Moji holce by se libilo kdyby si ho pred nama nekdo vyhonil. Laka ji predstava ze nas pozoruje chlap kteryho vzrusujeme oba
My si to rádi děláme jeden před druhým, společně se uděláme a pak na to ještě hupneme, je to božsky vzrušující!!! nebo si to jeden udělat pro druhého... nechápeme jak někdo může mít ostychy, dělat si to před prartnerem, se kterým stejně sexuje...
Před léty sem měl kamarádku jak se říká s výhodami a slovo dalo slovo. Šli jsme do sexšopu, vybrala si hračku a rychle domu jí vyzkoušet. Já se díval jak si hraje a sám si to dělal. Jedním slovem PARÁDA.
Zdarec, hochu zlatej přeju hodně štěstí, ale najít dnes normální ženu na sex nebo i na to, co po nich chceš ty, je téměř nemožné. Co já už dal inzerátů téměř všechny s nabídkou FO, studentkám, ženám apod. Asi žádná peníze nepotřebuje.
Ahoj je tu nejaka žena co by se ráda podivala jak si ho honim? Strasně mě to vzrušuje
Má někdo zájem kouknout na moje sólo?
This post has been deleted by user.
Ahojky Zuzi, mohl bych to někdy zkusit, jen onanii před Tebou?
i já bych rad si to udělal před cizí ženou,brno
Kdyz jsem se vcera vracel z projizdky na kole, zastavil jsem se u rybnika trosku se osvezit.
Bylo tam skoro prazdno, tak hadry dolu a sup do vody. Pak jsem vylezl k brehu kde bylo vody jen po kolena ze uschnu. Po chvilce koukam, ze kousek odemne se koupe zenska, docela pekna az se mi zni postavil.
Docela jsem byl vzrusenej, tak jsem si ho zacal jen tak zlehka honit.
Kdyz jsem se koukl jejim smerem, byla uz na brehu a koukala se na me, jen se usmala, tak jsem pokracoval a koukal na ni.
Ona na me taky koukala, trosku cervena, ale ocividne ji to nevadilo, prijemne se usmivala a obcas se pohladila po tele a po vzrusenych bradavkach. Po chvilce jsem se vystrikal jejim smerem.
Ona pak jen rekla "bylo to pekny" a sla znovu do vody. Ja rychle vypadnul...
Bylo to uzasny, takhle vzrusenej jsem snad jeste nebyl.
Bylo tam skoro prazdno, tak hadry dolu a sup do vody. Pak jsem vylezl k brehu kde bylo vody jen po kolena ze uschnu. Po chvilce koukam, ze kousek odemne se koupe zenska, docela pekna az se mi zni postavil.
Docela jsem byl vzrusenej, tak jsem si ho zacal jen tak zlehka honit.
Kdyz jsem se koukl jejim smerem, byla uz na brehu a koukala se na me, jen se usmala, tak jsem pokracoval a koukal na ni.
Ona na me taky koukala, trosku cervena, ale ocividne ji to nevadilo, prijemne se usmivala a obcas se pohladila po tele a po vzrusenych bradavkach. Po chvilce jsem se vystrikal jejim smerem.
Ona pak jen rekla "bylo to pekny" a sla znovu do vody. Ja rychle vypadnul...
Bylo to uzasny, takhle vzrusenej jsem snad jeste nebyl.
rad by som si to robil pred sexi zenou alebo babou.mala by nejaka zaujem?
S manželkou si sedneme proti sobě a společně onanujeme a pozorujeme kdo je víc vzrušený.
Popravdě takovou ženu bych si přál, ale ta moje na to není.
Jednou za čas si s manželkou uděláme hezký večer a ona si to pak sama dělá na gauči, občas používá robertka a já nahý v křesle honím. Je to moc hezké a vzrušující.
moja mazelka si tiez rada masturbuje predo mno ale ja som este nanabral odvahu ho vytiahnut a honit si ho, mam obavu ako by reagovala a ci by som nevizeral ako uchil,co mi poradite ?
Možná by bylo dobré nechat jí, aby tě při své onanii honila rukou a třeba si ten konec na ní dodělat sám. Jedné kamarádce jsem takhle postříkal ruku, když měla prsty v sobě a bylo to moc vzrušující pro oba.
Já bych do toho šel, kdyby o to teda nějaká stála. Dal bych to skoro kdekoliv - někde v přírodě nebo i pod střechou - podle domluvy. Marek
Najde se tu nějaký mazel, co si ho vyhoní na webce ?
Ahoj. Já velmi rád. Napiš mi do vzkazů kdy :-)
Prubnul bych to.
Ano :).
Taky hedam zenu
já si honím před manželkou, ta si hladí kozy a dívá se na výstřik, milenka to má taky ráda, ta si nechává stříkat do pusy a pak mi ukazuje otevřenou pusu se semenem co potom spolkne
tak presne toto j emoja uchylka...ako hladanie zien na toto je oriesok...ale budete sa cudovat...sem tam sa taka najde...mne sa to podarilo...uz asi 5 krat...a je to goooood...:)
Ako a kde sa ti to podarilo? Pre mna je to zatial obrovsky oriesok...
treba sa vediet rozpravat so zenami...:)...a vediet ich nasmerovat tam kam potrebujes...bez toho aby si na nich tlacil...:)
proste ich treba ukecat :D
Dobre by padol aj nazor nejakej zeny ktora to uz zazila
Dobre by padol aj nazor nejakej zeny ktora to uz zazila
Nikto nic? Alebo ziadna ktora sa rada pozera? ;-)
Nedělá mi problém onanovat před vlastní ženou a ona přede mnou,vzrušuje nás to.
Prf priatelkot to tiez niekedy robim, ale chcem to skusit pred cudzou
To som tu naozaj jediny s takymito chutkami? :-(
zaplať a seženeš hned :D kdo by nechtěl dostat peníze za koukání? :D
To uz som kedysi skusal a bolo to o nicom, kedze chcela len prachy a bolo to cele take o nasilu strojene o nicom...
jsem na služebce ve středoslovenskem městě. Od 01 hodin jsem se procházel nahý po ulicích okolo hotelu a přestože mne to velmi vzrušovalo nebyl jsem schopný dosáhnout erekce. okolo prjížděla auta, za volantem občas žena a nic. 3 dlouhé hodiny a nic. provoz sílí - jdu ven, poslední šance...
velmi mne vzrušuje představa, že onanuji před několika cizími ženami - dámska jizda a tak. jsem sportovni typ, M17. najdou se zajemkyně Praha, Brno, Zlin, Olomouc
onanovanie pred zenou