nejstarší mě snad teprve čeká
50 není žádný věk, jen ten rozdíl, o 14 let mladší jsem byl, už je zajímavější.
Nevím, kde se tahle fantazie ve mně vzala, ale už delší dobu mě láká zahřešit si s dámou kolem 60, dokud mi ještě není 40 a užít si vzájemně cestu k orgasmu až do konce. :)
Jak to všichni děláte? Já bych moc rád trávil čas ve společnosti starší ženy. Ale nějak se nedaří. Většinou se mi arogantně vysměje. Jako by si v duchu řekla, však bych mohla být tvoje máma. To se za mladší stydí?
když jsem v 32 letech poznal kamarádku, bylo jí 63. Léta jsme si užívali krásný sex, než jí v 76 skolila rakovina. Jsem rád, že jsem jí mohl dopřát posledních pár orgasmů pár dnů před koncem , s požehnáním ( a odborným dohledem) lékařky.
Zdravíčko,já měl 64letou milou sympatickou ženu,naše schůzky byly vždy předem domluvené,po zprávách jsme se krásně lákali a ten daný den jsme si hezky dle zpráv a inspirací oblečku a pomůcek pokaždé jinak hráli a užívali si jeden druhého a můžu říct že to bylo pokaždé jiné skvělé úžasné a vzrušující..ikdyz jsem dlouho hledal,ale nakonec jsem našel a určitě v tom budeme společně pokračovat...
Jo s tím ti moc neporadím,já také hledal dlouho dlouho,pak našel, nešlo to hned,to jsem ani nechtěl,ale troška trpělivosti přináší ovoce.a nakonec se povedlo,jsme přátelé už hodně dlouho, na schůzkách se vždy domluvíme,pak se sejdeme nebo spíš já zajedu k ní a uděláme si krásný příjemný večer, nějaký drink povídání, líbání a pak se presouvame do ložnice vesměs...ale jak říkám, měl by být člověk trpělivý a pak se vše dostaví...
Když mi bylo 22 let tak na dovolené v Jugoslávii jsem měl 49 letou, měla pěknou postavu, chodili jsme spolu na nudapláž a mohl jsem ji fotit nahou, fotky ještě někde mám, ale v sexu jsme si moc nesedli, byli jsme spolu 2x a nebylo to ono.
my byli se známou vdanou už několikrát a bylo to supr je jí 60 a docela ještě fajn postava, mírně baculka a občas pokud její manžel je dlouhodobě mimo čr tak jí bereme k vodě na nuda
Osobně se mi moc líbí starší ženy. Jsou krásné, jsou smyslné, jsou vzrušující. Zažil jsem to jednou v realu a bylo to božské. Sním o nich. Je mi 55 a toužím po 60+. Samozřejmě to nemusí být vždy top , ale mě moc vzrušují.
Měl jsem stálou "kamarádku", které bylo něco k 70. Bohužel nedávno zemřela. Byla to skvělá ženská a v sexu přesně ta nenápadná voda, co mele břehy. Rád bych našel druhou takovou, ale těžko, těžko...
Když mi bylo třicet, měl jsem partnerku, které bylo skoro šedesát. Bylo to něco neskutečně nádherného. Teď mi přijde, že starší ženy nechtějí sex vůbec.
Je mi 33 a nejstarší jsem měl 48 a byla boží. Ta zralost ženy je úžasná...tak kdyby se tady našla nějaká, která by chtěla mladšího, ať se klidně ozve ;)
Která nejstarší soulozila?
Jakou jste kdo zažil nejstarší?
50 není žádný věk, jen ten rozdíl, o 14 let mladší jsem byl, už je zajímavější.
Nevím, kde se tahle fantazie ve mně vzala, ale už delší dobu mě láká zahřešit si s dámou kolem 60, dokud mi ještě není 40 a užít si vzájemně cestu k orgasmu až do konce. :)
Nejsou zvědavé na to , aby mladým sloužily na vyzkoušení a potom o sobě četly ,
" staré , mokré , smradlavé kundy ".
Jsou tu i slušní chlapi .
Dnešní pracující žena je na to sama .
Každá žena chce být nazývána - " starou mokrou kundou "🙉
Já bych o starší ženu určitě stál. Ale když jsem se pokusil oslovit , vysmála se mi.