Zrovna 3 z těch témat má na svědomí jeden a ten samý troll, kterému za to už minimálně jeden profil v minulosti blokli...
Je to smutný příběh tohoto fóra. Někdo se na něco zeptá a ve výsledku je za hlupáka. Samozřejmě že jej uráží lidé s nižší inteligencí, protože kultivovaný člověk by nevypouštěl takové sprostoty, jak se zde často děje. Inzeráty - kapitola sama pro sebe. Většinou píší i odpovídají nadržení chlapi, jejich ženy o tom ani neví, proto se velká část opravdu zájemců o seznámení opakuje.
Takže co je tu pěkné, to jsou fotky..... Na ty se rádi podíváme, zhodnotíme. Zbytek je lež, faleš a omezenost v kombinaci s vulgarností.
Takže co je tu pěkné, to jsou fotky..... Na ty se rádi podíváme, zhodnotíme. Zbytek je lež, faleš a omezenost v kombinaci s vulgarností.
Ale notak . Dá se tady rozumě pokecat ale soukromě ,dokonce minulej tejden sem tady odsud pojezdil s jedním na kole ..
A to 90 % sraček má na svědomí cca 10 uživatelů 🤣
A co takhle místo toho píčování sem tedy dát (založit) nějaké které má nějakou úroveň , ponevač takto si totiž přidal sám další do těch 90%.....
OK, máš pravdu moje chyba. Dobrá tedy, pojďme diskutovat na tématem které bude mít nějakou hodnotu a nebude to teda sračka :)
Když je teda někdo vegan/ka - polyká?
Sorry ako :)
Když je teda někdo vegan/ka - polyká?
Sorry ako :)

tak to jsem minul a výsledek ?:))
Fajn ale moje zásoba hlubokých témat je bezedná....
Všichni víme, že chlad vede k lepší pohyblivosti spermií... otázka: je tedy možný zachladit koule tak, aby když to hodíš do kapesníku, byly ty spermie tak nabuzený, že s ním samy pomažou do koše ? :)
Fajn ale moje zásoba hlubokých témat je bezedná....
Všichni víme, že chlad vede k lepší pohyblivosti spermií... otázka: je tedy možný zachladit koule tak, aby když to hodíš do kapesníku, byly ty spermie tak nabuzený, že s ním samy pomažou do koše ? :)
Hele ,,jak,, to si nepamatuji ale asi stejně jako nedávno to téma očkovaný/neockovana .
Já se považuji za všežravce tudíž nemám potřebu řešit nějaký ,,poddruh,,
A ohledně kapesníku taky nevím většinou totiž končím v nějakém otvoru
Já se považuji za všežravce tudíž nemám potřebu řešit nějaký ,,poddruh,,
A ohledně kapesníku taky nevím většinou totiž končím v nějakém otvoru

Otvoru? Je ten “otvor” teplý nebo studený? Když teplý: má ten “otvor” dvě nebo více noh?

This post has been deleted by user.
Já proti slovu otvor nic nemám
Kaj si to přišel?
(edited)

Přeci ústům se nedá říkat ,, díra,, páč to dá rozum. že ...
Ale tomu z termínem se to určitě vysvětlit nedá
Ale tomu z termínem se to určitě vysvětlit nedá
No jo, ale rozum je nedostatkové zboží. Je f….. jedno kolik toho má člověk na kontě - když není tak není.

No koukám
že ty budeš taky dobrej ...

Hmmm…., no to nevím; ale mohl bych se zeptat manželky. Ale mám strach, že když ji vzbudím tak nestihnu termin, který mám v 9:00 
To minus nahoře mám určitě od jedince co jeho “otvor” ma 4 ruky

To minus nahoře mám určitě od jedince co jeho “otvor” ma 4 ruky

Lobotomie ?
.

Jestli se nemýlím tak se to dneska už nedělá.
Dementárium
fórum?
Co to kurva je? 10% příspěvků má tak nějak hlavu a patu a je o věcech o kterých má smysl se asi bavit.
Ale těch 90% ? - jaká píča je nejlepší? / kam si venku chodíte, tvl snad i hromadně honit ocasy? / velký pysky ano ne? co má chudák ta holka dělat, když to má jak basset uši ? / jak najít ideální vagínu ? - no jestli mu na to nějaká odpoví tak je to jasný :)) Do pyče tady už chbí jen příspěvek o honění kokotů nad dokumentem o rozmnožování želv :)
No nic, mějte fajn den :)