Prečítala som si všetky komentáre, tak pridám svoj postreh. Ja osobne dosahujem vaginálny aj klitoriálny orgazmus. Ale nie každý ho vie robiť. Ale naštastie som vzdy pri sebe mala partnera, ktorý aspon jeden z toho zvladol. Orál bohužial velmi nevedeli robit. Jeden moj ex ho vedel robiť famózne a aj to bol dost velký dovod preco som s nnim bola. Našťasie teraz mám manžela a sním mám najlepší sex aký som mala. Orál mi nikdy nikto nespravil lepší ako on. Úprimne vždy ma to potom prekvapí ako može tak presne vediet ako a čo a kde..skrátka mega orgazmus. Nikdy som pri chlapovi nemala mokrý orgazmus, tzv striekanie, ale nakolko ma to lákalo citala som a hladala informácie..a napokon som sa k nemu priviedla sama. Dva krát v živote. Orgazmus síce výborný, ale nemyslím si, že to bol lepší ako iný. Akurát ma to stálo nesmierne vela času a námahy. Prvý 47 mminut..druhý už po nejakej skusenosti 43 minut od začatia masturbácie. Pre mna strata času, nakolko bežne sa sama spravím veeelmi rýchlo. Myslím si, že žena potrebuje k tomu totálne uvolnenie a čas. A naozaj si vela žien podla mna zamiena mokrý orgazmus s močom.. Neexistuje, že pri mokrom orgazme ma ist moč. Je to úplne číra tekutina..bez vone..bez chuti. A aj pocit je iný, určite nie taký, že citite uvolnenie moču. Preto moj názor je, že vela žien radsej mokrý orgazmus predstiera aby ulahodili chlapovi. Uprimne, dalo by sa to predstierat veeelmi jednoducho. Ale pre mna predstieranie orgazmov nedava zmysel. Bud mám alebo nie. Nastastie ja som pomerne dost orgazmická a manžel nesmierne pozorný k mojim potrebam.
A osobne by som nechcela muža, ktorý nevie alebo nechce robit oral. Napriek láske a mohol by byt akokolvek milý tak by som vztah ukončila. Chapala by som skor keby že ma nevie urobit vaginalne, alebo že by mal problém s erekciou, to sa často neda ovplyvnit. Ale orál je pre mna nutnostou.
A osobne by som nechcela muža, ktorý nevie alebo nechce robit oral. Napriek láske a mohol by byt akokolvek milý tak by som vztah ukončila. Chapala by som skor keby že ma nevie urobit vaginalne, alebo že by mal problém s erekciou, to sa často neda ovplyvnit. Ale orál je pre mna nutnostou.
Chcu ale technika ich nezaujima,nepytaju sa ako budem robit oral ale chcu vrchol
Ja osobne tiež striekam a keď chcú dá sa to veľmi rýchlo a ľahko urobiť. Samozrejme musím piť aby som mala aj mechur plný. Samozrejme veľa aby vystrieknuté nebolo žltý ale biely moč. Už keď cítim,že mam aj mechúr plný tak a mame aj sex nejdem na WC ale v postieľke ma môj vypumpuje alebo vystrieka ?
Len striekanie prave vtedy ked mocovy mechur mas prazdny a nejedna sa o moc ale o priezracnu tekutinu
This post has been deleted by user.
Technika vyborna, ale tá gramatika. Ja viem, však ide o sex nie gramatiku. Ale veľa žien by ti kvôli tým 20 chybám nepodpísalo. Hlavne slovo jazik, skovat....
Napíš text do wordu, nechaj skontrolovať a potom prekopíruj.
Napíš text do wordu, nechaj skontrolovať a potom prekopíruj.
Súhlasím,ja by som bola prvá,ktorá by som neodpísala.Strasne!
ja milujem zenu lizat a spravit jej orgazmus. problem s muzmi je taky, ze nedokazu vnimat pozity a reakcie zien. takmer kazda zena sa da urobit lizanim, len treba vediet ako. niektore maju radi jemnost ale zo skusenosti viem ze treba zacat jemne, az ked je klitoris tvrdy, da sa pritvrdit aj uplne. vacsinou pomaha aj drazdit bradavkym ja mam v tomto velku uspesnost. 🤪
co sa tyka striekania. ked to muz vie, je to super. vela zien mi povedalo, ze nikdy nestriekali a potom, co som im to spravil a striekali ako fontana, nechapali a chceli znovu a znovu. ja to napriklad u zien zboznujem.
v podstate mna viac vzrusuje robit zenu a vidiet ako ju to drazdi, ako sa nechat len tak drazdit zenou.
co sa tyka striekania. ked to muz vie, je to super. vela zien mi povedalo, ze nikdy nestriekali a potom, co som im to spravil a striekali ako fontana, nechapali a chceli znovu a znovu. ja to napriklad u zien zboznujem.
v podstate mna viac vzrusuje robit zenu a vidiet ako ju to drazdi, ako sa nechat len tak drazdit zenou.
Mila Jadore, ja som Peter a az na male vynimky som vzdy mal partnerky, co tiez milovali oralny sex, vzdy chceli aby som ich jemne a dlho lizal a vzdy som ich doviedol do orgazmu, vacsina ma potom pofajkala az do konca a musel som sa im vystriekat do pusy, to vzdy bol uvodny ritual :)
Ahoj,rada čítam,že si robil partnerkami orgazmus s jazykom.Mohol by si mi napísať techniku,akou si dosiahol u zeny klitorialny orgazmus?
Veľmi pekne,ak to robíte takto
Moja miluje keď ju orálne uspokojujem urobí sa aj klitorialne pri lyzani aj vaginálne pri styku .Lyzanie prebieha tak že najprv ju celú ochutnam jazykom poolyzujem a idem na klitoris najprv ho len lyzem jazykom potom ho vyhrniem dvomi prstami ľavej ruky a jemne olyzujem z hora dole pri tom jej strcim ukazovák pravej ruky do kundicky a robim pohyb ukazovákom po spodnej strane kundy pod pod a stále lyzem klitoris pri Tom jej vyteká strašne veľa picneho medu von vytiahnem prst pridvihnem za zadok rukami a prejdem jazykom dole ku vstupu do vagíny a vylyzujem vychutnávam si tu stavu potom sa vrátim ku klitorisu lyzem ho popri tom sem tam poprstujem pohonim klitoris prstami pohnietim prsia ale to je už tesne pred výbuchom vtedy ma chytí za hlavu sama sa otiera o jazyk a ja lyzem lyzem a príde tá nádhera jej orgazmus .Mna väčšinou dofajci alebo urobí footjob už nechce hneď vtáka dnu keď je takto urobená .To je ale moja praktika repektive naša niekomu sa to môže zdať ok inému nie .
Vážne,opis je pekný,ale tie gramaticke chyby...to patri k vseobec.inteligencii...lízať a lyzat.....treba sa fakt naucit,kde sa píše i,y/ platí aj pre väčšinu mužov tu/,ospravedlňujem sa,koho som sa dotkla a píše spravne
Asi ju líže s tvrdým .............

Lyzem, lyzem, olyzujem a poolyzujem....
Nabudúce skús ženu lízať 😂 a lyže tie nechaj, keď bude sneh.
Nabudúce skús ženu lízať 😂 a lyže tie nechaj, keď bude sneh.
Mne sa vzdy osvecilo na kazdej partnerke chvilu sa venovat stehnam potom jemne jazykom vonkajsim pyskom po chvilke prejst jazykom na kundu a kruzit jazykom po nej sem tam strcit prstik a pomaly zasuvat a jemne klitak liznut a ked je spravna vlhkost chytit klitoris medzi pery a venovat sa jemu menit tempo silnejsie slabsie hore dole do stran a orgaszmus sa dostavi
To je krásny oral,vidno,že ti záleží na partnerke
Prečo by sa nedalo,veď napíš mi spravu
Samozrejme ze zalezi. Nieje nic horsie ako sukat znudenu alebo nevzrusenu babu. Nadrzana vlhka kundicka je super. Davnejsie som mal jednu zahoracku ktora si zas ujizdela na plieskani po kunde, vylizat ju nech je mokra jej vlastnou stavou namazat a plesk po kunde najradsej mala tahanie za bradavky alebo drzanie pod krkom a plieskanie po kunde s toho mala aj vystreky
Je krásne uspokojiť partnerku orálne.
Jasne ze chce oral moja manzelka a ja ho milujem,preto sme uz skusili vela technik a moznosti...
Ja ju viem spravit jazykom, ale radsej to ma vtakom . Ma to rada poriadne tvrdo a to s jazykom nespravim asi nijak 😁😋
Nie je to nič špeciálne,ale musí sa to robiť poctivo.. u mňa len špičkou jazyka muž dráždi bod G a akoby ho vcucaval...samozrejme so striedanim klitorisu,ale vlastne len hornu časť....muž ani nemusí hlboko jazykom dnu...inak musim mat pri tom ticho a nieco si strasne perverzne predstavovat...a orgazmus mam brutálny,ako výbuch sopky.....ono je potrebné žiť aj s muzom 32r a potom sa to dari😀😀
Mám pocit, že si mýliš pojmy a dojmy..Ak ti muž špičkou jazyka dráždi bod G tak musí mať jazyk ako chameleón

Zlaty,nastuduj si najprv,kde je bod G a kde klitoris a samozrejme ,že to nerobí hneď naraz.Nikto si nemýli dojmy a pojmy.Asi viem,čo mi robí dobre.Len väčšina mužov to nechce robiť,je leniva,ale poriadnu fajku to áno.Na takeho sa mozem vykaslat.Nepatei to tým,ktorí to robia poctivo a nemyslia len na seba
No asi je lepšie raz to vidieť ako dva krát o tom počuť, a to by som naozaj chcel vidieť, ako ti špičkou jazyka olizuje a vcucáva bod G

Jazykom sa dostane k bodu G?tak to je macher
😂😂😂má jazyk jak žirafa tak sa dá
Má jazyk jak žirafa 😆😆tak to môže ísť
Veľmi vtipné,asi si nikdy nerobil poriadny orál.Ked žiješ 33r.s mužom,už aj nájde ten bod G vieš.
Keď to nevieš,nauč sa to aj ty....A netreba mať jazyk ako si rada,ale treba chcieť a komunikovať s partnerkou....
No nakolko je bod G vo vnútri vaginy tak si neviem predstavit ako tam jazykom dosiahne 🤔🤔
Ano,dostane a prečo by sa nedostal.
Jasne lizanie je super. Mal som aj partnerku ktora to nemala rada ale ostatne ano. Aj sucastna oartnerka si lizanie vyzaduje
Moja orál miluje ale spravi sa pri ňom len v 69.
Ja milujem lízať, hrať sa cmulkat lízať hryzkat, a pritom počúvať hlasné vzdychy až po orgazmus,,,je to nádherné urobiť ženu jazykom. Moja to nemá moc v láske. Ja áno.
Moja veľmi orál nechce.Dovolí mi,aby som ju lízal,ale nedovolí,aby som ju jazykom urobil. Vždy chce,aby som ju urobil s vtákom.
Tak potom ma vaginalny orgazmus...ja to nepoznam
no asi poznas, ked ti muz jazykom drazdi bod G :D:D:D
Ale vždy ma zastaví tesne pred tým,ako sa blíži ku orgazmu.
Ja mám rád keď ma žena orgazmus -nezáleží aký len nech ho dosiahne Vtedy ma to burcuje

Klitorialny orgazmus
Vedia muzia oralne uspokojit partnerku?