Taketo pripady nemaju vacsinou happyend, aby si neskoncila sama nakoniec. Zajko si uzije, presedla na mladsi model po case a tvoj vztah sa uz nebude dat zachranit.
Mozno to bude zniet divne ale skus muza najprv presvedcit ci by nechcel ist do trojky ci stvorky, ta stvorka len preto aby mal trochu motivaciu a vzrusenie zo sexu. Hlavne mu to navrhni ked bude v sexualnom tranze vtedy clovek lahsie podlahne. Az bude suhlasit tak mu opat navrhni ze mas znameho hoci sa ti nepaci aby nemal zbytocne obavy popripade neziarlil ktory by bol ochotny ist do toho. Vsetko rob v klude a neunahluj to. Az by suhlasil tak chod zase za kolegom a skus snim nezavezne prehovorit. Ak by siel tiez do toho tak mas vyhrate, budes mat aj manzela aj milenca len pre seba a nenarusi ti to manzelstvo, ovsem kolega musi byt diskretny. To vsetko sa da len treba trpezlivost a mozno sa to zapaci aj manzelovi. Tvoj manzel aj ked ta ma rad tak urcite ako kazdy spravny chlap tiez ma svoje tajne sny o spestreni sexualneho zivota.
Choď do toho ,na čo čakáš, už si dlho v manželstve tam už k nejakej zásadnej zmene nepríde
Ja som spojila prácu - dílerka a sex do hromady. Mám dva v jednom a preto aj lepšie ceny. Doma už mam istotu a manžel toleruje a prídem vždy s niečim iným a novým, čo nás posilní. Treba vyskušať a zhodnotiť no aj prebrať s manželom.
Ak si hrala niekedy šah, alebo vieš aspoň ako sa hrá, tak sa podľa tejto hry zariaď aj v živote. Mysli pár ťahov dopredu. Co sa môže stať, aký to môže mať dopad a pod.... Proste musíš vyhodnotiť všetky možné aspekty. A podla toho ísť ďalej. Kto dokáže túto hru preniesť do života, tak ma podla mňa vyhraté. 😉
Veľmi pekne napisane, no vo vztahoch je na rozdiel od sachu aj srdce, chemia, pritazlivost, tuzba, hormony, jednoducho o faktoroch, ktore nie su niekedy ani rozumne, ani racionalne :) A potom sa nam stava, ze nemyslime na nasledky, ani dopredu...alebo ak ano, tak pripadne dobrodruzstvo je silnejsie :)
Myslím ze z jej opisu jasne vyplýva ze tu nejde o vzťah. A ak ide tak o ten ktorý má už dlho vybudovaný. A o ktorý asi nechce prísť. Tak je jasne na mieste o tom porozmýšľať a myslieť do predu. Ale samozrejme ze to ide aj tak ako píšeš, len opäť je potrebné myslieť na to co bude, čo sa stať môže a pod..... A či to stojí za to. Sme predsa ľudia a pudy by sme mali vedieť ovládať. Potom by sa predišlo mnohom veciam ktoré sledujeme z médií a pod.... Aj... Proste človek by mal mať v hlave viac alternatív z ktorými musí počítať s tak sa zariadiť.
Napíšem Ti k tomu do správičky, keďže s tým mám jednu veľkú skúsenosť, ktorá sa s o mnou ťahá už 3 roky, ale jedno mi nedá, som si uvedomil aký veľký rozdiel je "ľúbiť" a "ľúbiť". Ľudia, nemôžete niekoho skutočne ľúbiť keď s ním nemáte niečo preskákané. Ľúbiť môžem ženu, s ktorou som už niečo premiloval, ľúbiť môžem niekoho s kým som už niečo zažil, niečo odspal a odžil vedľa toho človeka, ľúbiť môžem niekoho koho chyby poznám a akceptujem, s kým som už preskákal rôzne problémy, ľúbiť môžem niekoho s kým som si vyskúšal "krízové" situácie a prešli sme nimi, ľúbim niekoho za koho by som položil živoť atď. Je rozdiel medzi zamilovanosťou a ľúbením. A pravdou je, že niekedy si človek myslí, že ľúbi a potom príde ta pravá/pravý a tam len zistíme, že vlastne všetko to predtým bol len slabý odvar.
Určite máš pravdu. Tak som "iba" zaľúbená, a muža určite ľúbim. Mam chaos z celej situácie. Preto sa pýtam na názor, skúsenosť... Viem ze mladý si chce iba užiť, že to nie je na vzťah, ja tiež nie som v situácii, že by dom sa kvôli nemu chcela, mala rozvádzať.. Chápem ho, že vzťah nechce.
Čo tak sa porozprávať so svojím manželom. Úprimne a otvorene. Ak ťa miluje, začnete hľadať riešenie. Spoločne. Také, ktoré osvieži váš vzťah.
Viď správička ;) Musim napisať 30 znakov :D
Tieto veci sú nevyspytateľné. Môže to vyjsť, nemusí. Niekedy to dopadne lepšie, niekedy horšie. Niekedy môžete ostať kamaráti, niekedy jeden musí odísť aby sa situácia "upratala". Dopredu to nikdy nevieš - aj keby si ho poznala akokoľvek dobre. Vždy sa môže niečo zvrtnúť. Hlavne sa pokúste byť diskrétny nielen voči manželovi doma ale aj voči kolegom v práci. Nič nieje horšie ako počúvať "kto s kým a kde ich načapali". Môže to zničiť nielen rodinny ale aj pracovný život. Takže keď už, tak pekne niekde mimo práce a domu. 
Zakázané ovocie chutí vždy najlepšie

Zakázané ovocie chutí vždy najlepšie

Kolega
Potrebujem poradiť.