chalan hlada par

trojka

Ahojte ak ste par a hladate chalana do trojky rad sa pridam... som zo zilinskeho kraja takze idealne niekto z tejto lokality.

Ak ste dve baby bude mi potesenim.
Dakujem
Nakoniec to vyzerá tak,..že vyrastal v osade s richardom,..nahý,..akože ináč sa tam prežíva detstvo,..
Vieš, su tu ľudia co dokážu rozlišovať medzi zoznamkou a forumom.

Mala pomôcka keď tomu nerozumieš ty a tebe podobni prvoci:

Zoznamka od slova zoznamovať sa, myslím že je samovysvetlujuca.
sluzi na hľadanie partnera, kamoša... Atd...

Fórum - miesto na asychronnu diskusiu.nie v reálnom čase.kde sa preberajú rôzne témy.

Chat - slúži na okamžitú diskusiu v reálnom čase, takzvaná synchronna.takze je to viac podobne rozhovoru, priamej diskusii.

Skratka je tu skupina ľudí čo toto nedokážu pochopiť, akceptovať, rešpektovať.
A takto to potom vypada aj zo Slovenskom.

Vieš, takéto individua tu robia len bordel.
Ja mam rad poriadok vo veciach.
Prečo to nerešpektovat a nevytvorit z tohto pekne miesto pre každého?

(edited)
Presne tak richard, plytky zivot lebo clovek respektuje nejake pravidla. Nejake zasady ktore sluzia na kultivovanejsie prostredie pre kazdeho uzivatela.

Pripominas mi ten typ co si v pohode vyhodi obsah smetneho kosa cez okno. Rovno tam kde byva. 👍

Škoda sa stebou zahadzovat, niekomu je dané, niekomu nie.
Pekný zbytok dňa.

Edit: teraz ma napadlo kto ze ti asi dáva tie like.. Skúsil som si to dat sebe a ide to.
Takze moje podozrenie je asi správne, dávaš si ich sebe.
To je tak zufale a smutne ze až :/ (edited)
Paradoxne s tym nasim ricardom suhlasim.
Idiot si da do fora inzerat. Mozme suhlasit, ze je to idiotske spravanie. Ale ako potom nazveme ludi, ktori zazlievaju idiotovi, ze sa sprava ako idiot? Budu ho tu perzekuovat ako keby to bol prevteleny konfucius mutovany einsteinom a mal sancu to pochopit. A pritom len kona prirodzene podla svojho vedomia/svedomia ;) Alebo sa len jednoducho pomylil, alebo ma na salame a je mu to fuk.
A ktovie, mozno mu to vyslo a akurat odfukuje po tretom orgazme a caka kym dokopuluje jeho partak a vystrieda ho...a ja sam neviem, co tu onanujem na fore nad tak blbou temou ;)
(edited)
Ako z toho von? Písal som aj vedeniu ale ich to nezaujíma skratka.( Mam odloženu diskusiu) .. Na forume by mal byť moderátor/admin.
Co tieto veci maže, upozorňuje, banuje dementov.

Je tu fakt veľa blbov, extrémna koncentrácia a mňa to normálne prestáva baviť.
Kľudne by som si za kvalitný, moderovany obsah aj zaplatil. Škoda že taká stránka, konkurencia amatérov nieje.

Ja som si to všimol dávnejšie, síce sprostá reakcia, ale všade mal presne 1 like, teraz máva občas dva, našiel spriaznenú dušu.
A máme ho tu zasa,.zjavne nič nepochopil “íqváč”,.budeme ho musieť tolerovať,.. chudáčisko bol pri vzniku robený vo vani,..najlepšie kusy odplavali,....a kktko ostal,..na tom sa vela z entít už nedá ,...*3**3***3**3**3**3*
Priteplený nevedia rozlišovať, a používať zoznamku vedľa?
Taký mladý a tak silne dementný. Toto je fórum. Zoznamka je na INOM MIESTE !!! BOHA !!!