bude niekto v CT parku na gh? +- 2. lednovy tyden piste
Jsou tu jen samé buzny. Bleee.
Pojď jdu z tebou 🙂😋 nuda nebude 😋
dnes vysilac holy vrch od 13 hodin
Ahoj. Nekdo tvrdil, ze v Aventinu na WC je glory hole. Nevi nekdo? Diky
neni tam nic Peta kdo se rad sejde nekde v prirode okoli Jihlava
kouřím za poštou 35 v lesíku
v aventinu ta dira super byla jsem tam
já byl v uterý v ct parku, musel sem čekat, zovna tam borec v prostřední budce kouřil v pravého, ale dočkal sem se a on mi ho krásně vyhulil, tam je to super
A kde v ct parku to je??rad bych se na to mrknul
Dole na zachodech Jihlave paráda
This post has been deleted by user.
nudaplaz byla na druhe strane na proti hlavni plaze
uz jsem to psal v jinem vlakne: tahle nuda plaz, na kterou jsme chodili s rodici pred 30-40 lety a byla i pravidelne secena a udezovana, tak ta prakticky vymizela - je tam hodne rybaru a lidi z tech radovek tesne nad tim tam chodi vencit psy a male deti. Vzajemne to nefunguje, nudisty proste vytlacili.
ja tam teda chodim udrzovane to sice neni ale lidi ani se psama tam nechodi a videt tam s tech baracku neni ani deti tam nechodi
ok, tak mas stesti a ja smulu. Kdykoliv jsem tam byl v poslednich tydnech, tak tam drepeli rybari. A to i uplne vzadu, jak je ta vypust. Samozrejme bych stal o to, aby to zas mini-nuda plaz byla. Neco jsem se tam nahy nalezel…
Jsou nějaká jiná místa v okolí.
Jsou místa kam se chodí nahý koupat
A kde, v okolí Jihlavy, nebo Třeště.
Když to sem napíšu, tak mě zas bude nějakej dobrák jebat, že jsem zveřejnil místo :))
Tak napiš do vzkazů. Rád bych někam zašel.
v okoli Treste Jezirko tam se da koupat i jine veci a v Jihlave jeste se honi u vysilace Holy Vrch pak koupani u Rasne veky parezak u Ridelova maly parezak u Mrakotina Horni mrzatec jina mista nevim
jihlava a okoli
borovinka vysilac holy vrch