Šmírováníčko

Co vy na to?

Mám takovou představu že někde (kdekoliv, venku či na jiných místech) masturbuju a někdo mě při tom šmíruje a honí.
Já jezdím autem, zastavují na místech, kde může někdo projít. A honím. Před kolemjdoucímu se ale moc nepredvadim, mám rodinu a nechci trable. Ale domluvit si polonahodnevsetkani, kdy budu nalezen, to by mne lákalo moc
This post has been deleted by user.
Ten druhý příspěvek jsi přeložil do jaké řeči prosím?
Ahoj nějaký pár z Ostravska? Případně typy kde lze na někoho natrefit?
I ty jedna 😈😍 *49* moc pěkná predstava
Také se z přítelkyni predvadime nenápadně na veřejnosti a moc nás to vzrusuje
Jenda 30 let Roudnice nad Labem. Az bude hezky přidá se někdo na nahé plažovani na dobrini ? Ja 30 let a mužství 24 Cm
A nechceš se mnou zajet na nějakou nuda pláž?
Nejprve zdravím všechny amatéry. Jsem teď dlouhodobě pracovně v Praze a téměř to tu neznám poraďte mi kam se dá zajít v Praze a okolí k vodě a posmirovat nebo se nechat sirovat. Kdby se našel pár co hledá rozumného diváka rád se podívám. Jsou zde v Praze nějaké místa kam se chodí opalovat? Děkuji za radu. Možná je lepší napsat do soukromé zprávy
Jezdíme s manželkou do přírody sexovat už spousty let . Co se týče šmíráků,tak už pár jich bylo. Letos ještě žádný a to ležíme na dece 20 metrů od cyklostezky u pole kde nás lze zahlédnout ze dvou stran. Naposledy jsme byli v neděli,pro zábavu jsme aspoň pustili zde webku.
Pánové to že jsme sem dali příspěvek tak ho hlavně neberte jako inzerát. Na vaše zprávy opravdu nejsme zvědavý. Během půlhodiny přišlo 40 zpráv !!! Je to vždy o náhodě. S nikým se nedomlouvame
Ahoj, když dáte vědět dopředu, budete mít diváků mnohem víc...
To je pěkná představa já bych se taky na nějakou ženu kouknul
U Pardubek na písáku často šmírují kluci za křovím a honí. Nevadí mi pokud přijdou ke mě, ale za tím křovím to nemám ráda. Jednou jsem za nim šla samozřejmě, že nahatá a utekl. Asi jsem hrozná! :-)
Máte na mysli třeba Hrádek u Pardubic????
Hrádek se chodí na hráz. Pak třeba na jezero. Tam se občas dá někdo potkat. Bohužel už to většinou jsou hlavně rybáři s dalekohledem. Mě s přítelem se v červenci 2022 v podvečer podařilo šmírovat dvě holky. Občas sem někdo napíše že někde v okolí budou.
Ahoj.. cca za hodinu budu v autě s milenkou Praha 4 - par který by přijel a užíval si vedle v autě ? Tom
Tak to bylo hodne narychlo a hoodne nekonkrétní
Co trochu víc dopředu,abye mohli přijet
Mužem se spolu domluvit a uděláme se společně Michal 43 Brněnsko .
Nějaká žena nebo pár z Plzně a okolí by zájem neměla?
Moje bývalá už pár čumilů nakopala do koulí, jak ji nasrali...
Ahoj mooc rád kouknu jak si to krásné delas
Kdyby se našla žena z okolí Brna kterou vzrušuje dělat si to a koukat při tom na jiného jak si to dělá, bylo by to super.
U nás v Karviné taky na ženu člověk nenatrefí,možná je to tím,že se někteří neumí chovat,a přitom je to tak nádherné vidět jak si žena umí pohrát a hezky provokovat a ještě ji to velmi vzrušuje,no prostě je to škoda,že není víc takových odvážných žen.
Laka nas, aby nás někdo šmíroval v lese když si to užíváme. Plánujeme to teď na léto.
Rád bych se jen díval a honil
This post has been deleted by user.
Zalezi odkud jste, moc rad bych se podival a treba i vy na me...
Od Chrudimska,treba bychom tu dali vědět kde jsme, ale jen ve vší slušnosti koukat.
Taky rád dorazím jen jako divák
Ahoj rád se podívám jak vám to jde, Chrudim nemám úplně daleko... Peťa
To mám za rohem. Dejte vědět. Slušnost je samozřejmostí
Ahoj, taky se rád podívám, odkud jste?
Ahoj, rád se domluvím stačí napsat kde kdy v kolik, Pavel
Hm, to nezní špatně.. Jistě by to byl nádherný pohled..
Představa je to naprosto úžasná a u žen velmi vzácná. Doufám jen, že vám tuto zálibu neznechuti nějací idioti bez mozku. I když bych se tomu vůbec nedivil, jsou jich tu kvanta. Osobně bych se na vás někdy tajně podíval velmi rád.
Super, že to bere i holky.. mám to stejně
Krásná představa sledovat krásnou ženskou jak někde masturbuje. Na tohle sleduju online kamery kde si to ženský dělají ale vidět to živě to by bylo úžasný.
To je super a u holek to není tak častý. Mám podobné představy, rád bych takhle někdy někoho šmíroval, nebo jak je vidět z mích příspěvků, někdo načape mě. Bohužel se ale obávám, že když některá žena načape mě, tak se jí to nebude líbit... Kdyby se to některé náhodou poneštěstilo, na mě narazit, nebojte se, nebudu vás obtěžovat ani oslovovat, ale radši hned zmizim, než přijede policie 🥴
A obráceně? Kdybys viděla hezké tvrdé péro, záčla by ses taky prstit?
🤪
Pěkná představa, v Třebíči se teď pohybuju, tak tě můžu někde nachytat při masturbaci
Stačí se domluvit, kdykoliv kdekoli*71**71**71*
Klidně můžu, jsem taky od Třebíče. Napiš a domluvíme se.
Rád bych tě sledoval jak si to děláš
Co když jsem tlustá a hnusná? Vsadim se že by jsi sledodoval kde koho jak si to dělá.*22* Bez urážky
Mně nevadí jak vypadá zda je hubená nebo tlustá ☺️☺️ i přesto bych si nani honil a i klidně vylizal
Baculky jsou super, jestli chceš můžem to někdy zkusit 🙂
Ahoj, nekdo ted? Jsem v autě na Žuráňi
Mám podobné představy, také mě vzrušuje že takhle venku někoho šmíruji já a zařídím se podle sebe *4* Bohužel od té doby jsem za červeného chlapa *3*
Ahojky. Jsem starší muž 57 let a moc rád se nechám načapat a šmírovat...
To je snadná domluva, stačí napsat
Ahoj mě 38 let vysoký pohodar tenis, kolo
Ahoj a odkud jsi... Můžeme se domluvit..
Rad posloucham ty vzdechy pod balkonem to je pak jizda...
Ahoj, taky mě to láká, napiš mi. Můžeme se zkusit domluvit, pokud chceš.
Vsak co ti brání ???neni nic jednoduššího než to realizovat
Jo, přistihnout tě, tak tě určitě šmíruju a potají honím... Nerad bych tě totiž rušil a mám podobné představy, což je u žen vzácnější než u mužů... Ale bohužel taky jak už někdo zmínil bezpečnější
Jo šel bych do toho vzájemně....
Bohužel někomu nestačí jen šmírovat, takže radši pusť webku...
taky si myslím, že zájemců bude hodně. Nebudeš stačit odpovídat.
Tak, řekni kde a kdy a rád se kouknu a pohoním