Nahý úklid

Využil někdo?

Mám jen takový dotaz, je to nejspíš jen otázka na muže. Využil někdo někdy nabídky nahého úklidu? Nebo, kdyby byla možnost využil by jsi ji? Kolik by jsi byl ochoten za to dát?, třeba obyčejné ženě, ne zrovna s tělem modelky. Podotýkám, je to čistě hypotetický dotaz. Jen mne to prostě zajímá... *4* Ani nevím proč mě to napadlo, ale vím kdy *3* Budu ráda za vaše zkušenosti, připomínky a tak dále. Lada
Zajímavý nápad. Tohle mě nikdy nenapadlo. A je o tom velký zájem?
Nikdy jsem nevyužil, ale když už tak bych si pozval leda tak nějakou shemale, ženský bych se štítil
A vyuzila by nekdy nejaka nabidku naheho pomocnika v domacnosti??
Využil, využiji, 500kč/200m2.
ahoj, nahy uklid mame 1x za tyden na 3 hodiny, xena 600
A kontakt na slečnu?
Kam az dojíždí?
jirkapar
jirkapar 4 years ago
This post has been deleted by user.
ahoj, my ne, my neuklizime, my si zveme pani na uklid
jirkapar
jirkapar 4 years ago
1. Službu jsem využil několikrát (cca 15-krát). Troufám si říct, že jsem dokonce jeden z jejích průkopníků v ČR - aktivně jsem hledal dívky (amatérky - ne přes agentury) už v roce 2011. Až později se s tím trošku "roztrhl pytel".
2. Vás bych si na nahý úklid asi už nepozval, ale rád bych nahý uklidl vám, vy nahá nebo v pěkném oblečení. Avšak bez FO (oboustranně).
To je největší luxus, nahý úklid, akorát že jsem si ho vždycky u to pozorování honil mam zážitky a pecka záležitost
" *4* Ani nevím proč mě to napadlo, ale ... " víš, obecně platí takové možná nechtěné, ale silné a pravdivé pravidlo, že všichni vlastně stále mluvíme o sobě. *24**4**21*
Chodí mi domů 3x týdně uklízet mladá, pěkná asiatka. Oblečená jen do kalhotek, práce na 1-2 hodiny, s honěním, kouřením a polknutím za 500 Kč za vše.
Žádné velké očekávání bych v tom neviděl.
Ahoj 2x jsem využil mladou slečnu pekne se koukalo když vydávala a umyvadla nádoby a pak jsem měl starší paní cca 50 let ale tam to neskončilo jen u uklízení oběma jsem dával 1500,-
Hele, já jsem nad tím uvažoval už dřív, a jo, láká mě to. Ale já bych popravdě nechtěl, aby to byla erotická šou, jen se mi prostě líbí lidské tělo a rád se na něj koukám :) Takže moje představa by byla, že přijde, a jak zavře dveře, se prostě svlíkne, bez nějakých opiček, prostě jako si normálně sundáte kabát a někam ho pověsíte, tak ona by se takhle svlíkla celá. A já bych si hleděl svojí práce a ona svojí, jen s tím rozdílem, že ona by u toho byla nahá.

A nepotřeboval bych modelku, jen bych chtěl, aby nebyla mega tlustá a aby byla hladká, protože chlupy fakt nesnáším.
Jen mám pocit, že bych si svoji práce asi moc nehleděl, ale kontroloval její pohyb.

Umím si to představit, třeba si dáme s kamarádem flašku a ona zatím kolem uklidí. Přijde, svleče uklidí, usměje se, obleče se, dostane zaplaceno a půjde. Všeobecná spokojenost. Jestli si u toho někdo sám vyhoní brčko ji může být jedno a maximálně tak může vyvolat úsměv na její tváři (nakonec je to jen potvrzení, že se mu líbí).
radegast_ov
radegast_ov 4 years ago
Myslím, že dotyčná, co do toho jde s tím nejspíš bude počítat, nebo ne?
Co jsem četla inzeráty tak je to bez. Pouze nahý úklid.
Tak jsem zkusila googlit a cena se odvíjí od toho zda jsi nahá, v prádle nebo nahoře bez. V prádle jsem našla cenu od 800 do 1200 za hodinu, nahoře bez 1000-1500 a nahá 1000-2000 na hodinu.
Takže to vypada, že dotyčna naha uklizečka to vezme hezky pěkně pomalu to viš 10 minut sem 10 tam a hned jsou to dvě hodiny.... a tady je flek.... oooh fliček tady a tam zase prach *244*

Nicmeně ja mam taky placenou uklizečku 1x tydně a to pouze za 180€ měsičně, ale neni naha *244*
no vzhledem k tomu jak vypada tak raději ne *389*
A teď si vem že muži tohle nabízí běžně i zadarmo *1*
Hachiman_88
Hachiman_88 4 years ago