DLOUHÝ PYTEL

Jak prodloužit mužský šourek ?

Jsem posedlý vášní po dlouhém pytli, tedy šourku, který by visel do půlky stehen. Hledám každou radu, jak toho dosáhnout. Zatím pytel zatěžuji kroužky, ale prodlužování jde pomalu.
Taky rád chodím nahý, a proto hledám nějaké místo (např. restauraci), kde se lidé nenuceně pohybují nazí, a třeba se závažím na šourku. Rád bych byl i členem nějakého klubu, jehož členové třeba usilují o prodlužování šourku, nebo o se stýkají a pohybují nazí, a to nejen na nudipláži.
ahoj taky mam velky pytel na koule
Tak taky mám dlouhy pytel a nemusím pro to nic dělat. Jo když je to ze zadu je to úžasné jak to naráží :)
Tiež sa mi to páči a venujem sa tejto "záľube". Pridal som pár galériek, tak zhodnoťte. :)))
Ahoj,když každou radu,tak to zkusím.Přivaž co možná nejtěžší závaží,stoupni na židličku a skoč dolu,pokud to nepomůže,tak jedině ze štaflí.
No jen nevím,jak na tohle bude reagovat tvá přítelkyně.Pro mě osobně je to něco odpudivého.Není nad to,když je tak akorát,spíše menší,kdy ho můžu olizovat jazýčkem a cumlat a nasát celý do pusy tohle partnera krásně vzrušuje a užíváme si to oba.
Jsem rád, že reagovala žena. Já do ženy vstupuji vždy zezadu a pytel ji hezky pleská mezi půlky. Moc se ji to líbí.
ja milujem dlhe vajcia .....ked zozadu plieskaju o klitoris ...to ma neskutocne vzrusuje ...a ked si ich môzem chytit spredu do ruky a miesit
pozor,když do ženy vstupuješ zezadu..máš-li moc velký pytel..aby se Ti moc nerozhoupal a pleskal ji do čela!!
souhlasím s tebou!zezadu je prostě best...je to pro oba příjemné když pekně šourek pleská...a ještě do toho kundička hezky prdí to je slast...:-)
Všeho s mírou,dej si pozor aby sis na něj za chvíli nešlapal.
Myslím, že chlapů s delším pytlem mnoho není, alespoň jsem mnoho obrázků neviděl.
Moje partnerka moji snahu o dlouhý pytel podporuje. Chodíme doma nazí a dlouhý pytel meziá nohama náz vzrušuje.