Rád by som to vyskúšal ja Levice
Dlhšie mi behala táto myšlienka hlavou no nedávno som sa odhodlal aj bez toho aby ma moja na to nejako nahovarala aj keď to nebolo hneď po sexe ale pár minút po Tom ako som ju vystriekal. Viem že tá najväčšia dávka z nej vyšla hneď no keď zostala po sexe vedľa mňa stále ležať som si povedal prečo ju neskúsiť vylízať..musím povedať že to bola dobrá príchuť taká ulepena dierka tie zvyšky semená hneď som cítil aj na mne že ma to vzrusilo a po chvíli už bolo aj druhé kolo... Ešte snáď niekedy ochutnam aj hneď po vyplnení bez toho že by z nej trochu vytieklo

Určite by som skúsil, no nemám s kým. Ak by sa niekto našiel, kľudne napíšte.
Svoju zvyknem lizat aj po inom je to zaujimavy pocit a aj strasne rad ju sukam do vystriekanej
Ja som tiež moju lizal po inom
Jasné. Nebol to nápad nikoho. Prišlo to akosi samo..
Je to super, veľmi to mám rad keď môžem vylízať ženu, ktorá ma pičku plnú semena. Je to vzrušujúce pre oboch.
ano...odporucam.... bol to moj napad a jej sa to velmi pacilo
Vylízal som ju hneď potom čo som ju vystrieľal/ostriekane, bol to jej nápad aby som ju dokončil, aj jej sa ušlo - cumkiss :)
Co by nie :D svoje semeno lízať nemusíš utres si ju a.. Vytaminky od frajerky su fajn :D a keby si mal strach ze sa o tráviš svojim produktom.. Tak nohy na ramená ppdloz si ju pekne a vyliz ju jak sa patrí
Odmením sa páru za real .?......................
čo hľadáš s párom .ja moju vylížem
Ktory muz chce aby som mu vystriekal zenu a on to vylize??
Mne by sa to páčilo no pred tým by som ešte pridal aj moje semeno.
Ja som to skúšal prvý krát asi pred 3 týždňami, už dlhšie ma to lákalo dokonca aj pri prvej žene a môžem povedať po prvom raze že to bol neskutočný pocit predpokladám nielen pre mňa ale aj pre moju ktorá sa hneď urobila,
Je to pre chlapa zvláštny pocit ale len do toho okamihu, kým sa ti na jazyku nespraví aj ona. Mojej to trvalo necelú minútku a mala mega silný orgazmus ... asi to funguje pre mnohé ženy tiež. Teraz mám chuť experimentovať s cudzou ženou, ktorú by čerstvo naplnil iný muž.
no a je to tu...partnerka mi teraz pisala..,,vylizes mi ju ked sa do mna vystriekas,chcem to !,...uz sa tesim....ak mate niekto zabrany tak ich pokojne zahodte za hlavu..
ahoj,skusili sme to z mojou partnerkou,iniciativa bola z mojej strany a ona to prijala,chcela to..bolo to skvele,chut semena a jej picky...uz sme dohodnuty to urobit zase...odporucam..
Mna veľmi vzrušuje vytekajúce semeno z kundicky a vždy ma lákalo to vyskúšať vylízať ale moja hneď po sexe beží na záchod to vypustiť a očistiť sa.. raz keď sme boli pripity tak nešla vypustiť a po čase sme začali druhé kolo a bolo to fakt geniálne lízať ju a cítiť ten mix jej a moje sťavicky... Odporúčam vyskúšať..
lizal som tak moju a nebolo to moje semeno .bolo to vzrušujúce veľmi hlavne pre ňu .a jemu sa z toho zasa postavil
This post has been deleted by user.
Akú to malo chut? Skusil by som ju aj ja.
Áno, milujeme to obaja..... Máme radi semeno a radi sa s ním hráme.
Po sebe má to nikdy nenapadlo, ani po inom... Ale nemám problém, keď manžel mojej milenky sa jej urobí do úst, a potom sa ona chce so mnou bozkávať... To sa mi páči...
Zvláštne je, že manžel rad vylize jej pičku, potom čo sa ja do nej vystriekam... Pričom mňa fajčiť nechce... Ja ho fajkam rad, za to nemusím lízať jej pičku, potom čo sa do nej vystriekam on... A úplne to zaklincujem nakoniec, kľudne by som mu dovolil sa mi urobiť do úst... Človek sa v tých chutiach proste nevyzná :D
Zvláštne je, že manžel rad vylize jej pičku, potom čo sa ja do nej vystriekam... Pričom mňa fajčiť nechce... Ja ho fajkam rad, za to nemusím lízať jej pičku, potom čo sa do nej vystriekam on... A úplne to zaklincujem nakoniec, kľudne by som mu dovolil sa mi urobiť do úst... Človek sa v tých chutiach proste nevyzná :D
Je to supwr vzdy to robim ked moja chce
Ahoj ... ja som to párkrát skúsil :) naprv poriadne hlboko vystriekat a uzit si ten pocit spojenia ... a potom poslusne hlava medzi nohy a vylizat do cista :) semeno vyteka az na ritku, takze treba ocistit obe dierky :)
Občas to robíme, bolo to vzájomne. Obyčajne má dáma prednosť, no bol som prvý a dielo bolo treba dokončiť jazykom...
Vášnivý bozk od pusy plnej semena, či lízaniu ostriekanych prsicok sa niekedy nevyhnem ale je to moje tak čo. Minule som jej ostriekal prsty na nohách. Druhý krát si ich nechala lízať. Som zvedavý kedy to dá kokopy...
Vášnivý bozk od pusy plnej semena, či lízaniu ostriekanych prsicok sa niekedy nevyhnem ale je to moje tak čo. Minule som jej ostriekal prsty na nohách. Druhý krát si ich nechala lízať. Som zvedavý kedy to dá kokopy...
Na nôžky a ešte v opatkoch juuuj mňam

Tak schvalne, kolko je tu parikov, alebo zien, co by do toho sli, skusili / alebo ich to vzrusuje ? :) Mna to berie, len ked som nadrzany, po orgazme proste uz nie je chut..
Tiez ked som vzruseny tak je to super, napriklad ked to zastavim tesne "pred" po orale a trosku nakvapka na kozicky tak potom to zlizem jedna radost, ale ked uz sa uplne spravi chut totalne opadne. Raz sa ale skusim prekonat. Takisto opacne ked ju poriadne vylizem, tak si casto krat aj sama vypyta vasnivy bozk a takto sa ochutna
Ja som na tom tak isto ale chcem to skúsiť 😊
Nebuďte fajnovky, a ona si to môže nechať nastriekať do úst a prehltnúť ?
Fajnovky!? Co nato zeny? Paci sa vam to?
Trochu to mas pomylene... ved predsa aj chlapci lizu picku celu mokru od jej stiav, ziaden problem...tak dievcence mozu papat nase...
a čo tak vystriekať sa jej do úst a potom sa bozkávať ? Samozrejme, neprehltne a francuzaáky
Zatiaľ mám skúsenosť s kamoškou len s tým, že som sa urobil na prsia. Vždy je to lákavejšie keď je to na peknom podnose :P aj to bozkávanie potom stojí za to :P pre nás foot fetišistov je to lákavé aj na chodidlá a potom sa jazykom preplietať pomedzi prsty :P z kundičky som to ešte neskúšal, ale prečo nie, viem si to predstaviť aj od cudzieho, keď sú zdraví :)
No mňa to nijak zvlášť nelákalo, no manželka mala rada keď som sa s ňou po hrával. Prstíky jazyk a tak podobne... Hold chuť na jej kundičku prekonala všetko a zvykol som si. No neviem si to predstaviť po druhom :) Ale to som si nevedel predstaviť ani po sebe :D... Po orgazme je manželka extrémne citlivá na dotyk no keď ju jemne hladím a rozotieram jej vytekajúce semeno okolo mušličky je v siedmom nebi, vlastne to funguje ako gel :D. Píšem v minulom čase, keď že zo zdravotných dôvodov už manželka nemá žiadnu antikoncepciu a tak je striekanie do kundičky už minulosťou. Škoda miloval som pocit keď sme sa skoro v sekunde spravili , keď jej pička pulzovala a sťahovala sa na mne, pohľad ako jej po sexe vyteká semeno s kundičky a potom aj tá bezstarostnosť. Teraz sa už viac menej sexu vyhýba, keď že sa bojí otehotnenia. Šprcky nechce a mne tiež nechce povoliť podviazanie...ale to je uz na inú tému. :)
Asi takto aj keď video bolo bez lízania :) to bolo až potom :D
amateri.com/sk/videa/303307/hned-po
heslo: 22155
Asi takto aj keď video bolo bez lízania :) to bolo až potom :D
amateri.com/sk/videa/303307/hned-po
heslo: 22155
Veľmi pekne.
.

Neskúšal som ešte... Po sebe ešte dajme tomu by ma to lákali skusit... Ale po cudzom ani náhodou.
Nás to práve že láka, že má niekto po vylíže. Ak má niekto chuť píš
Uzije si chlap, potom ju druhy vylize, nech si uzije aj zena, najlepsie tak ze sedi ako pri 69.
určite by som rád lízal po... pripadne aj popri vašom užívaní...
Jasne že ano! A hlavne po druhom mužovi co by ju predtým naplnil. Je to vzrušujúce, skúste!
ja by som velmi rad skusil taku osemenu picku .....
Mňa ako dominantného zase uspokojuje opačne, keď mu ju použijem úplne naplno a on to po mne ešte aj uprace
ja by som aj chcel problem mi to nerobi ....
Zavolaj mne a rad vylizwm ta aj mozeme viac aj anal foot fetisch
Ja by som mal chut ak by si mala aj ty. Ahoj volam sa Martin
Ahoj, je úžasne vzrušujúce lízať plnú pičku semena.. nabrať ho na jazyk, votrieť do pusy...
ahojte. ak chcete tak vam velmi rad vylizem vystriekanu picku od semena. so
z NR.
z NR.

Ahojte. Ak to myslíe vazne tak sa možeme dohodnúť.
Pozerat za ako krasne z nej vyteka tvoje semeno a.moct ju lizat ano prosim
Bolo by to sexi.
nie je problém predsa.....horšie bolo, ked som mal stretko s jednou vydatou, prišla že musela ráno dať manželovi a chcela to vylízať
Nvm ci by som jej vôbec dal :D
A vylizal si jej ?to si uz nenapisal
horšie bolo, keď som mal s jednou stretko a začali jej krámy .....našťastie iba také slabšie to bolo: potom som zistil, že zámerne si so mnou dohaduje stretká práve na začiatok menzesu.
Mohlo to byt aj tym, ze prave vtedy su tie babenky najviac nadrzane, picka ich svrbi, potrebuju to 😁
Bez problémov by som to vylízal, hlavne po cudzom.
:) Tak tomu sa povie poistka od manžela :D :D
vidim, že moj muž nie je sam čo sa mu to tak páči
This post has been deleted by user.
Je to bez nejak výraznejšej preferencie. Obe s rovnakou chuťou.
Zdá sa mi že to teraz celkom letí 😉
Je to taká zvláštna záľuba, ktorú nedáva každý. Ale myslím si, že nejde o nijaký módny trend

aj u vás? 

Áno . Pekne oživenie skúšať nové 😉
Lizanie vystriekanej
Vystriekana