jazyce ale o hlupacich co se zde povisily na post elity a chtějí kázat co zde může bejt a co ne . A jak se tu tak občas koukám textů s hrubkama je tu plno, nikdy mě nenapadlo někomu něco podobného psát to co chtěl napsat a vijadrIT to sem pochopil a Oto tu pánové profesorove jde . Pokud chcete číst je to co je gramatický správně musíte jít jinam pěkný den přeji a klidne mi o tech hrubkach ještě něco napiš
*3* *3* *3*
Takova blbost a kolik to dalo prace to sepsat
Chtěl sem se tě zeptat když jsi prostě tak dobrej proč tu nemáš svou fotku. Já ji tu třeba nemám protože dělám hrubky neumím dobře česky jelikož nejsem rodilej Čech ale ty a widipidespice takoví formati vy se přece nemusíte schovávat za anonymitu
Nova koukám lidi, že se to opět zvrhlo v pěkné drama. Kdybych to měl shrnout, tak by to už dalo na povídku. V žádném případě jsem nechtěl rozepře mezi zůčastněnými na tomto vlákně. Když si pročítám napsané texty, tak vám nevím. Pravdu má nejspíš každý trochu. Asi nebudu konkrétní, ale jedno podotknout musím. Pokud sem člověk napíše a je jedno na jaké téma reaguje, je možná vlastně jedno, jestli nafláká nějaké hrubky. Nebo alespoň mě je to jedno. Přeci by mělo jít především o zábavu a sex. Přeci nejsme na fóru, kde se řeší, jak odmaturovat z ČJ. Asi nejspíš hodně z vás bude muset mému názoru oponovat, ale vlastně proč ne. Od toho jsme možná na konec tady. Hledáme chyby na druhých. Nebo ještě je tady opravdu někdo, kdo se chce bavit o sexu a věcech s ním související? Poku ano, tak směle do toho lidi. Všem přeju klidný den.
Jinak mě těší váš zájem diskutovat na toto téma. Neočekával jsem, že by se mohlo něco zlepšit. Jen jsem chtěl poukázat na onu skutečnost, že nejspíš není úplně vše v pořádku. Témat je zde hodně a každý má šanci si vybrat to pravé pro něho. Zkusme to a diskuse by mohla být zajímavější. Zkusím to dnes se založením nového vlákna a budu rád, když se k danému tématu vyjádří někdo, koho to zajímá. D
Bobocek:
Tak pokud to nebude inzerat, ktery patri do seznamky, tak smele do toho a pokud to bude i smysluplne, tak jen houst ;)
Snad to nedopadne jako dneska rano *3*
n3pi.zaridi.to/ama/IMG_2399.PNG
Jo jo vyjádří a já vím kdo hádej
Tak to nepochybuji , ale v životě prý není nic nemožné *4*
Jo a zajímalo by mne jak by stě se chovaly jako třeba nadřízený který má pod sebou 150 lidi zavedly by jste mučení likvidaci tech co si dovolí napsat něco co se vám nelibý a nebo za HRUBKY
Já osobně jsem tu novej, rád bych tu o něčem podiskutoval, něco se dozvěděl, ale jak jsem si všiml, tak to není tak jednoduchý. Problém vidím v tom, že když se chce někdo bavit o sexu, tak to musí automaticky dělat sprostě a kolikrát jako nechutnou prasárnu, přitom se i o tom jde bavit slušně.
To jako ze se na foru vyzaduje aby se o sexu psalo sproste az nechutne? *3*
Ne to ne :D ale vždycky se to zvrhne v nějaký prasárny (což by taková hrůza nebyla) až k tomu urážení (to už je horší) :D
Nepletes nahodou dve odlisne veci dohromady? Nebo muzes dat realny priklad ktery se stal? *3*
This post has been deleted by user.
No neco o palcich psal pred tydnem ten vocasak, co uz tri roky vyhrozuje ,ze se smaze a jeste kvici jako prase pred porazkou, kdyz se tu neco zmeni spolecne s tou tupou kravou co me zacla stalkovat za to, ze jsem urazil cesku strakaty skot, kdyz jsem ty chudery prirovnal k ni *3*
Asi mi je maze blokator obsahu *20* kurna, jak mohu bez palcu zit???? *3*
ty trpíš stihomamem ne? nemám zapotřebí někoho stalkovat.kdo si myslíš že jsi? nějaký CENTRÁLNÍ MOZEK LIDSTVA?? tvl prober se už!
to co píše 69pro69 je naprostá pravda,vy dva jste úplně všude a jen napadáte,urážíte ,povyšujete se.
lidi už vás mají plnou prdel

a přestaň mě laskavě neustále urážet ano?
to kde jsem já tě nemusí zajímat.neurážím nenapadám dokud někdo nenapadne mě.ty by ses nechal BEZDŮVODNĚ urážet??
žádný příklad nikomu nedávám,to co napsal 69pro69 je čistá pravda a holá fakta.a je mi srdečně jedno jestli je to honič,lhář nebo slintal.napsal pravdu.vy dva sem chodíte jen vysírat,bohužel,za to že vás lidí mají plné zuby si můžete sami.
ach jo...ty jsi fakt debílek.....
blbě čteš a ještě napadáš....
evidentně nevíš jak to začalo,ale budeš tu dělat chytrého.....
ale jen piš,ať všichni vědí jak jsi blbej .pááá *52*
Zalez a nestalkuj me odkopana blpko *3*
dík,tahle reakce mluví za vše......
Jako vybavuju si, ze se o tom psalo jak to prislo a myslim ze jsem o tom i s nekym diskutoval, ale mel jsem za to ze to zrusili, kdyz to jiz nejakou dobu nevidim *3*
No co, to je udelal blokatoru obsahu a user scriptu *3* budu se s tim muset asi naucit zit :D
Jasně a protože jste oba děsně nad vodou tak se tu o tom bavíte 😃😆
a o cem se mame bavit kdyz to tady umrelo? *22*
Ja bych byl proto, aby se tu dalo diskutovat nejen o sexu, natahlo by to imho vic lidi a trochu by se to rozjelo.
Naprostý souhlas! Dříve to tu opravdu vypadalo jinak, člověk se na fóru zasmál, seznámil se a vše bylo v pořádku. Dnes mě už ani nebaví číst příspěvky zde, neboť každý druhý příspěvek je urážka, zlost a tak dále.. bohužel.. dříve ta komunita tady byla lepší..ano pořád to bylo víceméně o sexu, ale mělo to aspoň úroveň, šmrnc..dnes je to tady s prominutím na pozvracení.. :(
Ahoj. Mohl bych poprosit vysvětlit význam slova nerdoidní? Ať tápu jak tápu, tak takové slovo neznám.
Nemyslím, že právě takto lze nazývat skupinu lidí, o které se tady bavíme. V podstatě jde jen o pár jedinců, kteří se stále opakují dokola. A pokud jde o kondifikaci právě jich, tak je možná na čase, aby se tím někdo začal zaobírat.
A co se týče inzerátů zde? Asi tu nemají co dělat, ale ono je víc věcí, které sem nepatří a přeci je nejvíc trnem v oku právě inzerát, který nikomu neubližuje a kdo chce, jej přejde.
Pokud nějaký tvor nedokáže rozlišit seznamku od fóra a na inzerát v seznamce, který je ve znění “hledám ženu, kterou bich pýchal” nikdo neodpoví, tak jde sem a inzerát pro jistotu rozdělí tak, že je jedna věta rozložená do pojmenování budoucího vlákna, nadpisu a samotného textu, tak co co s takovým Vendelínem? 🤔 😁
Hraji si doma se ženou v posteli. Nemám potřebu se přetvařovat. Ano i já jsem občas podlehl se vyjádřit vulgárním způsobem, ale to by si nejspíš musel bláto na hlavu naplácat každý z nás. Asi takto. Téma je např. Tetování na penisu. Máš vztah k danému tématu? Potom diskutuj. Pohoršuje tě jen představa, že by jsi měl na penisu jen třeba lihovkou něco napsané? Přejdi a nevměšuj se. Myslíte, že je to nereálné? Asi stejně jako vymanit inzerci a urážky z fóra. Jen můj názor.
Jenže on čeká na červený nick, aby pak mohl zabodovat. Ne na tvoje otázky. Ty to nechápeš?!? 😅
Nebud smutny, tvuj cas jeste prijde *4* *22*
Sorry. Jsem to u 150 ti popletl. Můžu začít znovu? *3**4*
Těžko se mi to píše, ale začínám bloudit. Ještě jsem si nejspíš nezvykl, že se dá přesně definovat, co je vlastně fórum. Ono je obtížnější se kolikrát zapojit do diskuze. Možná by bylo dobrý k danému tématu přikládat seznam nicků, se kterými chce konkrétně diskutovat. *3**3**3*
Jak ja mohu pocitat, kdyz vypadam jako bych neumel do 3 napocitat *3*
Budiž ti odpuštěn tvůj omyl *3*
No a je to *3* Snaha byla. Opravdu si nemyslím, že když tady někdo založí nové vlákno, očekává , že bude někomu dlouhosáhle vysvětlovat o co vlastně v daném tématu jde.
Takze jen napise titulku, par radku textu a zakonci to “ jaky je vas nazor” a tim to konci? Takove vlakno umre dosti rychle pokud neni reakce zakladatele...
No v posledni dobe se jeden cerveny nick, ktery se vcera paradne odkopal *3* zarucene objevi *3* zvlaste pokud do toho vlakna napisu ja *22* tak muze bodovat u ni *22*
chlapče,zapomínáš na jednu podstatnou věc.to ty jsi mě bezdůvodně nazval blbou tupou krávou.pamatuješ?jen jsem slušně napsala "proč by nefňukali když se jim něco nelíbí?" a ty jsi začal urážet.pak se nesmíš divit že ti to oplácím.
na hrubý pytel hrubá záplata víš*3*
a to že sem chodíš ne diskutovat ale jen se navážet do lidí a urážet je prostě pravda a není to zdaleka jen můj názor.
chápu,štve tě to,jsi z toho nervozní a vzteklý,ale pochop,já ti za tvou pověst tady nemůžu,děláš si to sám
Ona by me mozna i setrela (sice o tom dost pochybuju, ale jiste promile pravdepodobnosti tam je :D), ale to by se nesmela vcera vazne paradne odkopat *22* Tim vcerejskem jakoukoliv budouci snahu o setreni me osoby (a i tu minulou) definitivne zabila a pohrbila *3*
Asi jsem trochu z jiné planety. Nechápu proč bych měl já (nebo někdo jiný) chtít někoho setřít. Smutné. Opravdu víš kde a proč jsi?
Pokud by se jednalo o jeden, nadrzenym debilem napsany, inzerat na 100 normalnich vlaken, tak by to bylo rajske forum ;)
Pokud ale je ten pomer skoro presne opacny, tak to je i opak rajskeho fora.
Jak jsem jiz napsal, pojdme diskutovat na seznamku *3*
Lean expert tovarny na urazky
Máš pravdu. Jen ale nejspíš není v silách kohokoliv, aby s tím něco udělal, tudíž mě osobně nezbývá nic jiného, než tuto skutečnost respektovat. Je třeba si uvědomit, že fórum je založeno především proto, aby lidé diskutovali nad tématy, která je opravdu zajímají. A tak pro mě osobně je daleko horší skutečnost, že se chodí vyjadřovat k tématu lidé, kteří kolikrát vůbec netuší očem je vlastně daná diskuse.
Je treba si uvedomit, ze je rozdil diskutovat a je rozdil psat inzerat ;)
Na inzerat se prece neda diskutovat ;) diskutuje se az na nasledne reakce nas, nadavacu a urazecu ;)
přesně vím o kom píšeš a musím jen souhlasit.
už to není co to bývalo a určití(stále ti samí) jedinci si sem chodí jen léčit mindráky,honit si ego i ptáka,bezdůvodně urážet a napadat ostatní.
osobně nevidím nic špatného ani na tom když tu někdo napíše že něco hledá.zkouší to v seznamce-nedaří se,tak to dá sem.no a co?
a pak přijdou zoufalci čekající na každou příležitost a se vší vervou a zuřivostí člověka napadnou a zas je jim líp
možná je to opravdu vzrušuje a mají z toho orgasmus.
no..každého vzrušuje něco jiného,v tom je svět krásný,ale tyhle lidi nelze než politovat....
Třeba by se dalo takové lidi ignorovat, ale na druhou stranu proč. Mě osobně vyhovuje zdejší anonimita. Sice už tu nejsme jako pár, ale to se dalo čekat. Jako mužský pár zde máme větší klid a ačkoliv je to škoda, je to lepší. Hodně mě fascinuje situace, kdy někdo založí téma a je zdejšími štamgasty bombardovaný, že už dané téma existuje. Proboha lidi. Přeci nemůžete čekat, že se tady každý bude brodit v té hromadě témat? Mohl bych klidně pokračovat, ale nejspíš to všichni znáte.
Ano, je tu hromada temat, i davno mrtvych, ale to neznamena ze se ta hromada musi navysovat dalsim a dalsim balastem *4*
Priklad: je to tak 3 tydny zpatky, kdy nekdo napsal do starsiho, vseobecneho, vlakna o nudaplazich/nahem koupani prispevek na lokaci. 30 minut na to nejaky “chytrak” zalozil vlakno na stejnou lokaci a za dalsi hodinu bylo dalsi vlakno na stejnou lokaci.
On je vseobecne, nejenom tady , problem v tom ze lidi jsou blbi a neumi pouzit funkci hledat, radeji stravi cas napsanim prispevku, ktery uz byl 100x probran...
Pak ale neni duvod se divit lidem ze jsou na takove ptakoviny jiz alergicti.
Tak ty casy, kdy se tu dalo normalne diskutovat, zmizely v te dobe, kdy se tady zacly cpat treba inzeraty a jine ptakoviny *4*
Lean expert továrny na urážky *1*