Dementárium

fórum?

Pokaždé když sem zabrousím, tak mě napadne stejné slovo.... Dementárium....
Co to kurva je? 10% příspěvků má tak nějak hlavu a patu a je o věcech o kterých má smysl se asi bavit.
Ale těch 90% ? - jaká píča je nejlepší? / kam si venku chodíte, tvl snad i hromadně honit ocasy? / velký pysky ano ne? co má chudák ta holka dělat, když to má jak basset uši ? / jak najít ideální vagínu ? - no jestli mu na to nějaká odpoví tak je to jasný :)) Do pyče tady už chbí jen příspěvek o honění kokotů nad dokumentem o rozmnožování želv :)

No nic, mějte fajn den :)
Zrovna 3 z těch témat má na svědomí jeden a ten samý troll, kterému za to už minimálně jeden profil v minulosti blokli...
Je to smutný příběh tohoto fóra. Někdo se na něco zeptá a ve výsledku je za hlupáka. Samozřejmě že jej uráží lidé s nižší inteligencí, protože kultivovaný člověk by nevypouštěl takové sprostoty, jak se zde často děje. Inzeráty - kapitola sama pro sebe. Většinou píší i odpovídají nadržení chlapi, jejich ženy o tom ani neví, proto se velká část opravdu zájemců o seznámení opakuje.
Takže co je tu pěkné, to jsou fotky..... Na ty se rádi podíváme, zhodnotíme. Zbytek je lež, faleš a omezenost v kombinaci s vulgarností.
Ale notak . Dá se tady rozumě pokecat ale soukromě ,dokonce minulej tejden sem tady odsud pojezdil s jedním na kole ..
A to 90 % sraček má na svědomí cca 10 uživatelů 🤣
A co takhle místo toho píčování sem tedy dát (založit) nějaké které má nějakou úroveň , ponevač takto si totiž přidal sám další do těch 90%.....
OK, máš pravdu moje chyba. Dobrá tedy, pojďme diskutovat na tématem které bude mít nějakou hodnotu a nebude to teda sračka :)

Když je teda někdo vegan/ka - polyká?

Sorry ako :)
*3* hele tak zrovna tohle téma tu před časem už prosvištelo
tak to jsem minul a výsledek ?:))

Fajn ale moje zásoba hlubokých témat je bezedná....

Všichni víme, že chlad vede k lepší pohyblivosti spermií... otázka: je tedy možný zachladit koule tak, aby když to hodíš do kapesníku, byly ty spermie tak nabuzený, že s ním samy pomažou do koše ? :)
Hele ,,jak,, to si nepamatuji ale asi stejně jako nedávno to téma očkovaný/neockovana .
Já se považuji za všežravce tudíž nemám potřebu řešit nějaký ,,poddruh,,
A ohledně kapesníku taky nevím většinou totiž končím v nějakém otvoru *19*
Otvoru? Je ten “otvor” teplý nebo studený? Když teplý: má ten “otvor” dvě nebo více noh? *22*
This post has been deleted by user.
Já proti slovu otvor nic nemám *23* Kaj si to přišel? *4* (edited)
Přeci ústům se nedá říkat ,, díra,, páč to dá rozum. že ...
Ale tomu z termínem se to určitě vysvětlit nedá
No jo, ale rozum je nedostatkové zboží. Je f….. jedno kolik toho má člověk na kontě - když není tak není. *13*
No koukám*4* že ty budeš taky dobrej ...
Hmmm…., no to nevím; ale mohl bych se zeptat manželky. Ale mám strach, že když ji vzbudím tak nestihnu termin, který mám v 9:00 *1*

To minus nahoře mám určitě od jedince co jeho “otvor” ma 4 ruky *24*
Jestli se nemýlím tak se to dneska už nedělá.