Ja preferujem prirodzenú vôňu...teda nie bezprostredne po sprche ( možno je to viac o chuti, parfumované prostriedky sú hnusné horké) Manželka si vie užiť krásne orgazmy keď ju rozmaznávam jazykom a ja mam rád jej chuť, vôňu a úsmev ktorý ma po uspokojení. Je jedno či má chĺpky alebo je čerstvo oholená, vždy si nájdem cestu jazýčkom k jej vlhkej jaskynke. Niekedy sa v noci zobudím nadržaný a cítim jej krásnu vôňu všade okolo seba... así preto že mám hlavu v jej rozkroku a lížem ju :). Z nejakého dôvodu si nikdy nepamätám ako sa tam dole dostanem :D. Zároveň musím povedať že ona sama ma nerada uspokojuje ústami (preto to po nej nevyžadujem), dokonca má problém bozkávať ma keď ju pred tým lížem... Je to asi individuálne ale ženy sú krásne všetky a vylízať si zaslúži každá.
Voniate a chutíte skvelo určite všetky :).
P.S. Fajčiarku cítiť, ale nie je to nič nepríjemné. No moja nefajčiarka je trooošku lepšia :D
Voniate a chutíte skvelo určite všetky :).
P.S. Fajčiarku cítiť, ale nie je to nič nepríjemné. No moja nefajčiarka je trooošku lepšia :D
Manželovi prostě nevoním a nechutnám, ne že by mu voněly jiné...prostě žádné, nedělá to a prý nikdy téméř nedělal. Přitom svou vůni mám ráda a neštítím se jí, když mě lízali jiní, byli nadšení a nejen z ní.... tak nevím..kde je chyba, člověk si pak připadá jako nula nebo šereda:-(
Nejspíš to bude tím že ten tvůj je debil nebo buzerant,mne osobně kunda voní i když není čerstvě umyta a klidně bych ji lizal furt.
nezlob se,ale ty jsi taky trochu cáklá přes hygienu.toho tvojeho kokota kopni do koulí a najdi si normálního chlapa.není nic lepšího,než čerstvě umytá,pokud možno chlupatá kunda.takovou je radost lízat a mrdat.nejhorší je kunda utopená v deodorantních sračkách.vubec nejlepší je lízat kundu po sportu,nebo dlouhé chuzi.to je to pravé ořechové.
No ale moze byt problem aj v tom, ze sa PRILIS UMYVAS - moja sestra mala velmi podobny problem s priatelom. Prilis si ju preplachovala vodou, umyvala mydlom (!) a velmi sa o nu starala az mala proste kvasinky a znicenu mikrofloru. Ja osobne pouzivam len vodu a to tiez nie priamo dovnutra! A obycajne mydlo, ci sprchovy gel na okolie, nesmie to ist dnu. A to iste si myslim o "intimnych geloch" ATD. nic NESMIE IST DNU, MAXIMALNE TROSKU SI TO OPLACHNI VODOU.
A hlavne skus zajst za lekarom, ci nemas plsene, kvasinky alebo inak znicenu mikrofloru. To moze byt ten zapach, ktory mu akoze nevoni na tebe.
A hlavne skus zajst za lekarom, ci nemas plsene, kvasinky alebo inak znicenu mikrofloru. To moze byt ten zapach, ktory mu akoze nevoni na tebe.
Pročetla jsem si všechny komentáře a dělá to na mě jeden dojem-je to v tobě.Podle mě,máš v hlavě zafixováno to,že musíš být neustále čistá,vydrhnutá,navoněná. .atd.Pokud ted nemáš problémy s pičkou,myslím tím,poševní problémy nás ženských tak je jistojistě mít co nevidět budeš,protože stříkat si na kalhotky deodoranty a různé vůně,promin ale to je ta největší blbost co můžeš udělat!Zkus to říct gynekologovi a uvidíš co ti na to řekne.Pokud se dole umyješ teplou vodou,intimním gelem,mýdlem a zase se opláchneš tak věř,že nemůžeš páchnout.Žádnej chlap nestojí o to,lízat vymydlenou pičku a připadat si,jako když olizuje kostku mýdla.Taky se nejraději před každým sexem umyji,taky si ráda připadám čistá,jako každá normální ženská...ale čeho je moc,toho je moc.Pokud tě nechce uspokojit,kašli na něj,nedoprošuj se,nevnucuj se,nemáš to snad zapotřebí,nebo ano?Vsadím se, že on po tobě orál vyžaduje,ale sám není schopnej,vid?Takže se na všechny vykašli,přestan se na to upínat,přestan na to myslet,hlavně se nevon dole deodorantem a přestan si vsugerovávat to,co ti škodí.Nechce tě lízat,at nelíže.A věř mi,že každej chlap v tomhle stejnej není!!!Jsem toho živým důkazem.Bejvalej na mě taky kašlal,ted mám skvělého manžela který mi vyhoví kdykoli mám chut.Takže bud se trap a nebo ho vyměn,vše záleží na tobě.Přeji hodně štěstí.Pa
taky co mě jinýho zbyde, než se drhnout a vonět jak navedená. Jinak si nechám udělat faraonskou obřízku, protože tu svoji kundu opravdu nenávidím a hnusí se mi.
Nech si raděj udělat lobotomii nebo rovnou euthanasii, jsi už se svým věčným naříkáním trapná. Pár lidí se ti tady snažilo pradit ale ty furt meleš dokola jen to jedno jak přiblblej papoušek.
Myslíš, že mě baví naříkat? Kdybych neměla důvod, tak to nedělám.
A navíc jsem se chlapům nikdy moc nelíbila, takže někoho najít by asi byl problém:-(
Bodeť bys někoho mohla najít - normální chlap chce s někým šukat nebo i žít a ne léčit nějaké koze mindráky :-(
Tak mi někdo poraďte, jestli neznáte nějakýho dobrýho sexuologa. Koukala jsem na net, vyhledalo to 4 ordinace tady v Brně, ale k nim nic bližšího. Když chlap nechce koze léčit mindráky, tak proč jí je dělá?
Bóže můj , ty seš taky ze štatlu ??? Tak to mám kliku ža jsem tě nepotkal ty chodící neštěstí. Zkus to na Húskově v blajkecu, tam pro tebe budou mít určitě pochopení.
ona je to totiž žena dalbycha alias 1kondor a ona to nepíše to za ní píše on
Umytat si kundu mýdlem zevnitř to by snad debila nenapadlo. Řekl bych že bohatě stačí ji umýt jen vodou. Pica má svou přirozenou vůni a pokud mu nevoní tak ho pošli doprdele a může kouřit curaky,třeba mu budou vonět víc.
dám ti radu a doufám,že už si jí vezmeš k srdci a nebudeš na ni reagovat. Vytiskni si tvůj příspěvek + odpovědi všech,najdi si prvního psychiatra kterého objevíš a dej mu to přečíst. Věřím,že tě bude léčit a rád.
Mám pocit,že si snad děláš tady za všech prdelky. Nebo jsi vážně tak zabedněná, či naivní? Pokud ano,na těchto stránkách se nechej odregistrovat a přihlas se na stránky dětské mateřídoušky. Tam to snad bude vše pro tebe pochopitelné
Mám pocit,že si snad děláš tady za všech prdelky. Nebo jsi vážně tak zabedněná, či naivní? Pokud ano,na těchto stránkách se nechej odregistrovat a přihlas se na stránky dětské mateřídoušky. Tam to snad bude vše pro tebe pochopitelné
to je marné ,než aby proto něco udělala, bude tady pořád fnukat a čekat,že ji tady budou všichni litovat ,taky mi připadá že si dělá prdelky ,je to fakt na pomoc odborníka
Z nikoho si "prdelky" nedělám, už opravdu nevím, jak dál. A naivní taky nejsem. Nevím, co by na mým místě dělala jiná ženská, kdyby od všech chlapů, co v životě měla slyšela jenom, že je hnusná a že smrdí.
no čtu to tady to všechno a je to podivný já se přiznám nejradši lížu ženu když není umyta to mi "chutná nejvíc" a asi to budeš mít v sobě někde zafixovaný ....
Takových moc není, co by řekli, že rádi lížou neumytou. To bych se asi styděla. Kvůli bývalýmu jsem se umývala mýdlem i uvnitř. To jsem ještě nevěděla, že si můžu zlikvidovat přirozený bakterie a zavléct si nějakou infekci.
musíš si najít chlapa co má rád anální orální sex ten ti jí vylíže určitě mu ta tvoje píča smrdět nebude když si rád máchá jazyk v hovnech v análním otvoru určitě nějaké to anální prase najdeš na jiném tématu
Vidím,že si tu dívka sakramentská dělá prču ze všech,když na galérce hulíš brko tomu svýmu nactiutrhovači,tak počkej,až ho v tobě smočí,znovu pokuř a pak ho náhle líbej,ať si zvyká na tvoje šťávičky smíchaný s jeho semenem a vašimi slinami,to je to lepidlo značky"Co Bůh spojí,člověk nerozpojí!"A už tu nebreč!
tebe bych chtel lizat jeste me zadna nesmrdela picka voni
Tak se podívej na www.znamylekar.cz najdi si tam doktory a u nich budou určitě reference pacientů, kdo byl jak spokojený.
tak si tady pořád nestěžuj a něco dělej rad jsi tady dostala dost
Konečně to někdo napsal:-))
Nevím jestli je to tento problém, ale fakt je že jednomu chlapovi různé ženy jinak voní a naopak. To je příroda, říká se že ideální partneři si voní vzájemně perfektně. Kdysi jsem chodil s jednou hezkou, chytrou, čistotnou, zkrátka nebylo co by navenek vadilo. Skončil jsem s ní a po letech jsem si uvědomil že mi zkrátka její naprosto čisté tělo nevonělo. Jsou to nějaké feromony a je neštěstí když jeden druhému voní a druhý prvnímu ne.
no jo, ale já ještě od ŽÁDNÝHO chlapa neslyšela, že mu voním a to mám už několik vztahů za sebou:-((( Nechám se dobrovolně odstřelit
On ti to málokdo řekne, ale jen podvědomě cítí zda je to to pravé, nebo ne. Jak jsem psal já jsem si vždycky lámal hlavu proč mě ta bezva holka nechce, nebo já ji, až po letech mi došlo že v tom nic racionálního nebylo.
This post has been deleted by user.
Čoveče Franto mi se to s tou holkou nesrovnalo i když jsme souložili mockrát. Každý je asi jinak na ty věci vnímavý. Takhle jsem ale zase mockrát pohořel u holek které mi voněly ale já jim asi ne, každá ti to neřekne. Každopádně věřím přírodě a protějšky by si zkrátka měly "chutnat" - tak to příroda chce a nepřímo určuje kdo ke komu se hodí. Je to přirozený výběr. Problém je ještě složitější, někdy rozhodují další věci - povrch kůže, druh vlasů, ochlupení atd. Mockrát se mi stalo: krasavice "nechutnala" a holka na první pohled nic moc zachutnala.
Docela by mě zajímalo, jak to nakonec celé dopadlo :) V zásadě musím souhlasit, že voda by měla stačit - a zároveň to pro citlivé partie nebude chemická sprcha. Budu držet palce ;)
No já nevím - jednak mi tvůj přítel nepřijde moc jako kavalír, podle toho co píšeš a dvak mi ty přijdeš moc upjatá co se té hygieny týče.
Pokud nejdeš čerstvě ze záchodu a nechutná po moči (vůbec pokud málo piješ) tak si nemyslím, že je třeba ji tak moc drhnout. Co ten deodorant nebo voňavka nebo co si to dáváš "tam dolů" - není to příčina? Zkus si schválně stříknout voňavku do pusy, to je opravdu hnus.
A propos - nemáš nějaký zánět? Pokud je opravdu zápach přitomný, může to svědčit o zánětu, kvasinkách nebo jiném problému.
Pokud nejdeš čerstvě ze záchodu a nechutná po moči (vůbec pokud málo piješ) tak si nemyslím, že je třeba ji tak moc drhnout. Co ten deodorant nebo voňavka nebo co si to dáváš "tam dolů" - není to příčina? Zkus si schválně stříknout voňavku do pusy, to je opravdu hnus.
A propos - nemáš nějaký zánět? Pokud je opravdu zápach přitomný, může to svědčit o zánětu, kvasinkách nebo jiném problému.
Na gyndě jsem naposled byla 13. prosince, doktorka mi prohlídla všechno, co šlo - zrcadlama, ultrazvukem a prý jsem v pořádku. Můžu se tam stavit, ale nemám problém - výtok, pálení, svědění. Nevím, jak bych to svoje "nevoním si" jí interpretovala, aby mě neměla za pitomce.
v prvom rade si myslim ze mas malinky problem vo svojej hlave a mala by si sa o tom porozpavat so psychologom... nie je normalne aby si si sama pachla, mal som vela partneriek a kazda vonala inak, niektore vone my boli velmi prijemne a niektore uz tak moc nie, ale problem s tym ze by som ich nechcel lizat nikdy nebol, jednoducho kazdy vonia inak a aj ked mi zena nevonala tak s chutou jej lasturky to nemalo nic spolocne, chutili mi vsetky. Takze radim ti, vyser na toho debila najdi si takeho co je normalny a prestan sa trapit nezmyslami.
dalbych neboli 1kondor se ženou to mají nejlepší v Chánově v holobytě jim voda neteče a kaluže jsou ted před barákem zamrzlé takže žádné starosti s hygienou ale rady a rozumy tady bude rozdávat pořád
ten kdo rád líže, tak právě kvůli tomu mokroučku a šťávičce a má to rád přírodní, tak si myslím, že můžeš asi dělat co chceš a stejně mu to vonět nebude, to chce změnu...
Když píšeš mokroučko a šťávička, tak proč ten chlap, co mě přefikl poprví, tak mi šťávičku utíral ručníkem, nedotkl se mě a před samotným zásunem mě cca 3x nahnal do sprchy, šel tam se mnou, pak vzal mýdlo-normální tuhý, co se používá na tělo a doslova mě drhnul půl minuty, pak strčil prst dovnitř a umýval mě pomalu až na děložním čípku. Strašně to štípalo, ale tehdy jako mladá holka jsem se domnívala, že je to tak správně. Asi to bylo pro mě trauma a po letech to nemůžu vymazat z hlavy. Asi proto svůj orgán nenávidím a klidně bych si ho nechala obřezat, aby nebyl cítit:-((( P.S.: slovem "výměna" se rozumělo vyměnit chlapa? To by nepomohlo, protože všichni jsou stejní.
tak to nebyl chlap,ale debil.normální ,opravdu normální chlap by se zbláznil když se kunda při lízání rozvodní.je to nádhera když stříká nebo teče.najdi si staršího,který nebude zblblý medii a bu tě brat normálně jako ženskou.ono ti mladi jsou v některých případech primitivové.holt je to režimem.
Ani sa nedivim ze ta nechce lizat ked si umyvas buchtu intimnym sprchovym gelom.Skusila si ho niekedy ochutnat.Damske intim gely su totiz na zachovanie ph vaginy teda kysle a velmi nechutne.
Tak čím se mám teda umývat? Když to přece dost spláchnu, tak to kyselý být nemůže.
skus vodu
This post has been deleted by user.
no jo, když se umyju jenom vodou, tak pocitu čistoty nedosáhnu a budu si připadat špinavá pořád:-(
No jenom jestli ta chyba nebude přece jenom trochu v tobě. Píšeš, že si sama nevoníš, drhneš se málem šmirglem a liješ si i do gatěk srátory který zničí poslední zbytky přirozené vůně ženy. A vsadím boty že je to doprovázeno často slovy : " teď ne, nejsem umytá,musím se osprchovat " a podobně. To může znechutit i chlapa co má jinak orál rád - ovšem hrát si s kačenou co je vydrhnutá "dočista dočista" a je z ní cítit jenom chemie je v kombinaci s těmito slovy naprosto smrtící.
A konkrétně ty bys lízal ženskou, když by se večer vrátila z práce upocená nebo za celý den si svlíkla spodní prádlo a nechtěl, aby se umyla, hned k ní vlítl a vonělo mu to přírodní, kterýho by bylo dost? (já osobně se nemůžu cítit)I když v pravěku se nemyli tak, jak my, byli chlupatí, deodoranty neznali a když vyšla ženská ven z jeskyně, aby nasbírala klestí na oheň, tak ji chlap nejdřív ucítil - to samičí pižmo, co na sobě tak nenávidím, pak ji uviděl a hrrrrrr opřel ji někde o strom a už ji ho tam fouknul. Asi jsem moc přecitlivělá a opravdu říkám chlapovi, když večer něco chce - třeba si sáhnout, že nejsem umytá a ty jeho doteky jsou mi nepříjemný, protože mám strach, že řekne:"ty smrdíš jako zdechlý tchoř, táhni do sprchy"! Dnešní doba diktuje, že žena má být téměř sterilně čistá, nastříkaná parfémy a deodoranty a když je cítit přírodně, tak podle ostatních je fuj.
no podľa galerky si super kočka,s tou hygienou to neprehaňaj,žiadne voňavky, ozaj žena ak sa pekne osprchuje i čistou vodou tak je to v poriadku.Mušlička predsa musi prirodzene voňať a nie po voňavkách,vůňa šťavy s mušličky je nadovšetko a ak sa to Tvojmu partnerovy hnusí tak, ho nechaj sušiť a Ty sa schop naber sebavedomnie a bede to v poriadku
Takže mám tam dole používat jenom vodu? Bez intimních gelů a deoše na spodní kalhotky? Nevím, jestli to bude stačit:-(
Bože mne asi jebne ja ližu i přes kramy a stači obyč sprcha a trochu mejdla nemusis si ji drhnout savem mas spis problem psychicky a toho vola ser kdo nelize je blb

kouřit si od tebe necha, ale aby to oplatil tak to ne, mam pro Tebe navrh rád Tě budu lizat :) pokuď máš zajem tak se ozvi, nemusi bejt nic vic jak to lizani :)
jen jestli mu nevoni chlapi ja osobne mam rad prirodu ne picifuky nenech si srazet sebevedomi jses nadherna zenska
jak chlapovi vonět a chutnat
Prosím o radu,napište mi návod