Searching

Man
Purpose of search:
friendship
sex
talking

Personal information

Age: 58 years
Zodiac sign: Cancer
Sexual orientation: hetero
Eye colour: blue
Hair colour: blond
Height: 167 cm

Sex hobbies and interests

oral sex
high heels

Personal description

Vek mám uvedený a syna tu nehľadám.. Nickom BEZ INFO O VEKU, lokality ,z nerealnej vzdialenosti, mužom pod 45 ,mužom ,,bi" , ženám ,parom,transkam a im podobným neodpisujem !!!!

Ženatí a zadaní nestrácajte čas, venujte sa svojim partnerkám!!

Na mužovi ma upúta to,čo má hlave.
Tetovanie sa mi nepáči, naopak, je pre mňa odpudzujúce a svaly ma určite neoslovia.!! Sapio ma láka viac..
Podľa veľkosti vašej mužskej pýchy sa určite nemeria inteligencia,tak si ich foto nechajte pre iné..neodpovedám,blokujem..!!!

Môj profil je overeny. Na otázky typu:,,Ako sa máš ?" Ti odpoviem hned....Fajn!!.Tak skús použiť viac fantázie....Písať si s niekým z opačného konca SK ,v tom žiadny zmysel nevidím,na zajačikov nie som!!!! A áno , chodím na stretávky amatérov,to ale neznamená, že sex mám s každým,kto o to požiada, práve naopak,mám možnosť výberu.. info nepodávam ,nie som infolinka!!
A nie ,nie som tu stále,aj keď svietim, aplikácia neodhlasuje!!! ...to pre tých menej chapajucich , ktorí si myslia že som tu 24 hodín.
Sexstretka za fo hľadajte inde,nie som na predaj!!!
NA WEBKU a Skype NECHODÍM !!!!!!
Môj popis musel byť upravený,,vraj je proti pravidlám" uvádzať black list..Aj keď som to v pravidlách nenašla!! Slúžil pre väčšiu bezpečnosť a ako varovanie pre iné ženy,pred nickmi, ktoré urážali, klamali,mali viac nickov.Konverzacie nemažem,tak snáď raz ,ak to ,,nebude proti pravidlám",ich dám zase späť..