Please log in to vote.

Azyl Humpolec - Havl.Brod ?

Nějaký tip?

Ahoj,
znáte někdo azyl pro milence v Humpolci ev. Havl.Brodě či blízkém okolí od těchto měst? Na netu se najít nepodařilo :-(
Dík.
Ten penzion ve Štokách.... Mám přes ulici... Ale nejsou to přímo Štoky
A máš nějakou informaci/odpozorovaný, že funguje i jako 'krátkodobé' ubytování? 😇
Kde tedy přímo je? (klidně i do SZ), dík.
Dnes jsou penziony a jiné ubytování na každém rohu, potřebuješ nezbytně milenecký azyl? Stejně azyly na venkově zároveň fungují jako oficiální penziony. Z azylů už jsem vyléčený a používám penziony asi proto, že se již vyhýbám prostitutkám :) Osobně jsem byl v Krucemburku U Rytíře Střely to je již na druhou stranu, a strýček Google říká něco o Štokách to je blíže, ale tam to neznám.
Jasně že nepotřebuju akorát nvm jak se budou v penzionu tvářit na dvojici, která se za pár hodin zase odhlásí 😀🙈. Na netu jsem našel jeden ve Ždírci ale nechtějí sdělit adresu, až při objednávce. Tak to je možná ten Střela. Akorát to je, jjak píšeš, opačným směrem než by se hodilo. Ale díky.
Oni jsou někdy zvyklí :) Že bych tento byznys rozjel v Pelhřimově, volný byt bych k tomu možná měl, musel by se vhodně vybavit :):):)
Zvyklí ... :-D :-D
Volný byt jako "krátkodobé" ubytování je zajímavý podnikatelský nápad 👍. Trochu se zamýšlím, co na to řeknou sousedi 😁 a taky to může znamenat nutnost třeba 3x denně tam zajít převlíknout a urovnat, ne-li rovnou vytřít a dezinfikovat 😄.
máš problém s tím měkkým i na konci, mám za to, že se jedná o 1 pád množného čísla, on je zvyklý x oni jsou zvyklí nebo to tak není?
já žádnou gramatickou chybu nevidím
Nmm problém. A souhlasím, jak jsi to popsal. Mám mnemotechnickou pomůcku: kdo je zvyklý? ... oni všichni jsou zvyklí (oni a všichni mají jednoznačně na konci měkké í, takže i v tom 1.p. mn.č. bude "í" 😉).