Ahojte, nenajde sa v tychto casoch nejaka odvazna kadernicka co si chce privyrobit?
Stale sa nezmenila ponuka v tejto oblasti?
Skús zasa za 5 mesiacov 😀.
ja sa nechavam holit maserom, je to velmi prijemne a robi to dokladne
Nazdar, daj kontakt na masera.
Poraďte kto depiluje intímne časti laserom.
Laserom sa epiluje. Robi to vela salónov hod do googlu. Moja osobná skúsenosť - mne to nepomohlo 🤷🏼♀️ vyhodila som prachy za podpazuší, komplet intim aj anál a nic 🤷🏼♀️ nezabudaj že na kazdu oblasť musíš ist aspoň 7x… ak si z ba dobre recenzie som pocula na laurentis salon
Diky skúsim pozrieť dúfam ze to pomôže už má to holenie otravuje 😁
To snad vsade, kde ju robia, maju v cenniku aj intimne partie.
Kto by chcel robím holenie int. Partii . Nz chodim ku klientom .
A nemas maserku co take nieco robi :) ? Viem ze je to super, ale moja maserka prestala masirovat a neviem najst novu
Ja by som sa chcel optat hlavne tych, ktori nie su oholeni celi ako babatka, ale ktori zarastaju na hrudi a na bruchu, ze aky strih maju nad vtakom aby to nevyzeralo nijak divne.
Tak záleži aj od postavy a aj od velkosti a množstva ochlpenia - ako kto zarasta kde,,, celkovo na tele, bruchu hrudi nohách atd,,, jasne že potom ten "kontrast" hranica medzi oholenou partiou a neoholenou je rôzne viditelna,,,, (nvm ako je to u teba) .. väčšina si myslim (z tých čo sa nejak upravuju) že si holi aspon okolie vtáka a vajec, prip okoli analu,,, dá sa to aj "do stratena".. že človek si porast len upraví (skráti) strojčekom,,,, zaleži všetko od chuti a od toho ako to ktorý chlap chce mat upravene,, 

No zase sa hovorí že, aj záhradný trpaslík vyzerá lepšie a v pokosenej tráve, tak si urob názor sám 😋
Kuknite album, mam tam rozne strihy

Pasik je fajn, dost aj zalezi ako moc necham zarast brucho a hrud. Pokial na leto skratim chlpy na celom tele tak okolo vtaka mozem byt aj vyholeny a nevyzera to zle.
No keď to začneš všetko holiť tak budeš holiť často
to je to, ze okolo vtaka aj trochu nad chcem byt hladky a ked skratim na bruchu tak aby to vyzeralo nejak fajn :)
No pásik má môj muž inač by bol srandovný
používam strojček Gillette ,5 britvové žiletky na všetko, čiže vtáka, vajcia, anal..a v pohode
Klasika holenie hillete, a potom raz za dva tyzne philips ipl, take akk laser, super, pk case sa chlpke stratia, skork vobec nerastu,ze nemusis ani holit
ja si holim aj okolo vtaka,aj anal takou jemnou ziletkou, da sa to aj priamo v okoli analnej dierky,a pokozka si na to zvykne
Prosím, žiadne holenie. Podľa Gréty uberáte životný priestor filckám! 

Ma niekto skúsenosti s cukrovou depiláciou? Myslím okolo penisu, semenníky, anál ?!
Ja si ju robím sám doma. Stačí tak raz za mesiac a máš pokoj. A je to potom úplne hladké a keď to dorastá, tak to neškriabe, lebo chlpy nie sú ostro odrezané ale vyrastajú nanovo. Na prvýkrát musíš dosť zaťať zuby, ale potom už to až tak nebolí, lebo máš riedke chlpy, ak to nerobiš až po niekoľkých mesiacoch. Okolo penisu, anál a semeníky zbokov sa dá, len uprostred semenníkov, kde je najviac voľná koža to musíš dokončiť pinzetou.
Cukrová je dobra ale nie na intímne časti, ešte tak babe ale vajcia ti to nespraví, ja to robím polovičke a je spokojná.
a nie je tu niekto kto kto by spravil intimne holenie ... ci uz ako zabavku alebo komercne?
Ja používam klasické jednorázovky z Lidlu a potol laser epilácia Philips - parádna vec
Ja by som prijal keby mi to oholi nejaká zena
Skúšal som klasický strojček Philips series 1000 ale to vôbec neodporúčam, idem skusit tie body od Philipsu
klasickú britvu... možno som konzervatívny, ale pri britve pozor aby si si nezaťal do živého
This post has been deleted by user.
Neskušali ste niekedy ten krem na odstranenír chlpkov? Som nad tym rpzmyšlal len aby to nemalo daku reakciu na kožu semenikov......
neexistuje v dnesnej dobe nejaky bezpecny a odskusany krem na intimne partie. Ziletky na intimne partie nemam rad.
Žiletky a gél na holenie !
Luxus čistoty a pohody je samotný erotický zámer...
. Spoločné aj s partnerkou. či enem sólo...
Chémiu nechaj nenažrancom .
.. Phar..a hnoj...
Luxus čistoty a pohody je samotný erotický zámer...
. Spoločné aj s partnerkou. či enem sólo...
Chémiu nechaj nenažrancom .
.. Phar..a hnoj...
Áno, najlepšie je žiletka, gél a po oholení natrieť detským olivovým olejom
- ja to berem el. zastrihavaciom na 2mm
- potom som to zvikol oholit ziletkou do uplneho hladka...
- ale na ziletku som sa po case vykaslal lebo mi ponej zacali zarastat klpky pod pod kozu..
- potom som to zvikol oholit ziletkou do uplneho hladka...
- ale na ziletku som sa po case vykaslal lebo mi ponej zacali zarastat klpky pod pod kozu..
Ja mám philips bodygroom seriu 3000. Spokojnosť, žiadne rany alebo reakcia pokožky. Je to strojček tak úplne hladké oholenie ako ziletkou neočakávajte. Ale počas sprchy s ním poskracujem čo od minula podrástlo a trvá to chvíľku.
Philips oneblade úplne na pohodu
Aj vajcia?
Holenie intímnych partií
Podeľte sa o skúsenosti