Sdílím názor, že by snad bylo lepší si najít jinou přítelkyni, která ti bude vyhovovat, než jí zasahovat do takových riskantních operací, Je pravda, že i vy muži jste přeci každý s jiným a jinou velikostí, tak co se divíš, že i ženy to tak mají. Nevyhovuje ti? Zajdi včas jinam a najdi si jinou, ji nech pro toho kdo ji bude mít rád takovou jaká je!
Sdílím názor, že by snad bylo lepší si najít jinou přítelkyni, která ti bude vyhovovat, než jí zasahovat do takových riskantních operací, Je pravda, že i vy muži jste přeci každý s jiným a jinou velikostí, tak co se divíš, že i ženy to tak mají. Nevyhovuje ti? Zajdi včas jinam a najdi si jinou, ji nech pro toho kdo ji bude mít rád takovou jaká je!
Ahoj, mám dojem, že každý zákrok do tak choulostivých míst vede spíš k destrukci, takže pokud si užíváš, tak vezmi rozum do hrsti a užívej si dál, protože plastiky stojí spoustu peněz a výsledek může být úplně opačný, názor ženy
Myslim, ze bude lepsi, kdyz si vyGOOGLis vakuove pumpy a jejich pouziti. To ze se pisky zduri uzitim vakuove pumpy neznamena, ze ji je vytahas. Jen otecou a po uziti zase splasknou:-)
jj v tom máš pravdu, že při použití více natečou a jsou citlivější pro lepší požitek ze sexu, ale právě googl mě kdesi vyhodil dokaz, že pravidelným používáním pumpy vakuové, se pysky protáhnou trošku... tak jak poštěváček... proto se ptám na ty zkušenosti... nevím, co je a co neni real...
ahoj no já mám větší pysky a není to taková zábava jak to vypadá,nejde momentálně o to,že se mi nelíbí,ale hlavně například když mám nějaké upnutější oblečení,tak dost bolí,už se mi i stalo,že jsem měla tanga a zařízly se mi do pysku a jela jsem zrovna v mhd,takže jsem neměla možnost narovnat a fakt mě pak bolely celý den.Někdy se mi i stane,že když chlap hodně přiráží,tak se dostanou dovnitř a v ten moment co přirazí tak to fakt zabolí...Chápu,že se ti to třeba líbí,já mám taky radši když ho má chlap většího,ale nikdy by mě nenapadlo ho chtít měnit třeba práškama,protože tohle není věc,se kterou bychom si měli zahrávat,můžeš jí fakt ublížit a to bych neriskovala...
To věřím a proto se ptám.., jsem rád že nějaká žena odepsala..
jinak otázka ještě zní nejsem žena, ale muži si přirození celkem běžně přerovnávají, když se jim nějak blbě někam dostane.. tak byt tebou bych se za to nestyděl a než trpět bolestmi to nějak nenápadně naprav pokud to jde..
nevím jaký je teda rozdíl u muže a ženy v přerovnání(myšleno jestli na to musíš vidět nebo ne - jenom přes kapsu oblečení stačí, jak u mužů..)
Tak v tvým případě aspoň doufám, že když si hodně přecitlivělá díky tomu, že aspoň orální sex, je pro tebe za to nějakou kompenzací..
jinak otázka ještě zní nejsem žena, ale muži si přirození celkem běžně přerovnávají, když se jim nějak blbě někam dostane.. tak byt tebou bych se za to nestyděl a než trpět bolestmi to nějak nenápadně naprav pokud to jde..
nevím jaký je teda rozdíl u muže a ženy v přerovnání(myšleno jestli na to musíš vidět nebo ne - jenom přes kapsu oblečení stačí, jak u mužů..)
Tak v tvým případě aspoň doufám, že když si hodně přecitlivělá díky tomu, že aspoň orální sex, je pro tebe za to nějakou kompenzací..
This post has been deleted by user.
Větší pysky sou určitě sexy. miluju když má žena pysky jak krocan hudrovadlo.
- a když je roztáhneš a vrazíš tam palici tak to máš jako plynovou masku.
Potkal jsem takovou, bylo to zajímavé
Potkal jsem takovou, bylo to zajímavé
To myslíš vážně ???
This post has been deleted by user.
co prosím? co konkrétně nemám myslet vážně?
docela by mě zajímalo nad čím se tu vy dva pohoršujete a proč exot?
já tu pouze diskutuji a utvářím si myšlení - a zajímá mě především názor, žen co používali nějaký nejspíš vakuoví pomůcky na zvětšení a prokrvení...
stydkých pysků poštěváčka a po případně bradavek...
a ty hle věci jsou snad na jednotlivých lidech - párech nebo lidech, co žiji polygamním svazku...
mám takový pocit, že jste nikdy nenavštívili žádný sexschop, tam je takových pomůcek vela...
ale prostě mě zajímá jenom nějaký názory - vy jste se ve skutečnosti vůbec nijak nevyjádřili... (tak řekněte proč ano - proč ne) nebo co se vám víc libí...
docela by mě zajímalo nad čím se tu vy dva pohoršujete a proč exot?
já tu pouze diskutuji a utvářím si myšlení - a zajímá mě především názor, žen co používali nějaký nejspíš vakuoví pomůcky na zvětšení a prokrvení...
stydkých pysků poštěváčka a po případně bradavek...
a ty hle věci jsou snad na jednotlivých lidech - párech nebo lidech, co žiji polygamním svazku...
mám takový pocit, že jste nikdy nenavštívili žádný sexschop, tam je takových pomůcek vela...
ale prostě mě zajímá jenom nějaký názory - vy jste se ve skutečnosti vůbec nijak nevyjádřili... (tak řekněte proč ano - proč ne) nebo co se vám víc libí...
Stydké pysky, klitoris
citlivost, rozměry - úprava
zajímal by mě širší názor lidí, co se rádi věnují sexu, ale hlavně žen :-)
Co říkáte na velikosti stydkých pysků?
Pro mne na pohled vypadají ty větší (vystouplý) mnohem víc sexuálně vzrušující.
Ale spoustě ženám překážejí a nechávají si je zmenšit, ze zdravotních nebo pohodlných důvodů, aby jim nevadily.
By mě zajímalo po zmenšení, jestli se u nich nějak změnilo vnímá orálního sexu nebo dráždění - předehra?
Protože zvažuji nějakým způsobem u partnerky vnější pysky trošku zvětšit(třeba vakuovou pumpičkou vytahat), ale nevím zda by to do budoucna nebyla blbost - efekt by pro ni nebyl, pak v budoucnu nepříjemný - protože jediná zpětná cesta je leda chirurgický zákrok na zmenšení...
Druhá strana karty, pokud se vytahají přes pumpičky, ztratí nějakou vlastnost citlivost prokrvení? tohle určitě zde podstoupilo spousta žen...
Pak jiná možnost je, že mám zelenou od přítelkyně, takže lepší než ji po případně nějak ublížit dole, občas si užit s jinou ženou...
Takže vaše názory tedy, co je lepší pro ženu?