Na Valašsku..

Kde?

Není vždy moc času, nálada a počasi, ale když se to sejde pohromadě, tak se rádi jdeme koupat nazi ven. A nejen koupat. Hold ale porád hledáme fajn místečka na Valašsku k této činnosti. Poraďte...
Lhotka nad Bečvou . Řeka Barva i lávky přez řeku.
Okolí na Valašsko moc není, nejbližší je v Hustopečích.
Ale Hustopeče je Jižní Morava.
Hustopeče nad Bečvou je asi 10km od Valmezu.
Dotaz ale znel kde na Valassku a ne kde blizko Valasska. Opravdu jsme chteli zmapovat hlavne Valassko a ne zname lokality v okoli Valasska. Hold, prcame tady prece ovce a nic tu neni....
Ty budeš dobrej picus. Strc ho beranovi do rite a nepiš sem kriple. Lituju lidi, co se ti ještě snaží blahove radit.. Debilku
Litujes lidi co se snazi blahove radit a sam si dal radu (ale jen JEMU, ne obema , to uz tak je, ze soucasti spolecnisti jsou i takove osoby, co vulgarity a urazky povazuji za argument)
Bohuzel ale vsechny rady byly na neco, ci jsme se neptali.
Jiste ma na mysli Hustopece nad Becvou, ale ty fakt taky nejsou na Valassku...
Na Valašsku prcate ovce........

..
Dobré to je v Oseku nad Bečvou. Naopak v Hustopečích jsem včera vodu obhlidnul a moc se mi nezdála. Pak je taky super štěrkáč v Hulíně.
Valassko prosim.. Valassko prosim. Ne malou Hanou.... Valassko!
V tom případě když budem uzkoprsí, tak toho moc nebude. Vlčková mini přehrada, ale tam je to jen o koupání, soukromí na hrátky tam není.
Proto se ptame i s vysvetlenim proc. Pokud je to uzkoprse, tak je neco spatne.
:D hele nevím jak ostatní, ale já tu nejsem abych prudil nebo se hádal, to uzkoprsy bylo myšleno k pomyslné hranici Valašska a Hané. Hulín i Hustopeče jsou tě hranici minimálně na dohled :D
Ahoj kde v Hulíně se se dá jít
Jejda, my se hadame? Pozorne jsem si vsechno precetli znovu a nechapeme podrazdenost. Asi horko, co. Je nam to lito, ale hold uz je takova doba i spolecnost.
:D teď přemýšlím jestli máme šanci se pochopit. Já to bral s nadhledem. Nehafam se a s klimou se ani neprehřívam :D ovšem debata to moc smysluplná není, tak to tím asi ukončeme. Pohodové odpoledne
Jde o to, zes odpovidal na otazku, kterou si opravdu nepochopil a kdyz si byl ve vsi slusnosti na to upozornen, svuj omyl tvrdosine popiras a radeji se stavis do role toho, kdo "vi, kdo je nad veci"...
Ano, hafas...