Byla jsem před lety a mužů jen doporučit... Bližší info do zprávy ;-)
Dávám tomu palec. Sice nemám osobní zkušenost, ale předpokládám, že už jenom fakt, že se ženská někomu tak "otevře" a důvěřuje posouvá hranice vnímání intimity úplně jinam.
No, zena na tom byla a fakt je, ze pak mela větší chut. Bohužel docasne. Výsledek byl asi kombinaci amatérské psychologie v kombinaci s masazi. Když mam zatuhle např. zada, tak masáž pomůže a nikdo v tom nehleda nic divného, tohle bude podobne. Ezoterika imho hlavě proto, aby mohli zvednout cenu.
Pokračovali jsme i doma, celkem makačka pokud to ma jako masáž za něco stát a trvat aspon pul hodiny.
Ted chodí k psychologovi, po pravdě je to asi horší, ale verim v lepší zitrky a dlouhodobý přínos :) A neni to na dve sezení, spis na hodne. A musí chtit!
Good luck!
Pokračovali jsme i doma, celkem makačka pokud to ma jako masáž za něco stát a trvat aspon pul hodiny.
Ted chodí k psychologovi, po pravdě je to asi horší, ale verim v lepší zitrky a dlouhodobý přínos :) A neni to na dve sezení, spis na hodne. A musí chtit!
Good luck!
Takže vlastně docela obyčejný odháčkování...
Zřejmě máš na mysli " odháčkování " v podání guru Járy. Ten měl poněkud jiný postup. 
Vaginální mapování ve většině případech provádí žena ženě. Tato terapie se začíná používat stále častěji. Vzájemné hraní dvou lesbiček je něco jiného
. Děvčata, nic proti vám nemám
. Pokud ho provádí muž ženě, tak s velkou pravděpodobností, ho ta žena zná a má v něj naprostou důvěru. Případně k němu přichází na doporučení své známé. V žádném případě to neprobíhá ve stylu : " Zlato, hupni na ten ponk a já Ti, tu veverku, prohrábnu ", jak si asi řada zdejších " Stoupů ", představuje.
Vaginální mapování ve většině případech provádí žena ženě. Tato terapie se začíná používat stále častěji. Vzájemné hraní dvou lesbiček je něco jiného
Lidi se tak bojí jít k psychologovi, že radši vyhodí peníze za rádobypsychologa, co při konzultaci promasíruje kundu.
"při nálezu jakékoliv anomálie se zpětně nechá prožít její vznik a vše s tím spojené" - LOL, to jsou děsný bláboly. Docela mě děsí, že tohle má volební právo.
"při nálezu jakékoliv anomálie se zpětně nechá prožít její vznik a vše s tím spojené" - LOL, to jsou děsný bláboly. Docela mě děsí, že tohle má volební právo.
A co u psychologa ten jako pomůže?
I bytosti jako jsi ty, mají právo na svůj názor.
Vaginální mapování je spojení psychologie a jemných technik, kdy se pomalu prohmatává vnitřek vagíny a při nálezu jakékoliv anomálie se zpětně nechá prožít její vznik a vše s tím spojené. Nelze očekávat, že se po absolvování v.mapování stane ze ženy sexuální dračice
. Je to jen jedna z možností, při odstraňování fyzických a hlavně psychických bloků.
Nesnáším lidi, co říkají slovo „anomálie“. Myslí si, že jsou super! „Vidíte, to je anomálie, a tropí anomálie.
Rimmer Červený trpaslík
Rimmer Červený trpaslík

Vaginální mapování
Pomůže