Trochu oživím vlákno. Děje se něco přes léto na Karlovarsku? Léto brzy bude klepat na dveře, tak ať nepřicházíme zbytečně o zážitky.
Jasne ze se tam neco deje. Vsude se porad neco deje, staci se kolem sebe koukat :) Viz nase predposledni album z Karlovarskeho kraje :P
Míst kde to jde je tam dost,ale my tam sexujeme příležitostně při mých pracovních cestách.Jinak to tam máme bohužel daleko.
Nějaké konkrétní místo? Třeba do zprávy.
Třeba na silnici v lesích za skanzenem Doubravy,v okolí silnice Aš-Hranice,na cestě Nebesa-Výhledy,u silnice souběžné s I./6 od dálnice k Pomezí n.O. (tam byl sex mockrát).
Rád bych vzkázal hromadně všem co mě napsali a měli zájem se sejít. Nejdříve si to asi vyjasněte s manželkama ať nemusíte utíkat potajmu . Jen z Chebu se ozvalo 11 lidí s maximálním zájmem se sejít. Dal jsem si tu práci a jednotlivě je obeslal s časem a místem, bohužel ani jeden nedorazil. Nadále mě už nekontaktujte v této věci, neodpovím. Raději to jako dosud necháme na náhodě.
Ale já psal,kde se stavujeme při cestě.Ne že nás tam potkáš teď.
Promin asi jsi to spatne pochopil nebo ja se blbe vyjadril. Není to na tebe ale na slibotochny co slibily prijet a neprijely. Ona nejde dat samostatna odpoved ale jenom pokracovani ve vlakne...
Sice to není Chebsko, ale v Tatrovicich na parkovišti pod vodní nádrží se dřív dogging provozoval.Nevim jak teď,ale místo je to vhodné.
Zkusíme se se tam zastavit, jedeme v sobotu do Nejdku.
V kolik tam budete?................

Jsme tu právě teď, ani živáčka tu neni. No když už jsme tu.....
Sakra, čtu až teď. Jinak bych se zajel mrknout.
Přejeme hezkou chvilku. Třeba se zadaří.
Dogging Cheb a okolí
Dogging Cheb a okolí