Poznávací znak-modrý náramok

Poznávací znak-modrý náramok

Jeden pár nám dal celkom dobrý nápad na poznávacie znamenie pre všetkých ktorí hľadajú amatérov napr. vo wellnese, na dovolenke ale nevedia sa nájsť. Skúsme si dať modrý náramok,alebo nejakú modrú šnúrku na ruku,nohu a vieme sa potom celkom dobre identifikovať, prihovoriť a pokecať. Čo vy na to?
Veľmi rád sa k tomu nápadu pripojím
Ahoj, funguje to? Zaviedlo sa to do praxe?
Ale kdeže....
Veď na treba gule!Ako sa hovorí...
A takých je tu málo.
Ale aspoň sa tu o tom píše, veď o tom to tu je. Napíšeme stovky príspevkov na nejakú tú tému... že z toho nič nebude? No a čo, aspoň sme si potichu pri tom písaní vyhonili. A život ide ďalej...pekný deň!
Presne tak ako píše Tatranec. Presne takto to tu funguje. Snívajte ďalej Slovač *22**3**22*
Mlátenie prázdnej slamy. Zbožné želanie nejedného Slováka. Ale skutek utek *24**3**3**3*
Ak si každý povie,,že skutek utek,, tak nikdy nič nebude, sa už ani nečudujem že sa tu nič nedá nájsť
Chodiť okrúžkovaný náramkom ako holuby. Moc skvelý nápad. Taký dobrý nápad sa môže zrodiť len v tejto úbohej krajine zázrakov *378*
Keď to tak poviete, tak áno a samozrejme že človek sa potom bojí serióznosti, zase na druhú stranu napríklad vo wellnesse by ste hneď vedeli že človek je rovnaká krvná skupina, ale zase táto stránka je plná podvodníkov a naozaj málo kto má tú odvahu sa stretnúť, však beriem preto sa treba stretnúť na verejných miestach, ale treba byť aj seriózny, neviem veľa krát ma sklamala táto stránka, alebo skôr užívateľa, naozaj je to tu tak že všetci len píšu a stretko žiadne.
This post has been deleted by user.
Všetci zúfalci čo chcú trtkať tak už nosia modré náramky v domnení, že si dobre zapiglujú. Celé Slovensko noste povinne modré náramky, nech všetci vidia že ste nadržaný a jebuchtivý !!!!!!!!! *3**3**3**3**3**3**3**3**3*
Prosím vás, ako nazvať vzťah a aký symbol treba. Môj manžel je dominantný a rad ma požičiava iným mužom a pozerá sa alebo sa aj pridá.
Takže cuckodl nemôže byt skôr Kanada si myslím. A hot wife tiež nie som a ani slutwife podľa toho, čo som sa dočítala v rôznych článkoch. Poraďte nám
Predstav si zafungovalo. Sice nie tak ako som chcel, ale... Stretol som pana a iba som sa opýtal, či ten poznávací znak má od stranky AM. Ale že zatial nik. Vraj ani ženy a ani chlapy. Ja na to fííhaaa?, že ci aj to má pre "lákanie" panov a že či môžem byť. On že ano*4**24*
a čo ak niekto nosí modré náramky len tak, len preto že sa mu páčia? to bude trapasov :) :)
Nesmelo si dovolím tvrdiť, že sú tam aj iné poznávacie znamenia ako len náramok, reč tela napríklad a pod. Keď by ma ženská s modrým náramkom poslala v saune do riti, že jej sedím na mieste, tak by asi nepatrila do skupiny amatérov. Možné je však všetko.
Vcera v permone sme chceli vyskusat ci tento naramok funguje. Bohužiaľ sme ho mali len my. Nikto sa nam ani neprihovoril, kto by spoznal toto znamenie, alebo sme nikomu neboli sympaticky.🙄
Bol som minule vo švajčiarsku vo wellnesse a dostal modrý náramok. Keďže som predtým čítal tie príspevky tu, stále som sa so strachom obzeral:)
Tiež som to skúsil ale asi o tom nikto nevie.
A čo si ich dať vyrobiť spoločne a nečakať na admina, navrhneme si motív, a pošleme za výrobné náklady tomu, kto bude mať záujem, iba nápad.. Možno by to šlo 🤷‍♂️
Toto môže mať úspech jedine s oficiál amatéri naramkami.

Ďalší problém je koľko je tu užívateľov z celkového počtu obyvateľov
Odrataj obrovské množstvo ľudí čo to odignoruje a šanca ze niekoho stretneš je tak astronomicky mala ze je to zbytočné aj podnikať..

Sorry som realista 😅
Na nich kašlem, nič ich nezaujíma co by mohlo zlepšiť user experience webu.
Písal som im už viac x...
Takze na niečo takéto by sa tiež vykaslali.
Dobrý deň..ponúkam na predaj veľké množstvo modrých náramkov+modré rúška..za skvelé ceny.Dohoda Možná ))))))))))))
Myslím si, žeby trebalo vymyslieť sofistikovanejši poznávací znak, ako modrý náramok.
.....no daj.....čo napríklad?.......,,
@bim nevies? Ved zvoniec na krk.
Daj si na ruku česku trikolóru. Modré náramky používajú Turci, Gréci, Arabi.. Ľahko sa ti môže stať , že skončíš s nožom v chrbte. Daj si radšej kovovú reťaz na krk, to znie jednoznačne.
Super, skusim ked otvoria SC snad sa partak na pokec nájde
A čo tak nosiť ten náramok všade? Zazrieš niekoho napr. v potravinách a môže to mať šťastný koniec. Šance budú určite vyššie ako len vo wellnesoch a kúpaliskách.
Po precitani diskusie "jednoznacne" odporucam modry naramok. Ked ste doteraz mali aspon trochu kludu a mohli ste si skusit vybrat, s modrym naramkom sa z vas stane štvaná zver a cieľ mnohych ... vsak viete koho.
V nedeľu v Senci mali všetci modrý náramok a rovno dávali na vstupe.😁😁😁
Osvedčili sa už niekomu tie náramky ? Stretol sa s tým niekto niekde ?
Mal by niekto odfotit ako vyzera modych naramkou je vela
Ved to je jedno, daj si hocijaký modrý na ruku a máš to.
Ano dobrý nápad začneme to z manželom nosiť na ruke uvidime čo to spraví.*4**114*
ja si myslím ,keď sa chceme vyhnúť nedorozumeniam môžeme si dať modrý náhrdelník . Prípadne kto uzná za vhodné a estetické môže si dať naň prívesok. A, alebo ACOM*18**400*
keď sa otvoria sauny tak hneď prvý deň si dám taký modrý náhrdelník s príveskom,, A ,, a vyrazím do sauny v Dúbravke kTthajkám
Dá sa zohnať/kúpiť aj nejaký origos s logom amatéri?
určite sa dá profesionálne vyrobiť, ale viem si predstaviť aj vyskladané A.COM. Alebo vygravírované do nejakého materiálu Au, AG, Chirurgická ocel, sklo,,,atd...,
Chudáci a čo keby ste si dali rovno na čelo vytetovať že : CHCEM JEBAŤ. *3**3**3**3**3*
Dobrý nápad....už len dostať ho do povedomia amatérov..
Zaujímavý nápad s tým náramkom. Som zvedaví či ho aj niekdo nosí .......
V sc na nocnom wellnese pred 2 tyzdnami nikdo,my sme este aj modry uterak dali na lehatko a nikdo nic,,zrejme tam nebol nikdo z amaterov
Treba vydržať a príde aj príjemné mazlenie ale určite nie sex na prvom stretnutí to by bol hazard.
Ide v sobotu niekto do palmy ?
Dobrý nápad... Rád sa pridám..👍
nebolo by zle keby ten naramok bol aj znamenim v roznych welnesoch, plavarnach na celom CZ, SK*24*
Boli sme v Vysne Ruzbachy kupele a tam je pre externych navstevnikov modry naramok(digitalny)..len aby ste vedeli aby nedoslo k omylu...*4*
kto sa chystá na Valentinsky vikendovy pobyt do Ružbachov
Však treba dať podnet adminom nech daju prevadzkovatelia amateri.com vyrobit originalne aj s logom amaterskym
Daka kocka s naramkom do sauny v Mt sa nenajde?
:))) - a už to začína -- z rozbehnutej diskusie na určitú tému sa to zvrhne na sekciu zoznamovania :)))
Aj ste uz niekto pouzili naramky? Nasli ste sa? Ja mal vcera v saune a nic
Treba dohodnúť miesto, kde sa to bude používať, lepšie sa tak potom aj zoznamuje. Dajte tip na dobré welnes
Napríklad INN wellness v B. Bystrici alebo wellness hotela Partizán
aj dnes ide niekto niedke s naramkami B
Už sa niekto takto zoznámil?,...........
Jasne a práve v Senci a skončilo to super.
Sai Senec, alebo furst pasienky.
Niekto do welnes na Stare Hory?
Nájdu sa amatérky alebo prípadne pár v stredu 22.1. po 19:00 v Aquatermal Strehová na vzrušujúce spoločné pohľady vo wellness? Poznávacie znamenie modrá šnúrka na ruke?
Caute, fajn napad. Napada mi ale, ze farebnymi naramkami na zapasti sa odlisuju aj zdravotne diagnozy... Kardiaci maju cerveny, tusim diabetici modry, astmatici zlty a pod. Asi vyuzivane najma v zahranici. To len pre info.
Áno diabetici nosia modré ale nevadí cukrovka sa zoznámi z amatérom a je to
Podľa mna super nápad ;) ..... myslím že vždy sa nájde niekto, kto má Modry náramok z iného dôvodu, ale bude to skôr výnimka ako pravidlo .... ale myslím, že keď už zbadáte vo wellness nejaký Modry náramok, nejakým očnym kontaktom alebo nevinným oslovením zistite o aký dôvod ide :) samozrejme nesmiete hneď daného človeka osloviť ako buran návrhom na sex alebo podobne :)
Ale najväčšia zábava bude, ak niekto, kto ho ten náramok nemá a vie o tejto diskusii, bude na mieste riešiť niečo s niekým, kto ho má a o tejto diskusii nevie. *4*
Super nápad, skúsim to v senci vo wellnes.
Však seriózne páriky majú k dispozícii modré osušky ktoré si môžu brať na wellnessko a so 100% istotou to spoznajú ľudia ktorí to majú spoznať nie sa pýtať ĺudí či sú z amatérov keď majú modrý náramok
Lebo pariky, co nemaju modre osusky, su urcite neseriozne.*1* Ach jaj, logika, kde si? *363**363**363*
Bolo myslene ze pariky ktore to myslia zo zoznamenim seriozne= nic noveho tu na amateroch ze je tu viac ojebacacov ako normalnych ako aj ty solista
Ja som ti ojebavac? *22**22**22* No fakt by som nechcel mat tvoju mentalnu vybavu. *363**363**363*
Pravdu máte... a už vieme kde sa dajú také náramky kúpiť?
Ebay,aliexpress, wish všade je ich dosť
Nasiel som aj na SK,.balenie obsahuje najmenej 50ks bez potlace. Mozem to objednat ak niekto bude chciet tak si to nejak poposuvame.
Dobry napad. Niekde bolo aj popisane co aka farba naramku znamena. Zadany nezadany atd a cierna farba bola tusim chcem sex. Len neviem kde to uz bolo popisane tato rec naramkov. :)
Ano dobry napad,ked pojdeme do senca na wellness vecer tak si dame naramok.
Super nápad dnes dáky kúpim a budem nosiť stále kludne ma oslovte *277*
to je super nápad nejaké poznávacie znamenie :-)
Výborný nápad. Oddnes nosím vždy keď budem vo wellness alebo na nude.
Noo..hned by bolo jasne ze sa da naladit na jednu sex vlnu..
Bude to tak, ako s prevažnou mierou zoznamovania TU. Nadržaní anonym-ovia sa neoznačia. Len budú pokukovať, kto sa označí...a poprípade budú otravný. Česť výnimkám,... ale väčšina anonymov sú v podstate úbohý čumilovia, ktorí sa „spoza bučka“ bavia na úkor ostatných. Anonymita im dáva silu pre vlastné ustráchané a pokrytecké ego. P,S.: - česť výnimkám, ktorí majú na to skutočný dôvod!
To je pravda,ale ide o to aby sa normálne zmyslajuci ľudia poznali ,a vedeli o sebe a cumili, no nech sa bavia lebo ak su ludia v pohode a šťastný si myslím že nejaký takýto čumil im náladu nepokazi .
Dobrý nápad my sme za a začneme ho aj nosiť !
No sme zvedavy kolko ludi bude mat v sobotu na nocnom v Sc modry naramok,my si urcite dame
tak dajte vedieť potom či sa niekto predsa našiel s modrým náramkom
Tiež si myslím že skvelý nápad. Už len aby sa to dostalo do povedomia amatérov.
Niekde ma modra farba naramku presne opacny vyznam. T.j. nemam, nemame zaujem o kontaktovanie.
- zaujmavy napad!
- na ebay za par centou....

https://www.ebay.com/itm/The-Dark-Jewelry-Silica-Gel-Luminous-Wristband-Silicone-Bracelet-Rubber-Bangle/401994038933?hash=item5d98b63e95%3Am%3AmXT-xLUoBCisZL_3QEaX_RQ&LH_BIN=1
super nápad ja mám modrý náramok
a dúfám že sa to ujme
Bolo by fajn mať na tom náramku aj nejaký dohodnutý symbol.
Ja nosím Modry náramok cely život ... možno by som niekde mohol byt aj prekvapený ;)
Hm tak to ano,, keby že niekto nechodi na tieto stránky a nečita toto forum (takych je asi viac na slovensku) a nosia bežne modrý náramok na ruke či niekde,, mohli by byť "milo omylom" občas stredobodom zaujmu na takych miestach a nevedeli by že prečo,, *24*
očný kontakt všetko prezradí hehe *4**4**4*
Tak to je dosť dobrý nápad. Mohlo by sa to uchytiť. Poviem polovičke nech nám niečo vyrobí.
Podla mna super a co tak skusituz dnes v senci ?
Dobrý nápad - radi sa k tomuto návrhu pripojíme