Searching

Man

Personal information

Zodiac sign: Leo
Sexual orientation: hetero
Marital status: single
Eye colour: green
Hair colour: brown
Height: 173 cm
Weight: 64 kg

Personal description

Prosím, přečti si cely profil…
Protože jestli ty nemáš zajem respektovat co nabizim a jak je možné se se mnou setkat, tak ani já nemam zajem odpovídat na tvou fotku penisu…vnímám to tak (ahoj, já jsem curak) a jdeš rovnou do blokace 😜
Po zpravach resim pouze objednavky, ocenim konverzaci na urcite urovni, k zubarce se taky neobjednavate stylem: Ahojky ci rovnou fotkou prirozeni ;-) ale jste schopni vytvorit smysluplnou vetu a domluvit se lze max. v 10 zpravach, mam i svuj soukromy zivot a nelze si 5 hodin psat jen proto ze se doma ci v praci nudite, ne kazdy to tak ma... A kdyz prijde 100x denne zprava Ahoj, tak netusim kdo chce prijit na masaz a kdo jen zbytecne dokola ahojovat...takže na ahojovani bud nereagují, nebo odepisu:INFO PROFIL... Dale nereagují na dotazy nesouvisející s objednávkou masáže, prosby o civil fotku a cislo.. ( pro méně chapave zde VZOR: Dobrý den/Ahoj/Zdravím, přečetl jsem si profil a rad bych přišel na masáž, mám čas zítra ve 14:00, prosím o rezervaci termínu pokud je volný a zaslání adresy, děkuji.)

rada vas uvitam na zhavou masaz ZAKONCENOU RUKOU, 💋 ( pro méně chápavé: oral NE, sex NE!!!!)

PRUBEH MASAZE
Masiruji zcela naha, zacinam sportovni masazi zad, aby spadla nervozita a muzeme si povidat, kdyz si na vas sednu a zacnu masirovat siji, tak uz mlcim a nechavam plny prostor na uzivani doteku... Nasleduje masaz nohou a hyzdi, celou dobu na vas sedim a zaroven masiruji i zadeckem a trisly...a tesne pred otocenim zazijete ma prsa klouzajici od hyzdi az ke krku, a me nohy na svych... Po otoceni na zada jiz venuji vetsinu casu intimnim partiim, hraji si, drazdim, vzrusuji, stridam tlak a uzivam si te chvile kdy balancuji presne na hrane, obcas vas necham par vterin vydechnout a pokracuji jeste intenzivneji ;-)))


Pracuji jako maserka jen par dni v mesici, takze je idealni se objednat alespoň den dopredu, stylem chci ted vetsinou neuspejete...

Masiruji pro zábavu a ve svém volném čase, několik desítek recenzi mám pod fotkami v galeriích a další na webu nornik…;-)

Klient hledajici kvalitu pochopi me informace a rada mu venuji energii a dobrou naladu pri masazi ;-)
Pánové, pokud nebudete respektovat to co nabizim, tak se nedivte ze se na masáž ke me nedostanete, není ma povinnost vzít každého kdo projeví zájem ;-)




____________________________________________________