Jaké mate názory na piercingy v intimních místech jak u muže tak u ženy? Kdyby jste o tom nevěděli ze váš partner/ partnerka nějaký piercing má jaká by byla vaše první reakce?
Piercing jsou třeba ji obyčejné náušnice a tetování bývalo u nás převážně doménou podsvětí. Kdo se dřív vrátil z krimu a neměl na ruce aspoň kotvu či srdce, jako by ani nikde nebyl.
a uvědomuješ si že každa jazykova mutace Wikipedie ma uplně jine informace? to co se piše na česke verzi je zcela odlišne na německe verzi. Takže naušnice neni piercing, je to jen špatně pochopeno u tebe a u toho co to někde napsal, když by šlo o rotřiženy ušni laluček s ozdobou, nebo tzv. Tunnel tohle je piercing, nikoliv naušnice. To slovo Piercing je jen boom aby poblaznil ostatni.
Ano, trochu se jednotlivé jazykové verze liší, nikoli však úplně. Piercing je odvozeno z anglického slova pierce neboli „propíchnout“.
Piercing
CZ: "... propíchnutí určité části těla (kůže) a vložení šperku do vzniklého tunelu."
EN: "... practice of puncturing or cutting a part of the human body, creating an opening in which jewelry may be worn..."
Náušnice
CZ: "Aby se náušnice mohly nosit, je třeba penetrovat ušní lalůček."
EN: "An earring is a piece of jewelry attached to the ear via a piercing in the earlobe..."
Náušnice mohou být uchyceny i jiným způsobem (klipsa, magnet, pružinka, ...), nicměně nejčastěji to bývá právě piercing ušního lalůčku (lobe piercing ).
to je jen slovičkařeni, do 90 let jsi věděl prd co je piercing a nikdo ti neřek že maš piercing ucha když tam byla naušnice, to až ta nova doba plna vizualnich vymoženosti z toho slova piercing udělal ten boom PIERCING a každy blb se musel opičit po kdejakem idiotovi co se objevil v TV, v časaku s propichnutym nosem, čurakem, kundou, břichem, prdeli, palcem u nohy a chvastat se tim že ma PIERCING on nemuže řict hele kamo mam propichnuty mozek, on musi řict hele kamo mam piercing mozku.
mě osobně se to nelibi, tak jak se mi nelibi silikony, nebo potetovana ženska co připomina dres hokejistu Pro evropskou kulturu je to nepřirozene to patři někde na ostrovy co objevil James Cook, krom silikonu to zas patři objeviteli Ameriky
Co je to evropská kultura?? Za pár let bude naprosto totožná s kulturou indickou, tureckou, africkou, arabskou, afgánskou...
Já to zase tolik neodsuzuju. Problém spíš vidím v tom, že řada lidí nemá vkus a neví, kdy přestat. Viz třeba Lenny, která si na achilovku nechala vytetovat "Hi". Prý proto, že chtěla mít kérku a tohle bylo první, co jí napadlo. Ok, je to malé, v budoucnu si to může nechat odstranit laserem. Ale třeba další zpěvačka Sharlota... ta jestli jednou dostane rozum, tak se na sebe nebude moct ani podívat do zrcadla. Zasrat si celý tělo figurkami z animovaných seriálů, to mi prostě hlava nebere. Když ji vidím v občas TV, tak si jen říkám: Proboha, co jí do tý její palice v prenatálním vývoji naloudovali za neodladěnej firmware! Vzpomínám si ještě na jednu jihoamerickou modelínu, která tak dlouho dofukovala kozy (asi 3x) až dostala embolii a zůstali felčarům na stole. Přijde mi hlavně, že lidi jsou nějaký moc rozežraný!
České (převážně asi) zpěvačky. Lenny je dcera Lenky Filipové (překvapivě ). Na Sharlotinu slavnou píseň Perníková zase exla při své prasácké jízdě ta kravka u Mostu. Snad jsi před pár lety zaznamenal slogan "Za pět minut u Tesca", ne?!
hmm dik neznam ani jedno neposlouchal jsem neposloucham a nikdy nebudu poslouchat českou muziku, krom naši verzi od pana Gotta Biene Maja na Schlagermove
Jsem přesný opak. Ženský, co mají všechny tři vyjmenované... sakra. To je něco neodolatelnýho pro mě. :D
Jediný s čím souhlasím jsou silikony. Ty nemusím.
Mám PA, chodím sním na FKK, sauna. Reakcia okolia, nikto sa nad tým nepozastavoval. Mne osobne sa to páči ako na ženách, tak na mužoch. Horšie sú na tom s tetovaním, keď z kresby časom vznikne nič nehovoriaca mazanica a ako ju odstrániť. Preto má piercing takúto výhodu.
Mam prince albert a som s nim mega spokojny. Piercingy sa mi vo vseobecnosti pacia ale musia byt robene s citom - nesmie to vyzerat ako zeleziarstvo :)
Já měl už několik piercingů, jeden si stále udržuji. Musím říct, že jsem s ním zažil o hodně víc než jen obyčejným sexem. Na ženě se mi intimní piercing líbí taky, rád si s ním hraji a sleduji jeho dráždění.
Piercingy
Jaký mate názor na piercingy
https://cs.wikipedia.org/wiki/Piercing
https://cs.wikipedia.org/wiki/Tetov%C3%A1n%C3%AD
Piercing
CZ: "... propíchnutí určité části těla (kůže) a vložení šperku do vzniklého tunelu."
EN: "... practice of puncturing or cutting a part of the human body, creating an opening in which jewelry may be worn..."
Náušnice
CZ: "Aby se náušnice mohly nosit, je třeba penetrovat ušní lalůček."
EN: "An earring is a piece of jewelry attached to the ear via a piercing in the earlobe..."
Náušnice mohou být uchyceny i jiným způsobem (klipsa, magnet, pružinka, ...), nicměně nejčastěji to bývá právě piercing ušního lalůčku (lobe piercing
Já to zase tolik neodsuzuju. Problém spíš vidím v tom, že řada lidí nemá vkus a neví, kdy přestat. Viz třeba Lenny, která si na achilovku nechala vytetovat "Hi". Prý proto, že chtěla mít kérku a tohle bylo první, co jí napadlo. Ok, je to malé, v budoucnu si to může nechat odstranit laserem. Ale třeba další zpěvačka Sharlota... ta jestli jednou dostane rozum, tak se na sebe nebude moct ani podívat do zrcadla. Zasrat si celý tělo figurkami z animovaných seriálů, to mi prostě hlava nebere. Když ji vidím v občas TV, tak si jen říkám: Proboha, co jí do tý její palice v prenatálním vývoji naloudovali za neodladěnej firmware! Vzpomínám si ještě na jednu jihoamerickou modelínu, která tak dlouho dofukovala kozy (asi 3x) až dostala embolii a zůstali felčarům na stole. Přijde mi hlavně, že lidi jsou nějaký moc rozežraný!
Jediný s čím souhlasím jsou silikony. Ty nemusím.