Podařilo se najít?

Zkušenosti se seznámení.

Ahoj lidi.Jaké máte zkušenosti se seznámením na amatérech?Podařilo se vám někoho poznat najít?Z vlastní zkušenosti jsem docela přesvědčený že ty šance jsou minimální.
Čau lidi... odhalil jsem tě, Bureši! *24* *329*
Podarilo a a ani jsem o to nestala :)
Já mám dost zkušeností a dá se tady seznámit absolutně bez problémů.Diky amatérům jsem se seznámil s různými lidmi, ať už se jednalo o muže, ženy, různých orientací. Spousta lidí je fajn.
S některými se stýkam osobně, navštěvujeme se a jsme dobří přátelé. Je mi jedno jestli je někdo Homosexuál, transexuál,nebo třeba pedofil. Každý jsme nějaký a každý se tady může seznámit.
Nechápu proč musí někdo komentovat něco co ho nezajímá jen aby si rýpnul.
To je tady takový folklór, že určití jedinci se pořád vyjadřují k věcem, které se jich ani netýkají
Je to ubozak co si honí nejen ego .
Ja treba ego ale ty klacek *22* *22**22*
Nechapeme proc musi nekdo zakladat dalsi zbytecne vlakno jen aby byl chudak stredobod vesmiru *3*

Fnukno *3*
amateri.com/cs/forum/16910/uspesnost-pri-hledani-slecny

Tady máš úplně stejný fórum se spoustou příspěvků.
To není stejný fórum. Tam se hledá slečna, tady je to všeobecný!
Mauze

Tento muž má v profilu že je heterosexuální. Předpoklám tedy že hledá slečnu, dámu, ženu a ne trpaslíka :)
Předpokládat znamená prd vědět:)On neuvádí za jakým účelem se chce seznámit. Jestli je to z důvodu vztahu, sexu,kamarádství...Co ty víš.
Myslet si znamená prd vědět *1* to mi říkal jeden policajt když mi dal kamion přednost a pak mi srovnal zadek auta...
Presne, chce hulit ptaky *3*
To je přesně ono.Arogance,arogance a zase jen arogance místních.
Co prosím? Já Ti chtěla pomoct. V tom vláknu co jsem Ti našla máš XY odpovědí. *188*
Tak jsem to vzal možná špatně a omlouvám se.
Arogance by byla, kdyby Ti pani "Dama" napsala, ze jsi hloupej (+vsechny vulgarni varianty). Misto toho si dala praci, nasla vlakno a dala Ti ho sem. Za dobrotu na zebrotu, ze.
Fnukani anonymniho uplakanka a zase jen fnukani a fnukani *3*