Ne že bych to přímo vyhledávala a že by mě můj partner nevzrušoval, kdyby nenosil silikonový prsa, ale kdyby jo, neměla bych s tím vůbec žádnej problém a užívala si to stejně jako on.
Takže jo, podle mě se to některejm holkám líbí a dá se taková najít. I když to samozřejmě jednoduchý nebude.
Takže jo, podle mě se to některejm holkám líbí a dá se taková najít. I když to samozřejmě jednoduchý nebude.
kdyžtak jsem přidal fotky z oho jak jsem se odvázal s novou hračkou.. :D
Díky, snad jednou najdu takovou :P :D není nad to moct svlu uchylku sdílet!
No pokud tě to laka a nějak tě to sexualně uspokojuje, tak to neni už tema Crossdressing, ale tema Transvestitismus tedy zkratka TV v zemich mluvici německy je to zkratka DWT Damenwäscheträger. Crossdressing a Transvestitismus jsou podobne pojmy, ale nejsou zcela indenticke.
Osobně to provozuji, ale nejdu do extremu, žadne prochazky parkem, kafičko v baru atd... určitě mě ani nijak nerajcuje mit v podprdě silikonove nahražky prsu, nebo na hlavě instalaterskou vatu
, prostě jen tak decentně nějaky ten hadřik nic vic.
Osobně to provozuji, ale nejdu do extremu, žadne prochazky parkem, kafičko v baru atd... určitě mě ani nijak nerajcuje mit v podprdě silikonove nahražky prsu, nebo na hlavě instalaterskou vatu

nic proti gustu, ale proč mít podprdu a nemoc si v ní užít ten skvělý pocit mít prsa :P .. taky žadny extrem jinak,ale někdy by mě to trochu i lakalo se nechat vytahnout ven v cizím prostředí, v noci městem,nebo na kole v leginach a tilku s prsama :P :D
Crossdresing
Líbí se to nekterým holkám?
Osobne me to strasne laka se o to moct podelit a s holkou,zenou a nebyt pritom za pomateneho zavrhovaneho uchylaka ... :p
Ps: omlouvam se za diakritiku, na mobilu je to peklo. Dekuji za pochopeni a prinosnou diskuzi