Hodně starších má v tomhle zábrany.
To není jako u chlapů, co si nabrknou mladou a ještě se tím chlubí.
To není jako u chlapů, co si nabrknou mladou a ještě se tím chlubí.
nojo, ale to za tebe nikdo neudělá. Zkus nějakou klasickou seznamku, tinder, FB dating a uvidíš, třeba se poštěstí 🙂
Staci, kdyz jim pomuzes prejit prechod pro chodce a koupis lepidlo na klapacky. A je tvoje.
Záleží jak vypadáš, jaké je tvoje vystupování, jak moc jsi vyspělý. Pokud jsou tyto vlastnosti v pozitivním smyslu součástí tvojí osobnosti, neměl by být problém. Ale jestli vypadáš jako mladé nevyzrálé ucho co tráví 90% času na internetu, tak si nejspíš budeš muset nechat zajít chuť.
Hlavně si ale nemysli, že všechny atraktivní čtyřicítky jsou nadržené MILFky, co jsou celé natěšené na sex se zajícem. 😄 To bys byl hodně mimo. (edited)
Hlavně si ale nemysli, že všechny atraktivní čtyřicítky jsou nadržené MILFky, co jsou celé natěšené na sex se zajícem. 😄 To bys byl hodně mimo. (edited)
No myslím že nevypadám nějak hrozně a s vystupováním problém nikdy nebyl xD vždy když jsem někde pracoval kde bylo i dost ženských tak sem se všemi dobře vycházel a do teď vycházím 🙂 a na internetu trávím čas většinou támhle po večeřer no
Jestliže se ti někdy naskytne příležitost, musíš jí využít, nebo budeš později litovat. Já jsem už tady popisoval v jiné diskuzi moji zkušenost z doby kdy mi bylo asi devatenáct let a v mojí první práci jsem měl na pracovišti kolegyni které bylo tenkrát asi 35 let. Byla to fešná ženská, kratší tmavé vlasy, hrozně ukecaná. Trávili jsme spolu na pracovišti téměř veškerý čas a vyprávěli si. Věděli jsme o sobě úplně všechno. Ona říkala že by mě klidně zaškolila, ale já jsem na to neměl. Svým způsobem jsem ji měl rád, ale asi ne sexuálně. Prostě pro devatenáct let kluka byla baba třicet pět let už stará, i když byla pěkná. A navíc jsem měl tenkrát zrovna dva měsíce novou přítelkyni, byl jsem zamilovaný. No a teď, s odstupem času bych si přál vrátit čas. 😄 Tak se měj.
(edited)
Starší než já
Asi jsem jen srabik 🤣