VĚČNĚ MOKRÉ PROSTĚRADLO

Mokré orgasmy multiorgastické slečny

Ahoj. Přítelkyně trpí krásou mokrých orgasmů. Navíc je ještě multiorgastická a jelik se do sebe zamotáme někdy i dvakrát třikrát denně, tak nestíháme "vasoušet"...))

Máte někdo podobné zkušenosti, ale našli jste vhodné řešení? Nějaké super prostěradlo, ne latexové.. ne hodně šustivé... ?

Zatím dvojíme a podkládáme ještě ručník, ale to je málo a navíc ne vždy při spontánním milování je to realizovatelné.

Koupené "voděodolné" prostěradlo prosakuje a navíc neuvěřitelně šustí.

Poradíte někdo? Díky moc.
Doporučuji koupit pleny pro seniory.
A udělat v nich otvor?
My si myslíme, že to mokré prostěradlo stojí za to oběma, co to způsobili.....*124*
Pro ženu neskutečné,vzrušující, pro muže luxusní nádhera!!*31*
Ano pro mě vzrušující, ale pro ni ponížení a potupa...
Ale během let se to postupně zlepšuje.
Mám pod prostěradlem chránič matrace, z vrchní strany je froté, zespodu gumová vrstva. Nešustí to. Kupoval jsem ho, myslím, v JYSKu a stejný kdysi dětem proti počůrávání na netu od MPO, oba fungují stoprocentně i po iks praních.
This post has been deleted by user.
Neposedna87
Neposedna87 2 years ago
musis jit pomalu kdyz jdes ze sprchy
*3**3**3* nerekl bych*1*
Je videt, ze nemate paru, protoze zena po 3 minutovym mokrym orgasmu .... se musi jit vycurat ... rad polykam a rozdil mezi pissem a squirtem je dost znat
Mýtus číslo dva: Není to ejakulát, je to moč!
Pravda:První mokrý orgasmus obsahuje mizivé množství moči a tekutina může být zbarvena mírně dožluta, proto se také zaměňuje squirting s močí. Další orgasmy v řadě už jsou ovšem jiné. Rozbory prokázaly, že čirá (někdy mírně mléčně zbarvená) tekutina obsahuje fruktózu, sacharózu, kyselinu fosforečnou a jen stopové množství močoviny a kreatinu.
nepromokavé fleecové prostěradlo Fascinator od značky Liberator
U nás máme taky zdravotní podložku, nebo raději na zem kde je dlažba.
Tam se ta potopa lépe uklízí...
Neposedna87
Neposedna87 2 years ago
To už máme vychytaný.
Přítelkyně jde do sprchy, a já hned vytírám tu krásnou potopu.
Neposedna87
Neposedna87 2 years ago
My si dáváme pozor, aby jsme si to nenašlapali po bytě.
Absorbční podložku pro psa *6* saje pěkně a absorbuje dost tekutin, neproteče *6*
Ahoj, určitě... máme prostěradlo které je z jedné strany bavlna a z rubu je pogumované. na první pohled to nepoznáš :) a je tuším někde z Jysku... a funguje fakt dobře :)
V Jisku mají nepropustné prosteradla, z jedné strany pogumovaná a z druhé latka a hlavně fungují.
Moje žena má také mokrý orgasmus ale dá se to pořešit dvoumi ručníky sice stále dávat pozor aby jsme byli na správném místě ale jde to . Měl jsem však kamarádku a tam nepomohlo nic ta byla neuvěřitelná z té to stýskalo jak že zahradní hadice a vlastně dokud jsem šukali tak stříkala. Po nějaké době to bylo pořádně nepříjemné ale nedalo se s tím nic dělat teď je zpátky u manžela a ten sni prý nespí chudák holka
také by mě to zajímalo, máme to stejně :)