3D tisk sexuálních pomůcek

3D tisk sexuálních pomůcek doma

Ahoj, mate někdo zkušenosti se 3D tiskem sexuálních pomůcek? Co vše je na to potřeba ?Kolik to zabere času?Jak náročné je to finančne?Zajima mě jakákoliv rada nebo tip na toto téma.
This post has been deleted by user.
*1**1**1**1*dobre ty zadnej troškař
Řekl bych, že cokoliv co se slévá ve velkém ve formě je levnější než domácí 3D tisk...
Co jsem viděl, tak na 3D tiskárně vytisknou jen formu a vlastní šidítko pak odlévají ze silikonu.
Formu lze pak využívat opakovaně.

Mrkni třeba na nick T4AP
tiskárna tak 1400 - 3000,- , filament kolem 1000,- , toho potřebuješ tak za 50,- , tiskárna jede stále,
Použitelnou tiskárnu za 1400 Kč neporidis
3D tisk doma je omezený výběrem materiálu, erotické pomůcky bych řekl jsou občas z materiálů, pro které 3D není vhodný.
Dík za názor,asi je to nesmysl,ale mám rad výzvy i když to občas nedává smysl. Jsem realista, takze mi to celkem pomohlo otevrit oci. Každopádně určitě není spatny nad tím ještě zapremyslet .
Kamarádka si je tiskla na obyčejné 3D tiskárně, z obyčejných materiálů a pak si na ně jen natáhla kondom, když je používala.
Nemas nějaké recenze od kamosky co se týká nákladu a funkčnosti ?
Funguje to,zkousej ,problém je sehnat stl. model
nevím, kde jsi pobral takové hodnoty a k čemu nějaké patrony a topné bloky
Víš o tom prd,v tom to je, ten tvůj topný blok ,český, anglicky i jinak je to pořád extruder, je prostě malá součástka, která vlastně tiskne a skutečně se dá didlo vytisknout za 50 Kč

Chlapci dík,ze jste si v debatě pomerili vaše extrudery a vystrileli nějaký ty patrony 😂😂😂nečekal jsem ze má otázka vzbudí takový zájem😉 pokud je poslední info relevantni …cena za 50 mohla by to být celkem zabava.
na 3Dtisk se používá filament, a ano mám tiskárnu doma a i sám jsem už vytiskl několik erotických hraček
Podobne info jsem tak nějak našel na netu,ale těžko rict jaký jsou náklady …jestli má smysl si s tím hrát a pak zjistíš, ze si to muzes koupit v sexshopu na netu za třetinu ceny😂