Kde sa podelo staré dobré fórum ? Keď sa zakladali zaujímavé témy a ľudia sa k nim vyjadrovali ?
Dnes to tu je len kopa hnoja. Všetko len inzeráty. Najmä o honkách a dierach vo WC
Aktuálne z 15 najnovších tém je 13 inzerátových typov, kde niekto (väčšinou homosexuáli a spol) hľadajú niekoho na gloryhole, na honku na parkovisku alebo stretko niekde v prírode
Mas pravdu. Suhlasim. Obycajni hetero jedinci su tu uz pomaly v oslabeni. Viackrat som pisal adminom, ked po aktualizacii appky zmizli rozlisovacie ikonky pohlavia pri albumoch a videach. Takto velakrat clovek otvori aj hnusne video nejakeho trans alebo homo uchyla, o ktore nema zaujem. Admini kaslu na to. Tak to tu aj vyzera potom v inych oblastiach.
Taktiež sme písali ohľadom kategórie videa. Skupina su muži a ženy a nie jedno pohlavie. Nepochopil to. Pohľad na skupinu mužov je nepríjemný. Stránka mala byt uz davno rozdelena na hetero a homosexualov.
Presne tak. Homo trans nas tu zacinaji valcovat. Nieje nic horsie ako ked nevidis ikonku kategorie, otvoris v dobrej viere album a tam nechutny trans v zenskom obleceni. No hnus velebnosti
Suhlasim. Delenie malo byt davno. Prosto ja si tu fakt miestami pridem ako v homozoznamke. Clovek sa aj boji otvorit nejaku temu vo fore, ktora sice vyzera zaujimavo, len aby nakoniec zistil, ze chlap hlada chlapa. :)
Nepreháňaj...
Zo všetkých okresov ti nenadavaju, vieš koľko je na Slovensku okresov?
Žiadne zrkadlo nenastavujes, prečítaj si všetky svoje príspevky
Pod tvojim príspevkom sú len dva komentáre okres BA a ZA
Pozrel som si tvoje príspevky... Aké zrkadlo to vlastne nastavujes?
Jeden tvoj príspevok, citujem:
šeci ste kokoti jak ten jeden ...žasnem jeden jebnutý za druhým čo status to perla idioti
Všetko pravda.
No ako by som to ... plačeš na nesprávnom hrobe.
Keď ma niečo štve, píšem rovno adminom. A nie raz, ani 10x.. Veľa krát.
Nie že by to bolo účinnejšie, ako keď to napíšeš sem, serú na to rovnako, no aspoň mám pocit, že som vyvinul nejakú snahu o zlepšenie. Tu si to určite neprečítajú.
Po vyše dvoch, troch rokoch návrhov pridali aspoň funkciu "Nahlás nevhodný inzerát".
Na funkciu "Náhlásiť nevhodný príspevok / Tému " vo Fóre sa nezmohli doteraz.
No ak by padol návrh, zaplať si VIP na založenie témy, to by bolo asi aktivované do 24h.
Admin tejto platformy je taky istý zufalec jak vacsina teoretikov... Sam sa drží nejakych zahadnych nezmyselných pravidiel ktoré nema nikde zverejneme... Okrem tych co su oficialne zjavne aplikuje do praxe aj nejaké podpultové. A keď sa vyjadris priamo na jeho adresu zakaze ti vstup do miestností , cim len dokazuje svoju inteligenciu a charakter..hlavne zeas zaplatené VIP... Proste admin jak.lusk 🤣🫣🫣🫣 pre menej chapavych mam aj screenshoty komunikacie s adminom v dvoch prípadoch....
(edited)
Staré dobré fórum
kde sa podelo ?
Dnes to tu je len kopa hnoja. Všetko len inzeráty. Najmä o honkách a dierach vo WC
Aktuálne z 15 najnovších tém je 13 inzerátových typov, kde niekto (väčšinou homosexuáli a spol) hľadajú niekoho na gloryhole, na honku na parkovisku alebo stretko niekde v prírode
Zo všetkých okresov ti nenadavaju, vieš koľko je na Slovensku okresov?
Žiadne zrkadlo nenastavujes, prečítaj si všetky svoje príspevky
Pod tvojim príspevkom sú len dva komentáre okres BA a ZA
Jeden tvoj príspevok, citujem:
šeci ste kokoti jak ten jeden ...žasnem jeden jebnutý za druhým čo status to perla idioti
Dúfam že ti je už lepšie.
No ako by som to ... plačeš na nesprávnom hrobe.
Keď ma niečo štve, píšem rovno adminom.
Nie že by to bolo účinnejšie, ako keď to napíšeš sem, serú na to rovnako,
Po vyše dvoch, troch rokoch návrhov pridali aspoň funkciu "Nahlás nevhodný inzerát".
Na funkciu "Náhlásiť nevhodný príspevok / Tému " vo Fóre sa nezmohli doteraz.
No ak by padol návrh, zaplať si VIP na založenie témy, to by bolo asi aktivované do 24h.