Pokaždé když sem zabrousím, tak mě napadne stejné slovo.... Dementárium....
Co to kurva je? 10% příspěvků má tak nějak hlavu a patu a je o věcech o kterých má smysl se asi bavit.
Ale těch 90% ? - jaká píča je nejlepší? / kam si venku chodíte, tvl snad i hromadně honit ocasy? / velký pysky ano ne? co má chudák ta holka dělat, když to má jak basset uši ? / jak najít ideální vagínu ? - no jestli mu na to nějaká odpoví tak je to jasný :)) Do pyče tady už chbí jen příspěvek o honění kokotů nad dokumentem o rozmnožování želv :)
Je to smutný příběh tohoto fóra. Někdo se na něco zeptá a ve výsledku je za hlupáka. Samozřejmě že jej uráží lidé s nižší inteligencí, protože kultivovaný člověk by nevypouštěl takové sprostoty, jak se zde často děje. Inzeráty - kapitola sama pro sebe. Většinou píší i odpovídají nadržení chlapi, jejich ženy o tom ani neví, proto se velká část opravdu zájemců o seznámení opakuje.
Takže co je tu pěkné, to jsou fotky..... Na ty se rádi podíváme, zhodnotíme. Zbytek je lež, faleš a omezenost v kombinaci s vulgarností.
Fajn ale moje zásoba hlubokých témat je bezedná....
Všichni víme, že chlad vede k lepší pohyblivosti spermií... otázka: je tedy možný zachladit koule tak, aby když to hodíš do kapesníku, byly ty spermie tak nabuzený, že s ním samy pomažou do koše ? :)
Hele ,,jak,, to si nepamatuji ale asi stejně jako nedávno to téma očkovaný/neockovana .
Já se považuji za všežravce tudíž nemám potřebu řešit nějaký ,,poddruh,,
A ohledně kapesníku taky nevím většinou totiž končím v nějakém otvoru
Dementárium
fórum?
Co to kurva je? 10% příspěvků má tak nějak hlavu a patu a je o věcech o kterých má smysl se asi bavit.
Ale těch 90% ? - jaká píča je nejlepší? / kam si venku chodíte, tvl snad i hromadně honit ocasy? / velký pysky ano ne? co má chudák ta holka dělat, když to má jak basset uši ? / jak najít ideální vagínu ? - no jestli mu na to nějaká odpoví tak je to jasný :)) Do pyče tady už chbí jen příspěvek o honění kokotů nad dokumentem o rozmnožování želv :)
No nic, mějte fajn den :)
Takže co je tu pěkné, to jsou fotky..... Na ty se rádi podíváme, zhodnotíme. Zbytek je lež, faleš a omezenost v kombinaci s vulgarností.
Když je teda někdo vegan/ka - polyká?
Sorry ako :)
Fajn ale moje zásoba hlubokých témat je bezedná....
Všichni víme, že chlad vede k lepší pohyblivosti spermií... otázka: je tedy možný zachladit koule tak, aby když to hodíš do kapesníku, byly ty spermie tak nabuzený, že s ním samy pomažou do koše ? :)
Já se považuji za všežravce tudíž nemám potřebu řešit nějaký ,,poddruh,,
A ohledně kapesníku taky nevím většinou totiž končím v nějakém otvoru
Ale tomu z termínem se to určitě vysvětlit nedá
To minus nahoře mám určitě od jedince co jeho “otvor” ma 4 ruky