Druhá šance

Jste pro či ne?

Ahoj lidi, zajímá mě, jak byste se postavili po rozchodu k případné druhé šanci na nový začátek se stejným partnerem?
Záleží na tom, kvůli čemu k rozchodu došlo. Taky jsem to kdysi zvažovala. Že do stejný řeky člověk dvakrát nevstoupí. Ale panta rhei, vše plyne, i řeka plyne a kdykoliv do ní vstoupíš znova, není to už ta samá řeka. Neříkám, že člověk se má jít vymlátit do tý řeky desetkrát. My už teď máme po rozchodu větší část vztahu za sebou a naopak to byl stmelující okamžik, vrátit se a dát to do pořádku. A máme hezkej vztah, ve kterým nás už máloco zaskočí.
Jak to dopadlo?
Už nevěřím. Slepený hrnek taky dlouho držet nebude.
my si v mládí druhou šanci dali, byli jsme nevybouření, teď jsme 14 let manželé :)
Z vlastni zkusenosti. K prvni lasce jsem se vratila tolikrat, ze to ani nespocitam. Vztah samozrejme nevysel, ale nelituju toho, ted po tech letech se tomu smejeme a jsme dobri kamaradi. K druhe lasce jsem se vratila asi trikrat a vzdy to skoncilo stejne.
Nutno podotknout, ze v tech vztazich nikdo nikoho nepodvedl, ani vylozene neublizil, koncilo to kvuli vyhrocenym blbostem, u prvni lasky nam doslo, ze se k sobe vubec nehodime, u druhe lasky jsme byli az moc stejni v tech spatnych vecech (plus to byl mamanek a nic horsiho snad neni).

U momentalniho vztahu jsem si rekla, ze pokud pujdem od sebe, tak uz se nikam nevracim, ze jsem se poucila, tak snad to nebudu muset resit.. 😅
A kolik let nakonec trvaly ty vztahy prosím?
O tom, že se některé ženy, ze špatného manželství poučí, se dá úspěšně pochybovat.
This post has been deleted by user.
Děkuju Vám všem za Vaše zkušenosti a názory!
Na manzelstvi mam jeste brzo, ale pred nim se preci musi provest nejaky ten "pokus-omyl". Nijak se z toho nehroutim, clovek stejnak nakonec lituje toho, co neudelal, nez naopak. Takze pokud se chce nekdo k nekomu vratit, tak se vrati a pravdepodobne brzo zjisti, ze to nemelo smysl. Pokud se nevrati, bude o to dyl premyslet nad tim, jestli se precijen vratit nema a nakonec "ztrati" cas uplne stejne 😅 Rikejme tomu zivot.
Skepticky. Rovnou bych toho dotyčného partnera kopl do rektálního otvoru a nevracel bych se.
A co takhle rovnou dát ještě třetí pokus? :-)))
Hmm , tohle mi něco připomělo , hodím to sem v originálu ...

Ježkova dilema

Človek je tvor sociálny, väčšinou sa preto zdržiavame v spoločnosti iných ľudí, svojej rodiny, priateľov a ďalších, ktorí sa v našom živote ocitnú. V každom vzťahu to však občas škrípe a spôsobuje nám to bolesť. Niekedy sa rozdiely stanú neprekonateľnými a ľudia sa od seba vzdialia. Niekedy si však nedáme povedať a opäť sa priblížime, aj keď vieme, že to bude zase bolieť. Napríklad, keď je ježkom zima, pritúlia sa jeden k druhému, začnú sa však navzájom pichať a tak musia odísť, zase im je však zima a tak sa opäť vrátia. Ideálne je byť spolu a zdieľať ľudské teplo, no zároveň si dopriať dostatok priestoru, aby sme si neubližovali.
No někdo třeba řekne ano dejme tomu druhou šanci. Ja osobně druhou šanci nikomu nedavam, nikdy a v ničem. Pokud se to v prvnim vztahu nějak zhroutilo je pravděpodnost že se to zhrouti znova ve většim formatu. *373*