Já jezdím autem, zastavují na místech, kde může někdo projít. A honím. Před kolemjdoucímu se ale moc nepredvadim, mám rodinu a nechci trable. Ale domluvit si polonahodnevsetkani, kdy budu nalezen, to by mne lákalo moc
Nejprve zdravím všechny amatéry. Jsem teď dlouhodobě pracovně v Praze a téměř to tu neznám poraďte mi kam se dá zajít v Praze a okolí k vodě a posmirovat nebo se nechat sirovat. Kdby se našel pár co hledá rozumného diváka rád se podívám. Jsou zde v Praze nějaké místa kam se chodí opalovat? Děkuji za radu. Možná je lepší napsat do soukromé zprávy
Jezdíme s manželkou do přírody sexovat už spousty let . Co se týče šmíráků,tak už pár jich bylo. Letos ještě žádný a to ležíme na dece 20 metrů od cyklostezky u pole kde nás lze zahlédnout ze dvou stran. Naposledy jsme byli v neděli,pro zábavu jsme aspoň pustili zde webku.
Pánové to že jsme sem dali příspěvek tak ho hlavně neberte jako inzerát. Na vaše zprávy opravdu nejsme zvědavý. Během půlhodiny přišlo 40 zpráv !!! Je to vždy o náhodě. S nikým se nedomlouvame
U Pardubek na písáku často šmírují kluci za křovím a honí. Nevadí mi pokud přijdou ke mě, ale za tím křovím to nemám ráda. Jednou jsem za nim šla samozřejmě, že nahatá a utekl. Asi jsem hrozná! :-)
Hrádek se chodí na hráz. Pak třeba na jezero. Tam se občas dá někdo potkat. Bohužel už to většinou jsou hlavně rybáři s dalekohledem. Mě s přítelem se v červenci 2022 v podvečer podařilo šmírovat dvě holky. Občas sem někdo napíše že někde v okolí budou.
U nás v Karviné taky na ženu člověk nenatrefí,možná je to tím,že se někteří neumí chovat,a přitom je to tak nádherné vidět jak si žena umí pohrát a hezky provokovat a ještě ji to velmi vzrušuje,no prostě je to škoda,že není víc takových odvážných žen.
Představa je to naprosto úžasná a u žen velmi vzácná. Doufám jen, že vám tuto zálibu neznechuti nějací idioti bez mozku. I když bych se tomu vůbec nedivil, jsou jich tu kvanta. Osobně bych se na vás někdy tajně podíval velmi rád.
Krásná představa sledovat krásnou ženskou jak někde masturbuje. Na tohle sleduju online kamery kde si to ženský dělají ale vidět to živě to by bylo úžasný.
To je super a u holek to není tak častý. Mám podobné představy, rád bych takhle někdy někoho šmíroval, nebo jak je vidět z mích příspěvků, někdo načape mě. Bohužel se ale obávám, že když některá žena načape mě, tak se jí to nebude líbit... Kdyby se to některé náhodou poneštěstilo, na mě narazit, nebojte se, nebudu vás obtěžovat ani oslovovat, ale radši hned zmizim, než přijede policie 🥴
Jo, přistihnout tě, tak tě určitě šmíruju a potají honím... Nerad bych tě totiž rušil a mám podobné představy, což je u žen vzácnější než u mužů... Ale bohužel taky jak už někdo zmínil bezpečnější
Šmírováníčko
Co vy na to?
🤪