Ja si davam robiť depilaciu už roky,uplnu a je to po takom čase už komplet vyplienene
Jednoznačne do hladka... a komplet aj z vajciami a analikom..už žien tiež komplet do hladka...pri rimmingu a lízanie vajíčok alebo pučky je to super ako pre mňa, tak aj pre partnerku alebo partnera
za nas... muz urcite do hladka cim menej ochlpenia tym lepsie a zena jedine trojuholnik na venusinom
This post has been deleted by user.
Ahojte. Aj mi to mame radi to upravene. Pri sexe cítiť okolo koreňa tu ženskú stavicku
U chlapov sa mi nepaci, ked je cely zarasteny a oholi sa len okolo curaka. To mi pride skor komicke. Ked sa upravi je to ok, na nejakych par mm ale nie uplne do hladka
Kukni album, ako sa ti paci uprava? Som zvedavy na tvoj nazor...
S tymtonsa stotoznujem. Ked som bol mladsi (teraz 35), tak som si to presne tak upravoval. Gule hladke a aj par cm nad penisom. Ked som si to nedavno takto upravil, pozrel do zrkadla tak.... No, smiesno mi prislo. Take nejake divne. Cize momentalne skor gule az dole hladke a nad pristrihnute na kratko. Musim uznat, ze mi to pride muznejsie. Samozrejme ale 100 ludi, 100 chuti, neodsudzujem nikoho, len pisem svoj nazor.
tiež to nejak tak vnímam a mam to podobne no,,, aj ked stále záleži od vela veci - ako veľmi je jedinec ochlpený, ako velmi mu to pristane a ako velmi to ma rad on sam na sebe,, celkovy dojem atd,,, niekto vobec nerieši na sebe ochlpenie a su aj taky,, aj ked v dnešnej dobe je asi málo ludi uplne "naturalne ochlpených" bez hocijakej upravy hocikde na svojom tele,, je to proste "trend" no,,, ale je to tak čo človek to nazor a chut
Zapletene vrkociky su sexi a v mode
Mne to je uplne jedno. Nevadi mi ked chlap nie je oholeny
A ty a tvoja úprava???
Ich úplné odstránenie :) pekne do hladka ...
Tak je to asi u každeho individualne..aj každemu čo "pasuje" či "vyhovuje"... mne stači aj upravene,, na minimum,,
Pekne nahladko
Chĺpky
Anketa