Tak podle mě buďto děvka je nebo není. To že díky online platformě má člověk najednlu více možností na jeho povaze nic nemění...
This post has been deleted by user.
*placdlanínačelo*
“Amatéři proměnili ex v děvku”
Tak to museli být profesionálové a né amatéři.
Tak to museli být profesionálové a né amatéři.
Taky mě hrozně baví jak chlap je borec protože rozlejvá semeno snad i na futra. Jak holka ujede protože má doma takého vola tak je za lehkou ženu. Je vidět že bohužel ,,alfasamci'' nevymřeli.

Zjednodušit to tak že může každý s každým(každou) tak je po problémech. Bohužel člověk dostal trošku mozku a morálky což nás trošku odlišuje od zvířat
Kecám, nevěru je nutno řešit už před jejím vznikem nějakou úrovní kompromisu. Ne tu pak brečet že se partner chová tak a tak.

ahoj mi to so ženou mame tak že mi sama povie že ma ineho alebo ma snim aj zoznami alebo privedie domov a to nevera neni nevera je ked to robi tajne ale po čase ju to prestalo baviť a otvorene sa priznala
No a ty to vnímáš jak? Jseš s tím v pohodě nebo by jsi chtěl raději věrnou? A tolerovala by ti ona milenku?
Dobrá otázka, když doma nic neni a neni k tomu důvod se dle zákona nabídky a poptávky hledá jinde. Když je doma málo tak to chce onen kompromis. A když je doma dost a stejně se hledá jinde tak je dotyčný nevěrný blb.
Aspoň tedy myslím.

To už je na morálce jedince. Já když budu mít dostatek tak neuhnu. Když se to bude stáčet ke stereotypu tak se to dá vždy něčím okořenit.
My jsme se o tom začali bavit, pak jsem udělal profil, jí to tu přišlo moc přímočarý, tak si ulovila týpka na fb seznamce a teď si píšou a dráždíme, plánujeme. Takže děvku jsem si z ní udělal sám, nebo spíš probudil to, co léta spalo, a amatéři měli spíš potenciál to zašlapat do země, než vyzdvihnout.
Tady možná budem hledat na nějaký hurá akce, jestli k tomu dojde.
Tady možná budem hledat na nějaký hurá akce, jestli k tomu dojde.
No a včera v noci jsem si půjčil její telefon a napsal mu, v zásadě jestli mu není blbý, že my jsme mu dodali fotky až z kuchyně, a on má problém už asi 4 dny poslat fotku péra. No zachoval jsem se jako kokot, ale na druhou stranu úplně nelituji. Na co doprdele čekal, když nastavení bylo od začátku jasný a on s ním souhlasil? Vyvodili jsme ten důsledek, že příště budeme dřív tlačit na skupinový chat.
Však to ti může být jedno, když už je to ex :)))
Kdybys měl koule, tak si z ní uděláš děvku sám :))
Kdybys měl koule, tak si z ní uděláš děvku sám :))
Ale zas priznejme si, že je to fakt návykové ........
Je.. ale alespoň bude na co vzpomínat...
(edited)
Tu moji také a začalo ji to hodně bavit a jsme stále spolu
Amatéři proměnili ex v děvku
Nespoutaná vášeň