This post has been deleted by user.
Osobní zkušenost?
Na dovolenou bych tam jel rád,ale asi se to zatím nepodaří.Manželku se teď snaží dostat jeden francouz a je fakt že podle fotky co poslal vypadá nadprůměrně vybaven.Ovšem nevím,jestli se dá paušalizovat na všechny francouze.Co žena říkala,tak velkého měli i někteří češi,slovák i gruzínec.Takže si myslím,že je to v každé národnosti namíchané.A asi nějvětšího,co měla v sobě měl jeden australan.
Co já bych za to dal kdybych měl trochu většiho lulina. Spousta žen se mi vysmálo, že s tak malým je nemohu uspokojit. Proto jsem raději sám.
Já mám úplně opačný problém, mám manželku 30 let , 2x týdně, milenku 6 let , 2×týdně, milenku č 2 , 2 roky 1x za 14 dní, milenku č.3 , 1x za 14 dní a kámoše 4 roky 1x za 3 týdny , ale mám menší penis 😃😃 A víš co bylo nejtěžší,? Najít toho chlapa 🤣🤣
(edited)
20 cm považují zdejší ženy za běžný průměrný, nic moc. Z toho žádná na prdel nepadne. To má kdejaký pořádný chlap
No jasný,nedávno jsme řešili. Většina ♀️i ♂️ si myslí že velkej Dick je Top🧐 je to mítus,aspoň myslím. Kluci s obřím to taky nemaj určitě lehký.A zajímá Mě kouř,Dá ho celýho,?
lepší řešit že je velký jak maly :D
No Ja když uz tak malý. Jinsk ideal ak akorát :)
Nikdo se nebojí. Ale ono je to těžké. Naprostá většina chlapů se zde chová jak totální pitomci. Chybí elementární znalosti slušnosti.
To, že pošlete jako prvni fotku ptáka, neznamená, že si ženská sedne na zadek.
Většina se nesnaží ani napsat ahoj. Sposuta lidí se zde domluví, chtějí foto, naslibují a poté se odmlčí. Samozřejmě, že se může stát cokoliv a člověk prostě nemůže.I mě se to stalo. Ale slušnost je se omluvit a zdůvodnit obecně.A přesně tohle z vás dělá amatéry. Vaše chování. U většiny chlapů to pak vypadá, že jim pán Bůh dal víc do rozkroku místo do hoavy.Ano, jsou zde i normální lidi, ale je jich tu velmi málo.
To, že pošlete jako prvni fotku ptáka, neznamená, že si ženská sedne na zadek.
Většina se nesnaží ani napsat ahoj. Sposuta lidí se zde domluví, chtějí foto, naslibují a poté se odmlčí. Samozřejmě, že se může stát cokoliv a člověk prostě nemůže.I mě se to stalo. Ale slušnost je se omluvit a zdůvodnit obecně.A přesně tohle z vás dělá amatéry. Vaše chování. U většiny chlapů to pak vypadá, že jim pán Bůh dal víc do rozkroku místo do hoavy.Ano, jsou zde i normální lidi, ale je jich tu velmi málo.
:) já se nebojím a co TY nechceš se sejít ,,? :)
Včera na swingers manželka kouřila opravdu, ale hodně velkého. Prý ho nemohla ani obejmout rukou. A.. jako jediný z těch co chtěli a mohli si nezašukal, páč mu tam byly kondomy malé...
Tak to je s prominutím idiot, když není schopný mít u sebe kondomy které mu sedí :D
Palec dolů je mi u zadku, ale zajímalo by mě za co:-) Že se to nepovedlo? :-)
Pry je jich hodne nechtenych. Scrollování na mobilu.
(edited)
Díky za odpověď!
Ty palčáky dolů dávají naprosto bezcenné a zakomplexovane nuly 🤣🤣
Číhej, co já jich dostanu 😃😃
Číhej, co já jich dostanu 😃😃
A to kde?Na sw párty chodíme a muži s opravdu velkým tam chodí od jedné ženy k druhé a jsou odmítáni.Manželka také preferuje vel.16-20 cm (na co je zvyklá) a nebo raději menšího.Velký jí tlačí a neužije si to.
Když ten chlap nemá tu spravnou “auru” tak ma smůlu.
A ja myslel, že z huby do p….

Nám tedy záleží více na celkových sympatiích než na velikosti penisu.Navíc ta tvá velikost zase tak výjimečná není.
Ja bych teda nerekla, ze by jsi mel nejaky extrem...jestli to take nebude v Tobe.
Asi tak to nejak bude...ona asi zenskych tady opravdu moc nebude.
Tak mi nastesti zenskou nehledame...musim manzelovi stacit ja...🙂
Ten to aspoň umi. Jebe celou Evropu, Estados Unidos a protinožce k tomu
Je fascinující, že se najdou pomatenci, kteří těmhle nesmyslům věří

Nesmyslum nevěřim. Válka je na pi..! Ale ten herec je fakt herec. On nežada/prosi, on požaduje/vyžaduje. On si myslí, že se kvuli U cely svět vrhne do problému. A snaží se z U udělat svaty stát. Před válkou kradli a neplatili za ropu a korupce tam taky pěkně kvetla.
Za me je to problem Ruska a Ukrajiny. Nase media nejsou nezavisla, ale proukarajinska....uz aby to skoncilo a byl klid.
Vole to je post. Podle titulku jsem čekal problémy spojené s větším pérem a ty tu akorát brečíš, že i s velkým pérem po tobě buchty nejdou.
To zní jako problém všech "čuráků" tady.
To zní jako problém všech "čuráků" tady.
Přesně. Velké péro není v žádném případě záruka úspěchu u žen. Je to jen jakýsi "bonus" .... 😁
Měl jsem kamarádku, která z velkého péra svého borce byla smutná. Na koníčka nemohla dosednout úplně a tak se nedokázala pořádně uvolnit.
Přesně tak, u te svoji jsem před 20 lety nemoh se svým kraťasem ani pořádně dorazit bo jí to bolelo.
No jo, ale on píše, že se ty oslovené odmlčí. Slušný člověk napíše aspoň: “Polib mi prdel.”
Ten můj musí mit aspoň jedno. Ješte se mu nestalo, že by se poblil v chlapske prdeli nebo hubě

Každá ne.
Některé známe své limity a preference
Některé známe své limity a preference

Už jen že si člověk dá do nicku 20 cm, o něčem vypovídá. Alespoň já to tak vnímám ;).
Z toho máme my ženy padnout na prdel a říci wau?
Z toho máme my ženy padnout na prdel a říci wau?
Ano, souhlasím ... a hlavně ony se určo nelekly že :) bo tam máte galérky tak asi je jim jasné, že to není 8 cm :) chyba bude někde jinde ... :)
Hranaté sluníčko :) tak ono hodně mužům zde dělá problém měření :) holt v geometrii nedávali moc pozor :D
A tohle se jako v geometrii probíralo 
Protože v tom případě jsem určitě chyběl taky

Protože v tom případě jsem určitě chyběl taky

Tak třeba chtějí vetší, jak píší ale zase se jim nemusíte líbit Vy... Vaše chování atd... nad tím jste se nezamýšlel? :DDDD
Tak jasně každej podle své chuti. Někteří se chovají fakt šíleně.... Já nepatřím do tý skupiny.

Třeba pro ně není 20 větší a nechtějí Ti psát že máš malé péro

Větší....
Názor