Ten kdo má v profilu oblibu análního sexu(ovšem podle mne to sex není jen dobytčárna)tak toho se už preventivně štítím,vytáhne čuráka z prdele,vychčije se a ruce si neumeje,taky proč žejo,a potom bych mu měl podat ruku ?Zvažuji permanentní nošení rukavic !
názor adresovaný všem at odpůrcům análního sexu nebo jeho obhájcům to znamená obojímu pohlaví je to hnus už jenom při pomyšlení strkat přirození do análu máchat ho v hovnech a jak se tady pár žen přiznalo že i partnera posralo no to je asi vrchol v sexu zážitek na celý život a jak se ptá sexnebi čím si potom ty ptáky myjete?v kyselině?píchli jste do vosího hnízda ajak se pěkně rozčilují hnusáci anální a jaké používají legrační argumenty k obhajobě toho hnusu no k smíchu vy blečci dejte si na záda text provozuji anální sex at se vyřadíte ze společnosti a my normální v oblasti sexu at víme hned s kým se můžem bavit nebo navázat rozhovor za ůčelem seznámení aspon nedojde k trapasu odmítnutí při zjištění že jste anální debilové rád se zasměju těším se na reakce všech a na vaše anální hnusáci zvlášt
to jsem rád že je nás víc se stejným názorem na anální sex s tím přiznáním se k análnímu sexu by to nebylo špatné i když to není reálné rád bych věděl kolik by se jich přiznalo debilů je to pouze taková blbá moda oni razí heslo zkusit se má všechno něco jiného jsou čistí homosexuálové ty to mají dané ty si pomoci nemůžou ale tito bisexuláové neboli na obě pohlaví jsou nejhorší a největší debilové
O vhodnosti šťourání se v prdeli a strkání do prdelí ptáka je jasná zpráva že výskyt nové smrtící bakterie pochází ze střeva kam bukvice i jiní geniální volové strkají své čuráky a tím si zadělají nejen genitál od hoven ale i na smrtící krvavý průjem,dobrou chuť volové !
Ahoj,
určitě mají a já osobně mám moc super zážitky. Někdy bych řekl, že možná i lepší než ženy. Mám sice holku, ale ta mi análek nedovolí. Ale i já chci občas poznat, jak si užívají holky a roboušem si dráždím análek a je to krása. Nestojí mi u toho ( ani po tom netoužím ) ale je to nádherná slast a občas mám i rozkošné záškuby těla, něco jako anální orgasmus.možná už jen poznat jaké to je se živým :-)
Možná jsem divný,ale strašně se mi to líbí když si to dávám do analku banánek ,nebo okurku,strašně mě to zrušuje,nevíte jestli s živým penisem je to ješte lepší,nemám totiž odvahu to dělat s klukem
To nejsi jediný, komu se tohle líbí. Hodně chlapům, ikdyž to nechtějí přiznat, se líbí dráždit si anál. Přeci jenom, ta prostata je vážně hodně erotogení zóna....
Banán i okurka jsou fajn. I kulaté ovoce je použitelné ;-)
Taky mam rad kdyz to holce delam do anallku ale ona to moc nemusis a proto je li tu nejaka ktera by se rada zaucila ci si uzila tak napiste
Jinak mam rad i kdyz ja mam v zadecku prsty nebo robetka ci okurek ale velice rad bych vyzkousel jaky je opravdovy penis
Je tu nekdo takovy Ja 22 let Zlin
Ahoj chci se zeptat.Chci aby mi kluk strkal svůj penis mi do análu.Jak máme začít a jestli to bolí.A co mám dělat když ho do mě zasouvá.Nevím si rady.Potřebuji poradit.A až jeho penis bude v mím análu,co mám dělat já.Porad mi.
zkusil jsem to poprve ve 14 s moji prvni holkou, docetli jsme se o tom v knize a zkusily. od te doby je to mym castym obohacenim sexualnich hratek jak s partnerkou tak sam se sebou. poznal jsem v zadecku prsty,umele nahrazky i zivyhochlapa, ale musim priznat, ze nejkrasnejsi jsou kmitajici prstypartnerky pri koureni. po analku s holkou moc touzim,zatim jsem zkousel jen prstik, ale rad bych zkusil vice,nejde se tu zajemkyne o oboustranne hratky ???? ;o))
můžu jen doporučit.Nejdřív opatrně,trpělivě a s láskou,pak teprve zrychlit.Protože byl kdysi můj první zážitek s análkem velmi bolestivý,tak vím, že je třeba postupovat velmi jemně a citlivě.Ovšem pak je to nevýslovná nádhera.Jak pro muže tak pro ženu.
Někdy,když mám chuť tak se dráždím v análku didlem a můžu říct,že je to super pocit dráždit si prostatu a stříkat,ale možná že bych se nechal oject nějakým klukem,který také nemá zkušenosti a chtěl by to zkusit.
Řekl bych že ano - možná i lepší. Živý originál jsem v sobě neměl, ale umělý ano a musím říct, že to funguje překvapivě dobře - akorát se musí dávat bacha na rozměr - dírka se sice přizpůsobí, ale trvá jí to, takže pomalu a mazat a mazat a mazat - ale je to fakt dost dobrý - teda s robertkem, chlapa bych do sebe asi nepustil :o))
Do zadecku
určitě mají a já osobně mám moc super zážitky. Někdy bych řekl, že možná i lepší než ženy. Mám sice holku, ale ta mi análek nedovolí. Ale i já chci občas poznat, jak si užívají holky a roboušem si dráždím análek a je to krása. Nestojí mi u toho ( ani po tom netoužím ) ale je to nádherná slast a občas mám i rozkošné záškuby těla, něco jako anální orgasmus.možná už jen poznat jaké to je se živým :-)
Banán i okurka jsou fajn. I kulaté ovoce je použitelné ;-)
Jinak mam rad i kdyz ja mam v zadecku prsty nebo robetka ci okurek ale velice rad bych vyzkousel jaky je opravdovy penis
Je tu nekdo takovy Ja 22 let Zlin