This post has been deleted by user.
Žiju v Norsku a mohu potvrdit že zblížení s Norkou je opravdu problém. Jsou nacionální a radši vyberou nora nebo černého "inženíra"
Větší šance je se z blížit taky přistěhovatelkou..
Větší šance je se z blížit taky přistěhovatelkou..
Do Norska jezdím již nějaký ten rok a za mě tohle nepotvrzuju. Možná svou roli hraje i lokace, ale já neměl problém se seznámit více než jen na popovídání

Ono jezdit nekam a zit v te zemi je taky rozdil zalezi hlavne na tom kdo jsi jak se chovas a jake lidi poznas
Ahoj, znáte někoho kdo žije v Norsku?
Pokud hledáš na každý víkend jinou ta to není problém.
Ala já měl na mysli vztah... Ne se kurvit
Ala já měl na mysli vztah... Ne se kurvit
Já hledám na týden jednou za rok
a jedna na mě i 3 roky “čekala” 
A nedělej tady něco o kurvení, většina vztahů tím šukaním začíná (ale někdy i končí
).

A nedělej tady něco o kurvení, většina vztahů tím šukaním začíná (ale někdy i končí

Je tady někdo takový ??? Bylo by fajn něco podniknout ať už jen psaní a nebo kafe :-)
Co te vlastne zajima? Znam svedsko reklå bych velice dobre jen nevim co by jsi ctel vedet
This post has been deleted by user.
Ale jen přes písmenka

Je až neuvěřitelně zajímavé jak na tomto serveru s jasnou tematikou se tomu lidé smějí. Přesto to zkusím nějak popsat detailně. Cca 3/4roku zde pracuji a skoro půl roku mám pronajatý být o velikosti kočičí boudy v městečku Svedela. Pracuji zde jako řidič a ano postrádám vztah se ženou a ano i sex. Jenže s českou v ČR je vztah takhle nemožný a se švédskou ženou kdy se bavíme jen anglicky taky těžko navazující. Proto moje úvaha je taková ... najdu si Česku co zde žije a třeba vztah (sex) a nebo kamarádka co má kamarádku třeba svědku a to mi přinese zase vztah(sex). Pokud najdu Čecha muže, tak to muže být hodně podobné. Kamarád má kamarádku a hurá muže z toho být vztah.
A teď urychleně : Švédsko , žena , sex?
A založit formu mi přišlo lepší než jak blbec psát do chatu fráze jako : mrdal bych , nebo haló je tu někdo ?
A teď urychleně : Švédsko , žena , sex?
A založit formu mi přišlo lepší než jak blbec psát do chatu fráze jako : mrdal bych , nebo haló je tu někdo ?
Jóó hochu, představ si situace:
Ukrajinec v ČR pracuje na stavbě, po práci by si hrozně rád zamrdal, a tak hledá Češku nebo alespoň jinou Ukrajinku, která by do toho šla.
Ukrajinka přijede do čech, pracuje zde jako uklízečka v nějaké firmě a netouží po ničem jiném než po tom, aby v cizině klofla jiné Úkáčko, s kterým by se vrátila domů do té mizérie...
Je to terno pro všechny strany, co?!
Ukrajinec v ČR pracuje na stavbě, po práci by si hrozně rád zamrdal, a tak hledá Češku nebo alespoň jinou Ukrajinku, která by do toho šla.
Ukrajinka přijede do čech, pracuje zde jako uklízečka v nějaké firmě a netouží po ničem jiném než po tom, aby v cizině klofla jiné Úkáčko, s kterým by se vrátila domů do té mizérie...
Je to terno pro všechny strany, co?!

No hele, tady ve štatlu “potkávám” jednu milou a přirozeně sympatickou ukrajinku a ta taky ze začátku dávala přednost UK borcům. Poslední tahal vozíky v Tescu
Ale jakmile poznaj “západního” tak o krajany moc zájem nemaj.
Neplatí to však pro mladé Rusky

Neplatí to však pro mladé Rusky

Jakože Rusky se páří jen s vnukama vlasovců...?!
Ono to asi bude tím, že UKčka jsou zde hlavně kvůli práci. Zatímco z Ruska se sem akorát cpe ta jejich zlatá mládež, co se tu chce uhnízdit.

Presne tak jak jsi to popsal v druhe casti

Tak v tomto ti bohuzel nepomohu myslela jsem ze te zajima neco konkretnejsiho o zemi jako takove pratel tam mam dost ale timto zpusobem se tam tak nejedna
Nikde a v žádné zemi se ,,takhle nejedna ,, ale jak jsem psal .... blbě se navazují vztahy zvláště a každý kdo tu (muž) opravdu pracuje a žije jistě potvrdí, ze i když lidi tu jsou úžasný tak po nějaký době stejně vycítíte, tedy aspoň v mem odvětví práce , ze na nás hledí jako na Poláky a nebo Rumuny. My co jezdíme rychle a chceme jen vydělat peníze a zase odjet. No nebudu lhát za tímto účelem jsem sem přijel.... ale dost mi to tu přirůstá k srdci. Ale jak mi řekl můj švédsky kolega. Nediv se nikdy tě nikdo nebude brát jako Švéda. Už jen pro to ze neumíš náš jazyk a nikdy nebudeš.
Tak jsem to chtěl zkusit tady no:-( v české republice to funguje dost lidem .... galerie a profily toho jsou plné ....
Tak jsem to chtěl zkusit tady no:-( v české republice to funguje dost lidem .... galerie a profily toho jsou plné ....
Kdyz nemluvis svedsky tak necekej zazrak
A kdo dokáže mluvit svědky jako Švéd :-) anglicky tu není problém:-) od pohovoru po testy jsem jel jen v aj . Teď se sice učím ale jde to těžko :-(
Ja trba ano ale musis hlavne znat mentalitu lidi
A cos čekal, vole?! Přesně tak to je (v podstatě všude)! Buď rád, že jsi nezažil francouzskou společnost, která je vyloženě rozdělená kádry. Tam si ani manažer nedovolí ojet uklízečku nebo pošťačku, páč kdyby se to profláklo, tak se naprosto znemožní...

Je to web o sexu, tak mi přijde normalnejsi hledat nekoho na zasun nez tu hledat informace o zemi typu kde je tam hezky a nebo kde levne nakoupit. O tom tenhle portal asi neni, tak nevím proc se divit tomu co hleda...mozna jen proto ze lepsi by bylo vyuzit seznamku
Promin, ale za prve, tohle by melo patrit na seznamku 
Za druhe, Svedsko je kurna velka zeme a kdyz by se ti neskutecnym zazrakem, jeste minuly tyden ozvala treba jedna z biatlonovych holek, tak dost pochybuju ze za ni pojedes pres pulku zeme
Nauc se sbalit mistni
neni to skoro zadny problem, pokud vypadas aspon trochu k svetu.

Za druhe, Svedsko je kurna velka zeme a kdyz by se ti neskutecnym zazrakem, jeste minuly tyden ozvala treba jedna z biatlonovych holek, tak dost pochybuju ze za ni pojedes pres pulku zeme

Nauc se sbalit mistni

Švédsko,Norsko
Pro všechny co jezdí a nebo žijí na severu